🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 549
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 660
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ванчето, след като е дуелист няма да е ратай вече, та явно за това се чудиха кой ще дои кравата.
Теодора много наплашена милата, направо се е предала. Реве сега като магарица от яд, че Пламен и Любо пазят Коце, пък нея я жертваха без проблеми. И на дуела за имунитет не чух да я окуражават много, повечето викаха за Лора.
За Пламен, мисля че пази Коце за да се подмаже на Императора, и той много олеква с това поведение 🤦🏻♀ И ето веднага станаха пак първи приятели с Любето.

# 661
Не съм запозната с творчеството на Галена. Като я чух как пее във вчерашния епизод се зачудих как има самочувствие да бъде ментор в Гласът на България. Тя не може да стъпи на малкия пръст дори и на тези, които отпаднаха. Певачка. Много е зле.
Аз не чух да пее. Върви мелодията, тв успява една дума и толкова. Или вре микрофона на някого или си се оглежда и не пее

# 662
Чак сега успях да видя епизода, като пропуснах "концерта".

Браво на Ваня за избора !!! Имах подобни големи очаквания за дуела тази седмица. Все едно ме е чула, как и се моля JoyJoyJoy
Вярвам, че Ваня ще ни освободи от присъствието на Теодора. Но очаквам Теодора да не се даде без битка, за разлика от Цвети.
Ще го гледам дуела в събота и съм твърдо за Ваня.

В анкетата Ваня и женски дуел от мен.
Моля се да махне Сълзата Ваня, но има голяма вероятност Лора да го отнесе, ако Сълзата се докопа до имунитет.
Ама пусто мнооого ми се иска Сълзата да не ме натоварва повече докато гледам епизодите.

# 663
Я, Лора как души една козичка. Sad
А Андрей гледа отстрани и не я спира. Той повече се вълнуваше как са забити пироните.

На Андрей според мен яко му е втръснало всичко. Важно му е да си свърши работата набърЖЕ, а участниците са като бездушевни предмети сякаш. На мен също ми направи лошо впечатление, че при припадъка на водопад Теодора, тя лежи там..той някакви точки си брои. После с досада отбеляза как продължават час по-късно.

Лора расла в саксия, милата. Разглезена и надута. Ма в този сезон не спряха да реват.

# 664
Изгледах отгоре-отгоре това нещо за имунитет, ами... ще спра и битките да поглеждам, струва ми се, що мъчат животните. Да бяха пренесли Коце, вместо коза. Тодора ще ореве орталъка, ако падне и не очаквам друго, де.
Сега ще се върна и да ви чета. Снимка някаква като свадбари са на нея с Галена, от последните мнения заключавам, че награда са получили - певачка! 😆 Да, за такива чалгари, такава награда. Пограчила им е и са били щастливи, вярвам. То им иде отвътре на повечето от тях.
Мартина като стрийптизьорка се е барнала, откроява се на фона на всички, а Пацо като комсомолски секретар (или кметски син 😆) с тая ризка, ама с панталонките на малкото братче. Сега се сетих, че ми прилича и на куклата на Ку-ку. Вида на Коце все по-налудничав...
А Любчо бил кинта и дваЕсе, Божке! Умирам за ситни мъжленца със представата, че са най-малко Кинг Конг, а то... шимпанзе. 😁 Лора на токчета идва по-висока от него, егати.
А Ивчо има доволния вид на годен циганин с "На т'слата дръжката" 🤣 много са смешни!

# 665
Хич не оневинявам Лорчето за козлето. Под стрес, под напрежение, адреналин. Каквото и да е за мен не е оправдание. Много беше жестоко и грозно. Капка жал нямаше ли в това момиче, докато теглеше животното като за бесило?

Не беше справедливо отношението към Ралица, да. Но би ми било и на мен интересно да я видя в друга сфера, не само на грънците.

# 666
Лора много ми опротивя вчера. Първо как мъчи животното, после реве, че играла зле и никой не я хвали и накрая гледа злобно Ралица докато мъжете я нападат. Голяма Бяла птица!

# 667
ИиА защо създават предпоставки за лошо отношение към животните?
Колели животни, ми колят, щом им е позволено, дърпали животни ми дърпат, щом не е забранено, губели животни или ги неглижират в грижи ми правят го, щом няма санкции.
Вкарва се елемент с животни и си гледат сеира.
Не оправдавам Лора но тези хора не са  реалните стопани на животните, за да мислят нон стоп за добруването им.
Виновен има но не е Лора.
Вие да не би да си мислите, че на козата й е кеф някой да търчи докато я носи? И това им е стрес.

# 668
  • Вестерос
Много грозно захапаха Ралица... Искам да ги видя как те, Ивайло и сие злобари ще вършат нейната работа по задачите 🤔

# 669
Това беше садистична игра по дизайн.
След първоначалното си раздразнение, не виня Лора. Първо, тя самата беше под стрес, второ така я посъветваха да направи.
Можеше малко по-рано да се сети, че това е младо животно и ужасно го стресира, като го влачи така, но Иван и Андрей си направиха лош експеримент.

Както и онази игра, в която трябва участниците голи да редят плочки като домино, докато ги бие ток. Пълен садизъм.
Напомня ми една книга на Стивън Кинг - Бягащият човек. Там имаше такава игра, Бъхтене за пари, в която избират участници с болни сърца и ги качват на ходеща пътека, докато им задават бързи въпроси. На всеки грешен отговор, пътеката ускорява и така, докато човекът падне или получи удар.
Той има и друга подобна книга - "Дългата разходка". Участниците в състезанието ходят без да спират, и при нарушения ги убиват. На този принцип е и нашумелият  в последните месеци филм - "Игра на калмари" - сбъркалите в играта ги застрелват. Въобще  на хората им дай хляб и зрелища, още от гладиаторските битки.

# 670
Абсотно съм съгласна, че Иван и Андрей не само допускат подобно отношение към животинките, но и го насърчават с подобни безумни битки. Животните били на първо място преди хората, наказания и санкции. Ами за какво след като самите те провокират тази жестокост и изродщина?

# 671
Абе, Пламен ще излезе дребна душица. Май само на жените може да се зъби. За втори път ми прави лошо впечатление това момче.
Лора, трябваше директно да бъде дисквалифицирана. Между друго снощи смени два тоалета.
Гледах видеото на Мирон, това момиче е много наивно.
Лора, няма мъж на света който всеки ден да ти прави комплименти и да ти благодари и превъзнася храната, която си сготвила.
Мартина с нейните си чорапи, ала тип магистрална превъзходна Laughing
На дуела съм за Ваня!

# 672
Лора се държа безобразно с козата.. Но не е луд, който яде баницата...

Групата вече вижда курбан в лицето на Лора и даже не си правят труда да се прикрват и да лицемерничат.

# 673
Че кога Пламен се озъби на Ралица? Той каза, че не я е виждал да дои от началото на сезона. Иво беше този, който отново направи от мухата слон и вдигна скандала. Не защитавам Пламен, просто споменавам това, което видях и чух.

# 674
Че кога Пламен се озъби на Ралица? Той каза, че не я е виждал да дои от началото на сезона. Иво беше този, който отново направи от мухата слон и вдигна скандала. Не защитавам Пламен, просто споменавам това, което видях и чух.

Веднага ти отговарям, начина по който го направи за мен е показателен. Със злоба и опулени очи.
Това е мое мнение, не ангажирам никой с него.

Общи условия

Активация на акаунт