🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 567
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 270
Пресветата е пълна с добро, ама пълна. Треторазрядният разбърка картите, може да му изиграе лоша шега. Тук Ваня е права - няма нужда от женски двубой. Ако Стефан отпадне, няма толкова значение, той и без това има други цели в играта. Георги е силен, може да излезе и да премахне някой. Но пък Ваня е уморена от дуели.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 21:24 от Анонимен

# 271
Ваня: Аз не искам да се бия с Теди...
Живка: Защо?
Ваня: Вчера имах един разговор с Теди...
Живка: А, ясно, добре...
Joy

# 272
Айде Живка да спре да дава наклон на всички - нахалница. Ванчето наистина я побъркаха - тъпо е пак ратай и дуел, егати. Защо не Ралица, която освен да смуче цигари и да върти грънци, не я видяхме нищо друго да свърши.

# 273
И от анонса се видя, че Теодора падна и като нищо може и наистина да се е наранила и да отпадне от  ратайството, и евентуален дуел.
Всяка вибрация от Теди е злоба. Нещо се объркала с цветовете, толкова и "свети светлината", че чак я заслепява.

# 274
  • Велико Търново
Ееее, Живка пък... иска да е каквото тя си е намислила, а другите каквото са си намислили, вече е предателство. И аз смятам, че Ваня си постъпи напълно нормално.

Like_Smoke, една от седмичните задачи е направата на саксии за метоха. Ралица просто няма как да е ратай в такъв случай.

# 275
Живка пак е начертала следващите ходове. Но не ме кефи пак да използва Ванчето, много й дойде на русата светлинка това. Но като гледам тийза за след рекламите, плана на Живка ще се изпълни по-бързо от очакваното. А дуелът според мен ще е мъжки тази седмица.

# 276
Ееее, Живка пък... иска да е каквото тя си е намислила, а другите каквото са си намислили, вече е предателство. И аз смятам, че Ваня си постъпи напълно нормално.
Всеки си пречупва формата през собствената призма. Не може да има очаквания, че някой ще е пионка в нейната игра

# 277
Айде Живка да спре да дава наклон на всички - нахалница. Ванчето наистина я побъркаха - тъпо е пак ратай и дуел, егати. Защо не Ралица, която освен да смуче цигари и да върти грънци, не я видяхме нищо друго да свърши.
Ралица е била ратай, Теди не е.

# 278
  • Велико Търново
Всеки си пречупва формата през собствената призма. Не може да има очаквания, че някой ще е пионка в нейната игра
Ами да. Особено пък колкото повече приближава краят. Живка като че ли договор е сключила с тях те да играят само и единствено за нея...

Нина*, всяка друга жена освен Теди е била в обора вече. Така или иначе все ще има дублирания. Просто очакванията на Живка са грешни.

# 279
Сгафи Живка като се опита да дава наклон на Ваня

# 280
  • Другата България
Стратегически ли е припадакът на Дора?
Сама каза, че не го е очаквала.
Всичко очаквам от нея, за да се задържи още и още до Пацо, защо не и да припадне?

# 281
Живка баш генерал го раздава.😂

На мен не ми се гледат едни и същи хора на арената. Ваня два пъти беше. Ако със  Стефан станат ратаи, искам той да ходи на дуел.

# 282
  • Стара Загора
Сега дадоха промото.
Отново Теодора, този път ще припада?
Моля ви се, Иване, Андрей, Мирон, всички продуценти - двама, трима, колкото и да сте, както и режисьори, монтажисти, оператори, всякакви други хора, занимаващи се с предаването - МОЛЯ ви, , не ни го причинявайте, губите много от аудиторията си, писна ни, омръзна ни, приберете си я, каквото искате я правете, обаче стига толкова!
   Алоооо, продукцията, няма нужда да правите разбор и анализ, за да установите защо тази година имате катострофално нисък рейтиг. Достатъчно е да прегледате едноименната тема в БГ мама.
  Току що превключих на BTV и изненадааа - пак сълзливата красавица. Добре, че съм сръчна и бързо си я спестих.
  Като ви изчета утре ще гледам повторението.

# 283
  • София
А дуелът според мен ще е мъжки тази седмица.

Представям си как Любо вика Коцето на дуел и Коцето го отстранява Simple Smile
Или пък Стефан вика Ивайло и го изпраща вкъщи при жена му Simple Smile

Ех, мечти!

# 284
Живка нито е опирала пищов в главата на Ваня, нито я насилва. Просто пита, обмисля. Тя се чувства силна и е самата тя е готова за дуел. Да, редно е Стефан да излезе на дуел.

Общи условия

Активация на акаунт