🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 562
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 690
Изобщо не ме изненадва поведението на Пламен към Ралица, а и преди към Ваня. Той си е типичен представител на групата на "готееените". Може да се зъби само на по-слабите и тези, които не могат да се защитят. Единствената разлика между него и светата троица на мъжката малоумност (Ивайло, Любо и Кирил) е, че и той като тях няма топки да се зъби по същия начин на Живка, но не само, защото го е страх, а защото има и някаква истинска симпатия между тях. Нямам съмнение, че би я бутнал под автобуса, ако отношенията му с Любо и Мартина са под риск, де. И не, това гласуване за Живка в едната седмица не го приемам за чак такава жертва и демонстриране на силно индивидуално мислене. Ако не се лъжа, тогава даже отиде да се обясни на Мартина, за да е сигурен, че нещата между тях са окей.

# 691
  • В тъмната гора.
Стефан е като извънземен сред тези пръчове. Много стойностен човек. Аз също съм сигурна на 99%, че той направи дарението, другите я ще си надуят тумбаците, я ще си поканят певачка, я ще се нахвърлят на беззащитни жени. Пълна отврат са ми Любо и Ивайло, селски бекове с махленски манталитет. Та в този ред на мисли, като ги гледам тези представители на "хората" от чужбина си давам сметка за много от нещата, които ни се случиха последната година.. Оххх, забравих третия бек, Коцето....също  достоен техен представител.

# 692
Стефан е малко над нещата, което доста ми допада. Няма нуждата да обиди или да смачка някого за да се почувства значим. Това е типично за хора, които се чувстват удовлетворени от това, което са постигнали. Докато комплексираните хора изпитват нужда при всяка възможност да обидят опонента. За съжаление, една немалка част от мъжете вътре са точно такива.

Пламен, според мен, се движи по ръба. Grinning Не ми допада, че в някои ситуации застава на страната на "готините". Но от друга страна, той не напада и обижда целенасочено хората, по-деликатен е. Поведението му няма нищо общо с това на Кирил, Любо и Ивайло. Също така, има някаква подкрепа към Живка, което не го причислява на 100% към отбора на "готините". Останалите членове на клуба не харесват Живка и искат да я отстранят от играта при първа възможност.

# 693
Стефан ми е в ролята на интелектуалеца, попаднал сред бачкатори, които много се кефят да се подиграват как например "тоа па професор не мое си върже пералнята".

# 694
И Пламката е към селските бикове, то едно самочуствие като го подстригваха, на какво отгоре, сигурно на кметско дете.

# 695
Като ги подстригваха , дадоха Пламен отблизо.
С тия малки очички прилича на маймунче🙂
Косицата му 2 милиметра, като провинил се войник, но пък има претенции -къде късо, къде модерно 😁
Стар ерген, ама лачен😁

# 696
Искам да кажа, ако той е дарителя не е имал за цел това да го компенсира по какъвто и да е начин.
Въобще не казвам това!Казвам го от своя гледна точка - че може да си позволи да се държи какъвто си е, без да се напъва да се харесва или да угажда на нечии претенции. Той не мисли, че като/ако е дарителя, може да си прави каквото ще. Аз го мисля. А Стефан като цяло изглежда над тия неща, без значение е или не е дарителя във Фермата. Но като гледам колко са овчедушни всички останали, просто няма кой друг да е както и да го кроя.
От прочетеното разбрах, че Любо е домъкнал Галена, била му приятелка. Е, той е другия с повечко пари, но ако се прежали да извади 50 бона, ще домъкне Пайнер в Манастира, няма да реставрира икони. Но такова човече няма да се прежали за подобна кауза колкото ще да си блъска гърдите с юмруци.

# 697
Замислих се дали не може Виктор и семейството му да са дарители. Имат някакъв бизнес, не знам обаче доколко е печеливш. И той и семейството му са вярващи. А и може да искат да направят нещо в памет на починалото му братче.

# 698
  • В тъмната гора.
Живка, колкото и да селенее в дадени моменти, да уточня-в сравнително редки случаи, е голям пич и ще си запази групата до края, докато Мартина ще остане сама жена сред вълци. На Мартина трябваше да и стане ясно, че времето на борчетата отдавна залезе.

# 699
Не съм запозната с творчеството на Галена. Като я чух как пее във вчерашния епизод се зачудих как има самочувствие да бъде ментор в Гласът на България. Тя не може да стъпи на малкия пръст дори и на тези, които отпаднаха. Певачка. Много е зле.

Наистина много зле пее тази жена. Участниците в "Гласът на България" я превъзхождат в пъти повече от нея. Да живее плейбека.

# 700
  • Другата България
Не помня дали писах за Мартина.
Усещате ли как ще стигне до края без дуел, и само заради някакви легенди колко е силна и как ще отвее всички?
Това с ръката също доста допринася за ситуацията, така че май ще си имаме Надежда №2.

# 701
Не помня дали писах за Мартина.
Усещате ли как ще стигне до края без дуел, и само заради някакви легенди колко е силна и как ще отвее всички?
Абсолютно реално е да стигне до топ4 без дуел. Даже е много вероятно при тези обстоятелства и така създадените настроения/групи.

# 702
Интересно ми е на мен защо Ралица не я пращат ратай и дуелист. И нея, както и Ваня, не я харесват и и се дразнят. Поне да ги редуват. Спукаха я Ваня от дуели, а тя показа, че не е слаба и ги изпраща една по една вкъщи. Теодора също не виждам да има шанс, само дето вероятно няма да падне на 0. Вярно, че победите на Ваня са над слабаци, но времената, които постига и играта и като цяло показва, че изобщо не е слаба. Дали по някакъв начин е намекнато от продукцията да не закачат Ралица докато не направи достатъчно съдове или както каза Живка се страхуват от нея, понеже смляла Мартина на първия дуел.

# 703
На Мартина изкуствено й създадоха славата, че е много силна и непобедима. А реално Ралица я победи в първия дуел (в началото на предаването). Преди финала тези които не са ходили на дуел не минаваха ли задължително през такъв?Или аз нещо се бъркам?

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 13:48 от Бобец

# 704
Мартина може да бъде победена в единична игра или в дуел 2 от 3.
Но при маратон от седем игри не мисля, че има жена през този сезон, която би могла да я победи, още повече ако тя си реди точките.

Общи условия

Активация на акаунт