🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 565
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 405
В анкетата Ваня и женски дуел от мен.
Моля се да махне Сълзата Ваня, но има голяма вероятност Лора да го отнесе, ако Сълзата се докопа до имунитет.

# 406
Тя и да не се докопа Сълзата до имунитет, Ваня ако трява да избира между нея и Лора, трябва да предпочете Лора.

# 407
Писах, че искам мъжки дуел, но очаквам Ваня пак на арената вместо мъжките и женски алфа маймуни от всички лагери и групички.

# 408
Тя и да не се докопа Сълзата до имунитет, Ваня ако трява да избира между нея и Лора, трябва да предпочете Лора.
Да, така е. Права си.
Ама пусто мнооого ми се иска Сълзата да не ме натоварва повече докато гледам епизодите.

# 409
Вчерашният епизод наистина се оказа приятен.
Разбира се, превъртях напред всички моменти, в които Теодора словоблудства.

Този диалог е трепач:
Ваня: Аз не искам да се бия с Теди...
Живка: Защо?
Ваня: Вчера имах един разговор с Теди...
Живка: А, ясно, добре...
Joy
А Стефан затвърждава образа на ратай-мечта.
Това да ти смели брашно, да ти издои крава, да ти пробва люлката докато се сервира обяд - жесток е. Joy
Изобщо, човекът е там на почивка и няма бърза работа за никъде.

# 410
Гласувах, че предпочитам да гледам мъжки дуел. Иска ми се Стефан да отстрани Коцето или Ивайло. Но, според мен, дуелът ще е женски - Ваня срещу Лора. Ваня си каза, че иска да дръпне Лора. Единственият вариант да не е тя втори дуелист, е да вземе имунитет. Но вероятно Ваня ще действа със стратегията да сложи силна жена в групата за да вземе тя имунитет, така че прогнозирам Живка, Теодора и Лора на битка. Ако Ваня реши да се подмазва на Теодора, не е изключено да избере и Живка, Мартина и Лора.

# 411
Ваня и Теодора са дочули репликата на Киро и сега и двете прилагат тактиката - "Ела тука, няма да те бия". Обаче като се приблежат на достатчна дистанция - Ваня такъв ще и гръмне на Теодора, че да и светне като гръм от ясно небе. Докато Теодора се надява да вкара един як шамар секунда преди светкавицата и на Ваня да и вибрира един месец главата все едно са били камбаната докато главата й е била вътре.

# 412
Grin
Ваня и Теодора са дочули репликата на Киро и сега и двете прилагат тактиката - "Ела тука, няма да те бия". Обаче като се приблежат на достатчна дистанция - Ваня такъв ще и гръмне на Теодора, че да и светне като гръм от ясно небе. Докато Теодора се надява да вкара един як шамар секунда преди светкавицата и на Ваня да и вибрира един месец главата все едно са били камбаната докато главата й е била вътре.
Laughing Laughing Laughing
Ако това се случи на живо, два месеца ще се въртят гифчета из темите...обаче Теодора и Ваня ще се въртят като свободни електрони навън. Grin

# 413
Животът зад Фермата.
Епизод 29: Заседание на двата лагера

Неизлъчвани кадри:
* Двата лагера заседават
* Музикалната вечеринка
* Имитациите на Живка

Благодаря за коментара ти. Много приятна емоция от Животът зад фермата, а мислех да не го гледам вече. От двете събрания Стефан ми хареса най-много, а добре че Жоро предложи да отидат при другите и Живка кандиса - тя беше звездата на купона 🙂

# 414
Ъ, подведох се да си пусна Мирон....за да набучат 16 реклами, са пуснали излъченото с малко неизлъчено. Вече ще го гледам само ако има спойлер, иначе нье......Satisfied

Мирон можеше да изясни как се изсипа тази музикална благодат над фермерите.

# 415
Ъ, подведох се да си пусна Мирон....за да набучат 16 реклами, са пуснали излъченото с малко неизлъчено. Вече ще го гледам само ако има спойлер, иначе нье......Satisfied

Мирон можеше да изясни как се изсипа тази музикална благодат над фермерите.
И аз така. Нагълтах кукичката като пълен шаран. Fishing Pole And Fish
Хайде сега, като си кликнал тук, 'земи тия реклами... Няма спиране.

# 416
Имам бърз въпрос. Колко общо души остават в последната седмица която се води всеки ден дуели?

# 417
Инсталирайте си adblock и няма да имате реклами.

# 418
  • Другата България
Абсолютно ми е все едно какъв ще е дуела, докато хора като Лора и Теодора са там, както и Ивайло и Любо, а и Кирил, гледам за спорта.
Все пак както писах вчера, предвиждам женски дуел, и още поне седмица Теодора на екран.

# 419
  • София
Хубаво цвете 🙂

видео от балкана над Варвара (Виктор с гайда изпълнение за феновете + Боби и Сия, а Цвети е зад камерата)

видео

Общи условия

Активация на акаунт