Всичко за перманентния грим на вежди, устни и очи – 8

• 52 948
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Т=

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 11:11 от sigma

# 601
Много са ти сполучливи веждите, Сигма.
Съвсем натурални като цвят и рисунък. Точно така ми харесват. А не, все едно са лепнати две тъмни плюскуди.

# 602
Колкото повече гледам произведения на Ана, толкова по-съвършена намирам работата ѝ. Не знам обаче, дали след наслагване от три микроблейдинга - ръчен и машинен методи и една микропигментация, при мен може да се получи толкова естествен вид, и също така при отсъствието на почти цялото окосмяване на веждите... Или трябва да мине още доста време, или няма да стане изобщо да имат толкова естествен вид. Това е вида им натурално в момента, правени са 2021 септември месец. Бяха на точици, пигмента се сля в една цяла маса. Neutral Face
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 14 дек 2022, 13:32 от Анонимен

# 603
Анините стоят като косъмчета, а не като татуировка.

# 604
При мазни кожи се разлива пигмента, поне на всички, които имат микроблейдинг, стана така в обкръжението ми.

# 605
С мазна кожа съм. Първите правения са с уж най-добрия пигмент Biotek, размиваха се в рамките на 6 месеца и избледняваха на петна. Единственото хубаво беше, че пигмента не посинява и не почервенява с времето. Сега не знам с какъв пигмент е микропигментацията, но отново точките се сляха. В началото микроблейдинга и при мен стоеше на косъмчета, но...

# 606
Значи като ви чета май по-добрият вариант е микропигментацията

# 607
На мен също ми обясниха, че микропигментацията е по-добрия вариант. Аз и за такова отидох де. Но за това колко дълго ще се задържи пигмента имало значение и метаболизма. Бързият метаболизъм по-бързо разгражда пигмента.

# 608
  • Бургас
За мен пък би следвало водещ да е резултатът, който искам да постигна. Когато аз си правих веждите не успях да харесам направени с микроблейдинг вежди косъм по косъм, затова предпочетох микропигментация. Веждите на коментираната Ана обаче много ми харесват, нищо общо с това, което се правеше преди години - и техниката се развива и пигментите.

# 609
Значи за тази дама смело мога да кажа, че е истински артист! Тя рисува веждите като художник, изпипани са, еднакви са, изглеждат невероятно естествено. Как пък едни не видях, дето да са поне малко несиметрични или недоизпипани. Всичките са съвършени! И ако така изглеждат дълго време след процедурата, нямат равни!

# 610
Всъщност тя не рисува. А ги рамкира. Все пак следва линията на ествествените вежди. Но определено мери.

# 611
Имах предвид, че косъмчетата са изрисувани перфектно.

# 612
Току-що попаднах на това и се хиля с глас:

# 613
Ахахахахахаха

# 614
  • Vraca
Колкото повече гледам произведения на Ана, толкова по-съвършена намирам работата ѝ. Не знам обаче, дали след наслагване от три микроблейдинга - ръчен и машинен методи и една микропигментация, при мен може да се получи толкова естествен вид, и също така при отсъствието на почти цялото окосмяване на веждите... Или трябва да мине още доста време, или няма да стане изобщо да имат толкова естествен вид. Това е вида им натурално в момента, правени са 2021 септември месец. Бяха на точици, пигмента се сля в една цяла маса. Neutral Face
Скрит текст:
Мое мнение е, че  не е кои знае каква работата й. Рисува косъмчетата много гъсти и след време няма как да не се разлива. Просто не е phi артист.

Общи условия

Активация на акаунт