Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 8

• 53 095
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Много яки, честито!!

# 466
Здравейте. Имам платено капаро 100лв за микроблейдинг при Ивета Костадинова. Отказвам се от часа си. При интерес може да ми пишете!

# 467
  • Vraca
Здравейте. Имам платено капаро 100лв за микроблейдинг при Ивета Костадинова. Отказвам се от часа си. При интерес може да ми пишете!
600 лв за микроблейдинг едва ли някой ще даде

# 468
Здравейте, може ли да ми препоръчате специалист, при когото да си направя само ретуш, да прави измервания /разчертаване на веждите/и също така да ми направи тънки вежди и по-светли, а не-дебели. Дали има такъв изобщо в София?

# 469
Здравейте, имам въпрос след направен микроблейдинг на веждите как почиствате лицето си понеже знам, че не е препоръчителна парната баня, химическия пилинг и подобни..

# 470
Със сигурност може да се изчакат поне 14 дни за тези процедури..

Когато си правите веждите и дават 400лв.+, артистите не дават ли предписания какво трябва и не трябва да се прави?!?!

Където и да съм била досега, винаги е имало един лист, който ми дават на отиване;
Там гледам колко често да се мажа, кога да ги мокря, да избягвам грим, солариум и изпотяване еди колко си дни и т.,н..

# 471
Благодаря за бързия отговор!

Да, разбира се получих какво трябва да се прави и какво не, но конкретно за парната баня, пилингите ми се стори че изобщо не трябва да се правят.

# 472
# 473
То някакси е близко да акъла, че не трябва да се правят.

# 474
не успях да ги видя, може ли на лични? Blush

# 475
Някой има ли отзиви за phi brows при milasavage? От това, което поства доста ми харесва работата й.

# 476
  • Sofia
Зачудих се нещо... Когато се прави перманентна очна линия или запълване на междумиглено пространство, на каквото май искам да се подложа, винаги ли се почва на около 5 мм. от вътрешния ъгъл на окото, както е на тази снимка, примерно:

Не стои ли леко грозно по този начин? Трудно ми е да преценя само от снимките, а в реалността нямам познати с такъв тип очна линия, за да придобия лични впечатления.
Всъщност, не знам дали разбрахте какво точно питам, но мисля, че фотосът е достатъчно онагледяващ. Grinning

# 477
Днес съм на микроблейдинг кажете за болката?

# 478
Поносима е. Все пак те мажат с Лидокаин, който е упойка, на крем. Ако те боли повече - казваш и пак ще те намажат.

# 479
Чак болка не е. Но е неприятно. То си зависи и от майсторката де.

Общи условия

Активация на акаунт