🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 582
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 630
  • София

Фермата - сезон 7
 епизод 59 (18.11.2021)

# 631
Ужасно звучи на живо Галена. Едвам изграква горката.
Теди има много гротесков вид тази вечер.
И какво сега-  след прИкрасната вечеринка е време пак да захапят Ралица.
Ей ти на - българЩиНа в натура.
Само Галена да звучеше ужасно на живо, с мед да я намажеш. Всички вътре звучат ужасно и фалшиво на живо. Гледаме го вече дава месеца. Противни хорица и да се веселят не могат, ни трапеза, ни веселба нищо не може да ги събере. Вярно, че Ралица основно грънци прави, но тя ли се наложила тази задача, ми Тетка Плетка и тя все шие и тъче, крава не съм видяла да дои или съм го изпуснала.

# 632
Най-накрая чакан дуел!
Време беше Теди да я изпращаме енергийно и със здраве, дано Ваня я бие с голяма разлика.

# 633
Не гледах епизода днес, но утре ще наваксам с голяма радост, че най-после има шанс Теодора да отпадне. Тя, горката, не успя да завърти ролите във фермата, нито фермер беше, нито ратай, но поне завъртя една мъжка глава, не е капо. 😂

Да вметна само за Ралица - даваха ги двете с Живка да бъркат бетон. Май тази седмица ли беше. Та не е само на грънците тя. Ама виж, Любо не съм го видяла да дои. Козата, дето я издои в битката, не се брои.

# 634
Я, Лора как души една козичка. Sad
А Андрей гледа отстрани и не я спира. Той повече се вълнуваше как са забити пироните.

# 635
Мартина, Теди, Лора - доили ли са кравата, че нямам спомен?

# 636
Скоро даваха Любо как дои Бистра, а тя го халоса по главата с хълбок. После пак го даваха да дои. Лора, да.
Виж Марта не е доила. А Живка?

# 637
Лора беше ратай и дои. Теди и Мартина -  не помня.

# 638
Любопитно НЕ е спойлер за ДУЕЛА в събота
Скрит текст:
Наша Сийка в нейния инстаграм пусна снимка с Боби и Цоньо и кучета , НО явно пак са снимали финала с 4мата останали като беше миналата година. На терен а не като предишни ферми финала да е в студио

# 639
Прибързах с коментара за Лора - Андрей й направи забележка и даже я глоби 1 минута.
Просто след всичкото клане и губене на животни не се стърпях.
А козичката накрая не можеше да си стои на краката и падна. Confused

# 640
Света Тодора не е на себе си.... Айде да се маха, че толкова превзета куха жена, не бях срещала отдавна!

# 641
Ванчето така ѝ не успях да я харесам, но съм за нея на 1000%. Хайде Тедка да отплава в езеро от сълзи към вкъщи.

Интересен ми беше този епизод, но това с Ралица накрая... Ами че колко жени издоиха кравите този сезон? И това, че когато показват Ралица почти винаги е на грънчарското колело, не означава, че 24 часа от денонощието върти грънци. В спора каза, че много пъти е готвила, мила чинии и вършила други стопански задължения, но това не се вижда от другите. Никой не го оспори, следователно е вярно. Грозно беше.

За Лорка хем ме хвана жал, хем показа и рогца. Докато мъжете нападаха Ралица, Лора гледаше толкова злобничко. И подхвърли някакъв тъп коментар. А горкото животинче за малко не го удуши.

# 642
Ралица се опита да дуи кравата още първата седмица която тя и Георги бяха ратаи. Но кой да помни от мъжете там.

# 643
Прегледах още веднъж частта, в която Лора влачи козичката като на бесилка.
Зачудих се откъде дойде тази жестокост, но всъщност този акъл й го дава някой от агитката. Дали не беше Жоро Касапина?

А това накрая с Ралица - мдаа.
Ето затова човек не може да си позволи да бъде кротък и отстъпчив на този свят - ще му се качат на главата най-безцеремонно. Ивайло не можел да повярва, че има толкова нагли хора. (На това му се казва shaming tactic и е форма на емоционален тормоз.)

# 644
Жоро не е давал насока на Лора. За козата визирам

Общи условия

Активация на акаунт