Образователен Говорилник - 21 - Рецепта за красота

• 27 022
  • 775
  •   2
Отговори
# 105
Ами значи 6-7 хил. евро ще е до коледните празници за училище с 80 деца на випуск като СС. Не е толкова много.

Таксата транспорт става 1200 евро от догодина.

Дам, 1200 евро за транспорт и 6200 евро за обучение и храна.

# 106
  • В офиса
Не, бе, как на 1-ви клас? Те са прогимназиални учители.
Един, моя грешка в изписването.

# 107
  • София
Аз тестове домашни бях поръчала от немския амазон, по лев и нещо ми излязоха, 10 парчета в кутия. Взех и за приятелки, общо 30, че имаше минимум. За жалост и в трите семейства ги изпукахме от положителни. Аз очаквах, че ще ги ползваме само, ако нещо се притесним да видим, че сме отрицателни.
Така де, мисълта ми е, че на едро могат и много добри цени да се намерят.

# 108
  • София
Доколкото знам Котировка преподава на два от 6тите класове, а Панушева само на един. Истината обаче е, че от 4 клас бяхме с късата клечка и по мат и по БЕЛ. По Мат господина поне успяваше да обясни и повечето деца нямат пропуски, но не се работеше задълбочено. По БЕЛ обаче нещата бяха извън контрол, там пропуските са значителни. Москова не успя да ги овладее и да им преподаде материала. Не знам защо така се получи, тя беше невероятен учител за ПУК, но не и по БЕЛ.
Имаше много оплаквания от родителите и предполагам от ръководството се стреснаха, че изпускат класа, защото средните оценки на нашия клас са били с над единица под тези на останалите.

# 109
Привет, Бърди, много се радвам за теб. Една близка приятелка я изписват утре, колкото теб май изкара във ВМА. Поздрави и на всички момичета, които минаха през това по-леко, поне няма да го мислите по същия начин, както преди.

# 110
  • София
Аз тестове домашни бях поръчала от немския амазон, по лев и нещо ми излязоха, 10 парчета в кутия.
Стана ми любопитно и изнамерих едни тестове като училищните със слюнката в немския амазон. Излизат по 7 лв. парчето (в сетове по 5). Нашите в училище са от този вид:

https://www.amazon.de/-/en/Covid-19-Antigen-Quick-Corona-SARS-Co … RX3S%2CB09H7KL4NV

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 05:02 от Аш

# 111
  • София
Аш, благодаря за темата! Ама с тези пържени филийки, колкото пъти отворя темата и мина на следваща страница...не е добре от диетична гледна точка. Smile

Бърди, добре си отишла у дома! Hug

Бих плащала тестове, за да ходи на училище, но никой не пита, особено за гимназиален етап. Confused.Нали поне за 5-7 клас казаха, че се връщат тази седмица, какво стана с тях?

# 112
  • Отвъд алеята зад шкафа
ЧУ могат да върнат 5-7 клас, ако осигурят тестове. В Иззи от вчера са на училище.
В ДУ засега нищо.

# 113
  • София
АК няма ли също да се организират да върнат по-рано учениците в училище?

# 114
  • София
Joy Ох, това видяхте ли го - реално заглавие в македонската преса :
https://vocentar.com/tektonski-potres-na-balkanot-dechkite-od-ha … eshe-so-bugarija/

# 115
  • София
"Радев постъпи с БСП като с първата си жена Гинка.
Смени я за по-млада."

# 116
  • В офиса
Хахахаха, и двете са топ. Мерси за сутрешното развеселяване.

# 117
Добро утро!
Росита, Москова не предаваше ли на В и на Б клас?

Аз лично силно се надявам двете ваши "нови" учителки да преподават и на нас в 7 клас.

Аш, LeeLu, това инфо от новите договори за следващата година ли е? За кой клас?
Ако го смятам спрямо сегашния ни договор е увеличение от 550 евро за обучение и 30 евро за транспорт.

# 118
  • София
Аш, LeeLu, това инфо от новите договори за следващата година ли е? За кой клас?
Ако го смятам спрямо сегашния ни договор е увеличение от 550 евро за обучение и 30 евро за транспорт.
За ПУК новата такса е 6200 основна + 1200 транспорт. За този период увеличението е около 550 евро в основната такса и повечко за транспорта (на тях транспортът тази година им беше по-евтин - 900-1000 евро, не зная, не ползвам).

За 4+ клас предполагам ще направят 6400 основната такса (досега май винаги са били с 200 е. нагоре), а за транспорта - не зная.

# 119
В момента нашата такса за 6 клас е 5 650 - обучение и 1170 - транспорт. Но мисля, че вътре имаше някакво намаление/приспадане заради онлайна миналата година.

Общи условия

Активация на акаунт