🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 582
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 390
Ваня изобщо не е наивна и при нея е поза също както при другата фея на еднорозите. Разликата е ,че едната се крие зад маската на наивна и добродушна,а другата крие злобата си зад литри сълзи и фалшива чувствителност.

Съгласна съм. Но Ваня ми е по-симпатична и тя е прикрита, но по-умело го прави. И все пак си мисля, че има някаква наивност при нея и прави грешни ходове заради нея. Все едно не се намерила напълно и наистина се влияе от останалите, няма твърда позиция.

# 391
  • Варна
Явно го харесва и не може да се въздържи, но още един път показва, колко е лъжлива тя, а Любо й се кара, щото го компроментира така, той я защитаваше много люто, пък сега? 😂😂😂😂😂
Много се забавлявам.

# 392

А видяхте ли изражението на Теодора по време на дуела по двойки? Появи се съвсем ново и злобно изражение, което аз лично досега не бях виждала. Струва ми се, че сълзите са само прикритие и тактика. Интересно беше, когато се ядоса на Стефан, че подгони козата и тя я прескочи, как се озлоби, след което сякаш се овладя и започна да говори за енергийна връзка с козата. Grinning Скрита лимонка ще излезе. Дори изглежда плашещо цялото й поведение.

О, аз това от ден едно го забелязвам. Чак не знам как на толкова малко хора им прави впечатление (и тук в темата, и в предването). То е толкова очевидно и адски рязка промяна. Просто във всеки един момент повреме на дуелите, в които участва се вижда едно ужасно злобно лице, дори когато приятелите ѝ я поздравяват и прегръщат, а после като и задават въпроси от продукцията всичко е пак цветя, пеперуди, еднорози и дъгички. 😃

Струва ми се че Ваня умишлено избира слаби противници за да изпъкне и да си вдигне самочувствието...както и да внуши респект към себе си.

Много ми е интересно хора, които разсъждавате по този начин - осъзнавате ли, че ако участниците никога не избираха слабите противници - на финала щяха да са четиримата най-калпави, дето за всеки би било недостойно да ги изберат. 😂
Примерно на финала да бяха - Коцето, Боби, Красимира и Цветелина. Разкош! 😂

# 393
  • В тъмната гора.
Ще я видим какво ще сътвори Ваня. Но на Лора мястото й изстива вече. Явно е, че ще има женски дуел. Следващата жена, която ще излезе е Теодора.

# 394
  • София
Искам мъжки дуел и Стефан да разкара Ивайло.

# 395
Ваня ми е странна птица. Онзи ден момичетата от темата за инфлуенсърите пуснаха линк към нейния канал в ютюб. Доста странни клипове е качила, конкретно с нейното куче. В случая съдя само по заглавията, но нямам желание да видя съдържанието….
За справка
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 12:25 от Butterfly_🦋

# 396
  • Асеновград
Стига момичета не разбирате , на това му се вика Игнор .....Тази омърсената ли? или  както там се превъзнасяше....не мога да е понасям. Така ми се искаше женски дуел и Ваня да си е праща.

# 397
  • София
Пусната е нова анкета.
Стрелям с мъжки дуел, но тази седмица е трудна за прогнозиране.

# 398
Теодора е усвоила двуличността на хАмериканците. Много фалшива ми беше тази прегръдка вчера.

Ваня наистина е малко особена, нямаше ли "джънки" минало? Може нещо от там да е изгубила центъра.

# 399
Иска ми се да е мъжки, но първи дуелист ще е Ваня.

# 400
Очаквам Ваня да е първи дуелист и да вземе със себе си Лора. Може би Ваня ще остави Теодора на Живка да я елеминира. Стефан едва ли ще е той. Той не че няма кого да избере , но един от Ивайло или Коце може да e, но няма да е Георги  , НО ще се види в епизода довечера.

# 401
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Гласувах, че ми е все едно какъв ще бъде дуелът. И при двата варианта има толкова неприятни хора за чистене, че дори не мога да ги наредя в някакъв ред лично за себе си на кого първи бих предпочела да видя гърба.
Ако е женски дуелът, логично би било Лора или Теодора да са изборът на Ваня. Тя обаче не иска да излезе на арената с Тетка, така че и Лорчето е приемлив избор, въпреки че не е и наполовина толкова дразнеща като Преподобната. Нейният грях е глупостта, но поне си мълчи и не ни я навира много-много.
При мъжки дуел ще си тръгне или Коцето, или Ивайло, което е страхотно. Или в обобщение - какъвто и да е дуелът, ние зрителите ще сме печелившите тази седмица.

# 402
Ако е мъжки дуел и Стефан дръпне Ивайло, ми се струва че много зор ще види. Стефан е силен, но няма фермерски учения . Ивайло никак не е за подценяване,на игри където се иска коване, цепене и няма нужда да мисли като нищо ще отвее Стефан

# 403
Стига момичета не разбирате , на това му се вика Игнор .....Тази омърсената ли? или  както там се превъзнасяше....не мога да е понасям. Така ми се искаше женски дуел и Ваня да си е праща.
Ами учи го да плете жената! Как може да научиш един мъж да плете, ако не се усамотите за цял ден само двамата? Пламен вече цял шал оплел, ама още уроци му трябват от кака му Теди.

# 404
И аз от вчера съм в чуденка за Ваня. Не съм наясно какво прави и по тази причина нито я осъждам, нито я съжалявам. Напротив, стана ми интересно какво ще излезе от нейния опит за откъсване от орбитата на Живка. Не мисля, че Ваня е наивна или глупава. Напротив, досегашното ѝ поведение говори за доста точна оценка на отношенията във фермата. Тя затова и си навлече толкова обиди от отсрещната страна, защото не е прикрита и по един почти детски начин си изразява мнението публично, защитава позицията си без да ѝ пука кого ще настъпи по мазола. С Мартина беше така, с Киро е така, също и по време на скандала между Чавдар и Ивайло беше единствената, която се намеси, докато великите стратези мълчаха като комунисти на разпит. Ще припомня един любопитен спойлер, който получих на лични. Оттогава все чакам да го видя реализиран, но досега само частично се е сбъднал. Слагам го омотан в скрит текст и който не желае да знае, нека не отваря. Не е кой знае колко издайнически, плюс това е коментар от сайта на Фермата, но все пак.

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Позната на Мартина е писала, че тя не се е разсъбличала нито във Фермата, нито извън нея.
По-интересното е, че Ваня била разбила стратегията на Мартина. Ако е вярно, ще е интересно.

За Теодора отдавна съм с подозрения, че е адски неискрена. И вчерашното ѝ сближаване с Ваня ме подсети за момента, в който за първи път получих потвърждение за съмненията си. Той беше свързан точно с Ваня и тогава много се зачудих, защото Теодора я гледаше с открита неприязън, а беше в нейната агитка по време на първия ѝ дуел със Сия. Вчера Ваня говореше колко са си били близки с Теди по онова време, как са си споделяли.....но може би на Теодора не ѝ е харесало споделянето, хахах.

Общи условия

Активация на акаунт