🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 531
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 750
  • Другата България
Аз малко по-различно виждам нещата за Мартина.
Друг е въпросът за това какво ни втълпяват с това, което излъчват.
Но съм съгласна за Ралица.

# 751
А Теодора по кои задачи бачка? Да учи на плетене Пламен?

# 752
  • Пловдив
Освен на глината, Ралица няколко пъти са я давали, че бърка бетон, в градината, а днес и на количките. Просто тя си каза и пред Георги, че не иска да дои животните. Което бе я оправдава де, но да кажат, че нищо не прави, просто не е вярно.! Да не говорим, че не сме виждали и Мартина и Теодора да доят..

# 753
На Теди вече й дали букета за изпращане, гледам.

# 754
  • София
Теди беше неуморна в градината в началото, реално тя се занимаваше с нея. После на стана беше вездесъща, другите се учеха от нея. А извън тези неща съм я виждал да помага и на мъжете.

# 755
Ралица я даваха в градината мисля с Ваня. И бетон бърка и днес я дават на тревните площи. Теда главно е по плетките, тъкането и шиенето. Общо взето е едно ниво с Ралица за мен.

# 756
  • София
В бетона извънредно Киро свика всички фермери накуп, защото им беше важно да се свърши бързо, заради лошото време, почти непрестанен дъжд.

# 757
Теди сгреши с точкуването тук. Много по-добра техника на цепене имаше.

# 758
Ваня не ми се струва хич наред днес...
Ужаас, кажете ми че Теодора ще си ходи, щото в момента не ми изглежда така...

# 759
  • на село
Това, ако Теда бие- няма да го " преживея"

Има ли спойлер за дуела, че не се търпи?

# 760
Ваня какво прай на възлите, ахаха...🤣🤣🤣

# 761
Това, ако Теда бие- няма да го " преживея"

Има ли спойлер за дуела, че не се търпи?
Инмаше някъде назад, да

# 762
Тетка би ви казала: дишай, дишай, дишай... Спокойно, спокойно, дишай... 😆

# 763
Гледам с 30мин назад.
Тея дуелистки снощи иху-аху с оскъдните дрехи, а друг път с якета, защото е студено. Намръзнали са се, схванали са се, явно и контузи имат.

# 764
Вчерашния епизод беше много неприятен с тая певачка, а  чалтарите Лора, Ивайло и американците дори знаеха текстовете и припяваха. За Теодора дори ми е жал вече , смятам че е със сериозни психически проблеми и се нуждае от професионална помощ. Ралица не е влизала в обора , но глупаците дори не могат да осъзнаят че това , което са произведения на изкуството и занаятчийството , които ще останат за манастира и поколенията. Но очевадно , че киселините Киро и Ивайло имат непоносимост към нея и дори не могат да я гледат и реагират с типичната си благост към всяко едно действие.
Много оспорван дуел и Теодора уви добре се представя.

Общи условия

Активация на акаунт