🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 618
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 705
Този сезон не върнаха никой, засега. Много би ми се искало Боби да беше имал повече време, със Стефан щяха да дадат друг облик. Сега Стефан е абсолютно единак

# 706
Не помня дали писах за Мартина.
Усещате ли как ще стигне до края без дуел, и само заради някакви легенди колко е силна и как ще отвее всички?
Това с ръката също доста допринася за ситуацията, така че май ще си имаме Надежда №2.

Мартина няма как да не бъде на арената, за да е сред последните четирима поне един път трябва да е била. Ако не се сещаш Надежда точно в последния редовен 13 дуел се изправи срещу Даяна и спечели дуела и така беше на финала. Защото ако не беше победила Дая не се знаеше дали щеше да е на филана. Там вероятноста бе 50/50 защото Мария също не бе на арената и реално щяха двете да се изправят една срещу друга и развоя на дуела можеше да е различен.

# 707
На Мартина изкуствено й създадоха славата, че е много силна и непобедима. А реално Ралица я победи в първия дуел (в началото на предаването). Преди финала тези които не са ходили на дуел не минаваха ли задължително през такъв?Или аз нещо се бъркам?
Със сигурност ще бъде поне на един дуел преди финала, ако стигне до него. В последната седмица имаме 8 останали фермери, които ще се изправят един срещу друг в 4 двубоя. И победилите 4-ма отиват на финал. Поне така беше миналата година.
Лично моите очаквания са, както цял сезон назрява напрежението, една срещу друга в последната седмица да се изправят Мартина и Живка в дуел. Тоест очаквам една от тях да е на финал.

# 708
Лично моите очаквания са, както цял сезон назрява напрежението, една срещу друга в последната седмица да се изправят Мартина и Живка в дуел. Тоест очаквам една от тях да е на финал.
Ще се разминат според мен двете. Няма да се срещнат на арената преди игрите на финала.

# 709
  • София
Гостуването на Галена беше много приятно и разведряващо обстановката. Кирил ми направи много лошо впечатление. Пуберско е да демонстрираш такова очевидно разделение на музикални стилове с недоволна физиономия. Това е тотална липса на уважение към човек, който е застанал и ти пее на крака. Все си мисля, че зрелите хора, без значение каква музика слушат, биха се отпуснали и забавлявали, особено след 2 месеца изолация. Освен това, Галена пя различни стилове и се постара да има за всеки по нещо. И го казвам като човек, който не слуша такава музика. Просто мисля, че с добро настроение купон може да стане с всякаква музика.

Кирил ми напомни за тази сцена с Кевин Клайн -  https://www.youtube.com/watch?v=9dx6wzWlj6A
Truly Manly Men Do Not Dance - under any circumstances. Simple Smile
Кирил нали е мъжкар. Може и той да не танцува при никакви обстоятелства.

Сега..... само защото Галена е застанала отпред и ми пее на крака - няма да ме накара да се разтанцувам от уважение. Simple Smile Нейната поява беше натрапена на групата от Любо. Тези, с които той е от една порода, си я харесват, разтанцуваха се. На тях това им е представата за купон. Ама на други това не им харесва, не им е забавно, критериите им за качествена музика и качествен купон са различни. Когато Галена пя песни, на които можеше да се хванат на хоро - почти всички станаха. Не помня дали Кирил и Стефан станаха тогава. Ама да пее нейните "хитове" и да очаква, че всички ще са много щастливи - няма как да стане. Аз също не бих се разкършила на нейните парчета. Много по-вероятно е да отида да си напудря носа точно тогава. Simple Smile

На едно коледно парти, на което бях поканена преди 2-3 години, в същия ресторант, но в съседна зала виден политик беше поканил да му пее Преслава. Голяма звезда. Въпросният политик просто я натрапи на всички. Някой може и да си мисли, че е било яка далавера - Преслава ми пее, а пък аз даже не съм си платила. А аз и още няколко хора си тръгнахме. Чалгарският купон не е купон за всеки.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 18:29 от Vivi

# 710
Накой ще даде ли спойлер,благодаря.

# 711
  • Варна
Накой ще даде ли спойлер,благодаря.

За дуела.

