🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 563
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 645
  • София
И аз съм като Стефан и Кирил относно поп фолка, но ако бях там щях да се забавлявам. Мисля, че се получи много добре. Браво на Галена! Пя различни песни за всякакви вкусове, раздаде се. И как се бяха барнали всичко. А Пацо какъв коцкар ее, хитрец. И с какво самочувствие. Знае си цената, хехе. Кефи.
Изобщо това е най-позитивната седмица от началото на сезона. 🙂
И не разбирам претенциите на Живка. Тази жена ако не оплюе нещо или някой няма да може да заспи. Тя забавлява ли се? Забавлява се. Два пъти натърти, ''Благодаря ти'' ти към Галена, когато я изпращаха и накрая ги нахрани всички в снобарщина?!

Надявах се Ваня да избере Лора, но е доста страхлива. Видя, че Лора кове и я достраша милата. Направи грешка. Лора е слаба и неориентирана, Ваня щеше да я прегази. Докато Теди е доста добра. За мен дуела е 50 на 50, айде 55:45 за Ваня заради опита и на Арената. Не мисля, че Теди си нареди правилно точките. Прекалено много хора даваха акъл, а знаем, много баби, хилаво бебе. Теди е много красива жена, много. И е интересен, пъстър участник. Ваня е нестандартен човек също, не в лошия смисъл на думата. Има нужда от разнообразие в един формат. Така че която и да отпадне малко преди финалите ще е загуба. А безличното и скучно Лорче си стои там, като Коцето. И как дърпаше козичката не е истина. Как може такова безумие и жестокост? Андрей директно трябваше да я номинира за втори дуелист. И после реве, че не я хвалили, детенцето разглезено. На тати и мама глезлата.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 01:43 от Diavolo

# 646
Жоро не е давал насока на Лора. За козата визирам
Някой й подвикна "дърпай, ще тръгне с тебе".
На животното в този момент ще му се пръсне сърчицето от стрес, как ще тръгне?

# 647
Общо взето Ралица никой не я хапеше първия месец, че е на грънците, защото тогава получаваха непрекъснати комплименти като група за нейната собствена работа и креативност. Като мина кулминационния момент на целия труд с удивлението на Иван и Андрей от работата й по персонализираните им чаши,  изведнъж Ралица стана център на подигравки и дори занаятът й, дето е много български, много традиционен, се превърна в повод да й се присмеят и ругаят.

То ако става въпрос и мъжете на няколко пъти ги дадоха да се сбират 5-6 човека на задача, дето и двама, или трима трябва да могат да я свършат, но никой не ги е ял за това. Все още се сещам Виктор и Кирил как бързо бяха запалили на Мартина, когато тя леко намекна, че са можели да направят нещо малко по-добре. Виктор си промени цялата осанка тогава за отрицателно време, а и Кирил не отстъпваше.

# 648
Дяволо,  хич не е цветен участник Теодора. И да е имало цвят, отдавна е отмит.

# 649
Може да е имал в предвид лекичко да тръгне с козата , Лора буквално щеше да убие козата. Тя си е виновна че не направи като Живка на ръце да я носи. От прекомерната амбиция да бъде първа  пострада животното.

# 650
  • София
Животът зад Фермата.
Епизод 30 ; Неизлъчвани кадри
* Разговор между Любо и Лора
* Лора си забравила неприбани инструментите
* Моноспектакъла на Коцето от вечеринката с актьорските етюди

# 651
Това беше садистична игра по дизайн.
След първоначалното си раздразнение, не виня Лора. Първо, тя самата беше под стрес, второ така я посъветваха да направи.
Можеше малко по-рано да се сети, че това е младо животно и ужасно го стресира, като го влачи така, но Иван и Андрей си направиха лош експеримент.

Както и онази игра, в която трябва участниците голи да редят плочки като домино, докато ги бие ток. Пълен садизъм.
Напомня ми една книга на Стивън Кинг - Бягащият човек. Там имаше такава игра, Бъхтене за пари, в която избират участници с болни сърца и ги качват на ходеща пътека, докато им задават бързи въпроси. На всеки грешен отговор, пътеката ускорява и така, докато човекът падне или получи удар.

# 652
Теодора  може да си прибира плетките, камъните, енергията и сълзите и да си заминава.
"Пламене, аз по принцип искам кафе, ама не трябва да ти казвам, че искам, а ти сам трябва да се сетиш и да не излиза, че аз те моля, ами и ти трябва да искаш кафе и като правиш на теб да направиш и на мен, но трябва ти да настояваш да ми направиш кафе". А иначе, като се усамотила на покрива с него и се завира на 2 см. от лицето му не е проблем.

Трябва да забранят използването на животни в игрите. И вчера с доенето и днес си личеше какъв стрес изживяват.  Днес спокойно вместо кози можеха да влачат 30 килограмови чували с пясък.

# 653
# 654

Ивайло подвикваше: Дърпай ве, дърпай. Ше тръгне с тебе, давай ве, дърпай!

Като награждаваха Живка за имунитета, всички ръкопляскаха с изключение на М.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 03:32 от Бела Суон

# 655
Два боя утре, още три боя в събота, Живка да си яде шоколада с кеф и да викат Веско Маринов. Той поне може да пее на живо.
Да видим Джийзъс за кого ще вика на тоя дуел, че му надуха главата от молитви.

# 656
Винету много зле с тия черни дантели🙂
Ралица много кръшна 👍

# 657
Аз, пък не схванах, не влиза ли в задълженията на ратаите да обслужват животните в обора или всички се занимават с тази дейност. Ралица не е ратай защо да дои. Толкова дребнаво заяждане, направо омазаха сезона с кавгите си. Това са мъже в целия си блясък, типично по български.

# 658
Започнах да гледам епизода от началото на дуела и силно се учудих от туткането на Живка. Чак я заподозрях,  че се мотае нарочно, за да не вземе имунитета и да постави Ваня пред избор между нея или Теодора.
После разбрах каква е причината.

Това накрая с Ралица беше поредния отврат.

# 659
  • София
Не съм запозната с творчеството на Галена. Като я чух как пее във вчерашния епизод се зачудих как има самочувствие да бъде ментор в Гласът на България. Тя не може да стъпи на малкия пръст дори и на тези, които отпаднаха. Певачка. Много е зле.

Общи условия

Активация на акаунт