🐑 ''Фермата 7: Време за пробуждане'' - тема 11 (14.11 - 21.11) 🐄

• 61 519
  • 1 213
  •   1
Отговори
# 780
Ето дои Ралица.😀 Отчете се, но господата пак недоволни.🤣

# 781
Теодора злобата и лицемерието ще я съсипе. Ревящата Теодора утре си тръгва. След това пак извикайте Ваня и Лора ще отнесе сигурно. Давай Ванче. Ще поставиш рекорд от победи срещу жени ако вземе и главата на Лора.

# 782
Съвсем не ми се вижда бавен Стефан, като гледам как дои.
Ралица се отчете, а явно във Фермата има и други, които не са влизали в обора.

Сълзливата Добринка имала мисия, ти да видиш!

Искам и аз такава работа, дето да я върша, докато си лежа.

# 783
На Теда приказките нямат нищо общо с нещата. Не трябвало човек да се фокусира върху дребните неща - ми, че тя по цял ден това прави, че и реве за всяко. Да й имам сбърканата представа на тая кукувица.

# 784
Много показно фаворитизиране от страна на продуцента Андрей към Теодора.
Дори 'и честити победата и Ваня го поправи, той обаче продължи да гледа в посока на Теодора и  не удостои с внимание Ваня.
Много грозно!
Той беше стъписан, че битката беше на Теодора и тя я зауби в последната секуда.

# 785
Е, при такава битка и край и аз щях да излобея срещу опонента си.
Като гледам колко народ я харесва Ванчето, няма да се учудя ако е второто Ванче с чек. Чак се потрисам от евентуална победа на това бозаво същество.

# 786
  • на село
Не че харесвам Ванче,  по скоро ми е безразлично, но не харесвам Теодора.
Така става ли?

# 787
Нахлувам в темата без да съм доизчела старата. Така че може да се включвам не на място, ако сте го изкоментирали.
Но, скъпи продуценти, да не би и вие да сте хлътнали по Теодора? Това не е “Фермата”! Това е “Фермата на Теодора”. Всеки епизод е залят с нейни излияния - дори преди битката за имунитет дадоха само нейните страсти. Слушаме само нея безспир. Вярвам, че на всички ни писна!

# 788
Е, при такава битка и край и аз щях да излобея срещу опонента си.
Като гледам колко народ я харесва Ванчето, няма да се учудя ако е второто Ванче с чек. Чак се потрисам от евентуална победа на това бозаво същество.

Тука дори не става въпрос за Ваня. Аз не съм й такъв фен, но силно се надявам Теодора да си отлита и да ходи да си лети. И ако Ваня успее да го направи, ще ме изкефи жестоко. Теодора има неприятна същност и разнобоят между приказките й и реалната й същност ми е крайно отвратителен.

# 789
Екстра ѝ дойдоха новите умения на Ралица, защото по-нататък може и на нея да се падне доене на козички. Иначе вариантът е много лесен - Ралица отива да дои, ако няма кой, пък някой от другите умници отива да върти колелото. Защото всяка седмица в задачите присъстват поръчки за мис Глина.
Битките бяха суперр. Ваня е тип "умирай трудно" и много ме изкефи. Изкривената физиономия на мис Чиста сълза - безценна.

# 790
Пламен окончателно изпадна в тинята.

# 791
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Обаче Пламен така отчаяно драпа да го приемат отново в групата на гнусярите, че много се излага и той в последните няколко епизода. В началото показваше някаква обективност, напоследък обаче върви стръмно надолу в личната ми класация.

cardhu, писали сме заедно. Hug

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 22:21 от Reinа

# 792
Най-забавното за мен е, че Ивайло и Люпчууу обиждат с епитети, които точно биха характеризирали тях. Ивайло да говори кой бил мрънкало...най-голямото мрънкало, което се е появявало в този формат. А, не, забравих, че като той се обажда непрекъснато е, щото е "арогантен, но справедлив задник", а не застаряващо досадно мрънкало.

Същото с Люпчу маймуната. Най-големият въздух под налягане нарича някой друг "въздух под налягане". Недоказан на арената, даващ тъпи съвети за разпределяне на точки и пълен страхливец, ама не, Любито не е въздух под налягане изобщо.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 22:29 от Oliboo

# 793
  • София
Обаче Пламен така отчаяно драпа да го приемат отново в групата на гнусярите, че много се излага и той в последните няколко епизода. В началото показваше някаква обективност, напоследък обаче върви стръмно надолу в личната ми класация.

Абсолютно, след издънката с бележката тотално си промени отношението, нахрабря да се пени на жените и той. Тъпо.

# 794
  • София
Пламко май доста е хлътнал. Теди да си заминава, че да не стане за резил.

Общи условия

Активация на акаунт