Скрит текст:
Скрит текст:
Без съмнение
Скрит текст:
Ваня бие.

# 712
  • Варна
Хексе, благодаря 😊

# 713
Ще се разминат според мен двете. Няма да се срещнат на арената преди игрите на финала.
Това означава и двете да са финал. Дали ще стане така...

# 714
Не я харесвам Ваня, но ще съм за нея Smiley
Любо го провлачи тоя рожден ден като сиганска сватба...явно Коцето е фен на Галена. Оп-Са! Smile
Досега не сме ставали свидетели на подобен разточителен рожден ден. Кой плати хонорара? Smile
Нали чухте Теда - в Чикаго Галена големи купони прай! Да се знай!
Ха сега пък Кирил що не се зарадвал на Галето. С най-добри чувства, наистина няма угодия. Дали тогава нямаше да дращим какъв е чалгар и мята гюбеци с тениска на Rammstein?

И извън снощния епизод, мои си усещания за разочарованието, което носи този сезон.
Шоуто много натовари фермерите точно с тази Кауза. Хубаво е да са знаели какво ги очаква тези хора, или да бяха подбрали истински вярващи, не по отметка в анкетата за участие, защото точно в този сезон при една богоугодна и смирена мисия, влезе каст от стратези и доста прилично подготвени физически участници, а бе направо като ги гледам са си хищници. Оттам се получава и този дисбаланс от натрапена смиреност в името на вярата и една мръсна игра в името на парите. Шоу - Вяра - Пари!  - получи се една невероятно грозна комбинация.

ММ не гледа риалита, за Фермата знае, че участниците все коват, режат и цепят! Аз все пак му дудна на главицата за нашите герои и че тази година са влезли страшно подготвени играчи, а той се шегува, че чак пирони си носят от вкъщи! Simple Smile

# 715
Защо отделиха токова време на Галена? Други неща показват за минута, две тук една трета от предаването. Това е риторично питане, ясно, че за рейтинг, но не ми пречи да мрънкам.
Не е проблем, че е влязла певица и ги е веселила, всеки има нужда да отпусне напрежението, проблем е, че можеше да се спомене мимоходом с два кадъра и да не се превръща в акцент.

# 716
Любо дали е предплатил за участието на Галена? В случай, че е все още вътре за рожденния си ден...
Не ми се вярва Иван и Андрей да се бръкнат.
Пък и Любо парадира колко е близък с певачката. Явно е говорил за това преди, защото когато тя влезе, Лора започна да квичи
 "Знаих сиии,  знаих сиии" .
Сега вече не само съфермерите,  но и ние знаем, че Любо е голямата работа...и в Шикаго , и у нас... Респект , и уважение , дето се казва...
( тука се сетих за " детски педиатър " и от там за Лора ...)
Лора , миличката, всъщност е доста подходяща за Любо.

# 717
Вероятно е доста по-отрано планирано участието на Галена и точно заради това Любо искаше да запази Коцето до рождения си ден, както и искаше определени хора да са тогава с него.

А за дуела няма да гледам спойлера за да не си развалям удоволствието от гледането. Но съм сигурна, че Ваня ще спечели. Не че Теди е толкова слаба, а просто е рухнала психически и няма да издържи на напрежението. Докато Ваня отново е бетон. Само каква психоатака й приложи вчера, заради която Тедка рева цял следобед.

# 718
Тази Галена не е ли по линия на телевизията заради другото шоу, в което всяка година пеят едни и същи песни?
Имайте предвид, че много народ в България слуша чалга и се кефи на тази жена. За мен е много долнопробна и с гъгнив глас - никакъв шанс да си причиня да я гледам и слушам.

Мартина е с най-най-грозните дрехи във Фермата - като евтни парцали изглеждат всичките и в стил гето-шик, бррр. Никакъв вкус и естетика.

# 719
  • I want it all and I want it now.
Тедито е доста обезводнена( както се изказа една сьфорумка😂) от толкова реване и е време да си ходи 😉 да се хидратиращ малко.

Общи условия

Активация на акаунт