Образователен Говорилник - 21 - Рецепта за красота

• 27 294
  • 775
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Ама то и за малките няма да има от 1 декември Sad

Просто тестове вече няма за никой...

# 346
Ама то и за малките няма да има от 1 декември Sad

Просто тестове вече няма за никой...

Е, това сега до кога има са подробности. Отговорът е има тестове.
Ирония, нали разбираш?

# 347
  • в страната на чудесата
Има ваксинирани и преболедували със сертификат деца. В крайна сметка тестовете не ги засягат към сегашния момент. Училищата знаят бройките, защо поне няма дебат по темата. За учителите се отнася същото. В нашето училище учителите, които са без вакс или пост-ковид сертификат са на пръстите на едната ръка.

# 348
  • София
Fancy, по Нова ТВ беше, но изобщо не се сетих да запомня името на училището и директора. Само помня, че беше от малко населено място.

# 349
  • София
Има ваксинирани и преболедували със сертификат деца. В крайна сметка тестовете не ги засягат към сегашния момент. Училищата знаят бройките, защо поне няма дебат по темата. За учителите се отнася същото. В нашето училище учителите, които са без вакс или пост-ковид сертификат са на пръстите на едната ръка.
Няма дебат, защото в паралелките масово децата със ЗС са малък процент. Дори за ПЧМГ ЕлиГ писа в другата тема колко малко са ваксинираните ученици в един от техните класове. Колко да са още тези с антитела.

Това разбира се не значи че не трябва да се повдигне въпросът.

# 350
  • в страната на чудесата
Има училища, в които 1/3 от децата са със някакъв сертификат. Дебат трябва да има. Децата са най-важни в момента. За възрастните има ваксини, включително избор, имат всички свободи. За целия прогимназиален курс детето ми е било 4 месеца в училище, което е абсурдно.
Аз съм напълно съгласна с Фенси. Днес обаче ще отида, защото все пак трябва да имам израз на несъгласието ми със неприсъственото обучение.
А възрастните следва да отидат пред МЗ да питат министъра защо трябва да лекуваме лечението след болница... свръхсмъртността е абсурдна.
Плутон на върха на хороскопа на България... отивам в астрологичната да ги питам.

# 351
  • София
За целия прогимназиален курс детето ми е било 4 месеца в училище, което е абсурдно.
Истински абсурд!

Дай линк към астрологичната, плс Simple Smile

# 352
  • в страната на чудесата
Voila:
https://m.bg-mamma.com/?topic=1339784.new#new

# 353
  • София
Струва ли си да коментираме изборния резултат? Joy

# 354
  • София
Потвърдително емиграционен?

# 355
  • в страната на чудесата
Не, очакван е. Пък и си го знаем колко му е акъла. Да бъдем позитивни, може да има реална промяна...

# 356
Не, очакван е. Пък и си го знаем колко му е акъла. Да бъдем позитивни, може да има реална промяна...
Едва ли, сега ще му гледам самодоволната фииономия още пет години. Пфу.

# 357
  • в страната на чудесата
Е ако е само физиономията не е лошо... да не му гледаме сеира и панаирите, че те ще са на наш гръб...
все пак, това е положението, дано е за добро.

# 358
Не съм оптимист. Има си и партия първенец в парламента.
Не, че другият беше по-добре. Всички турци и цигани са гласували вкупом за него. Партийните касички са се отворили. А и изтръпнах какво е нивото на СУ, щом има такъв начело.

Добро утро!

# 359
  • Отвъд алеята зад шкафа
Аз тълкувам вота на турците като вот "срещу Радев", заради силния му проруски уклон. Заигравката с Русия е опасна и никак не ми харесва. За Радев са гласували цялото БСП, в инициативния му комитет двайсет и кусур човека от ДС, плюс целия контигент гласове за Слави Трифонов.

П.П Аз не гласувах вчера.

Общи условия

Активация на акаунт