Образователен Говорилник - 21 - Рецепта за красота

• 27 299
  • 775
  •   1
Отговори
# 360
Турците не гласуват така - мислейки. На турците им се казва за кого да гласуват. А на циганите се плаща.

# 361
  • Отвъд алеята зад шкафа
Е, именно де. На турците им се казва за кого и това не е случайно. Няма как турска партия да подкрепи проруски президент. Пак стигам до "не за Герджиков, а против Радев". Гласовете на ДПС на двата тура ясно го показват.

# 362
  • София
Мери, в случая става дума за бизнес, а не толкова за външна политика Simple Smile

Бизнес, благоденствие, благополучие Simple Smile

# 363
  • Отвъд алеята зад шкафа
Да бе 🤣

# 364
Е, именно де. На турците им се казва за кого и това не е случайно. Няма как турска партия да подкрепи проруски президент. Пак стигам до "не за Герджиков, а против Радев". Гласовете на ДПС на двата тура ясно го показват.

Шегуваш се. Колко пъти ДПС е подкрепяло проруски интереси и се е коалирало публично и/или задкулисно.?!?!? Да не говорим Доган всъщност какъв е и защо отцепниците от ДПС(които бяха тези неподкрепящи проруската насоченост) загинаха безславно. Проучи дали Ердоган "симпатизира" на Доган и кой беше проводника на протурски интереси в ДПС.

Бизнес, просто бизнес. И този път изгодата е била при Бойко, а не при ПП.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 10:27 от Fancy

# 365
  • София
Вчера в парка пред нас се разхожда младо семейство с две малки момченца. Едното от тях, може би на 4 години, се учеше да кара колело. То беше малко, ниско колело, а детето - добре облечено, та като тупна два пъти на земята, явно нищо не усети. Обаче се сети, че нещо липсва в картинката, и се обърна към майка си: А аз кога трябва да плача?

Та и аз така, понеже вчера не следих изборния ден, пишете когато трябва да се радвам.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 12:32 от Prizma

# 366
  • София
Никак не съм оптимистично настроена след изборите, но истината е, че ще трябва да живеем още време с избранниците.

# 367
Аз не съм насторена оптимистично след парламентарните избори. Тези вчера - как да е.... Някак си, преглътнах ги. Ох, да споделя, че ми тежи - отивам на погребение и се чувствам ужасно. Изобщо последният месец е ужасен ужасТ... Ама такъв е живота.

# 368
  • София
Пули, съболезнования Sad

# 369
  • софия
ooooo Пули! Много съжалявам!

# 370
  • в страната на чудесата
Ние пък имаме случай дълбока инвазивна микоза и се молим да не е мукормикоза... след ковид.

# 371
Пули, моите съболезнования!

Лейка, и тази индийска чума ли дойде тук?

Какво поднесохте днес на тепсията на децата ви? За по-лесно казвам, че детето е в англ.гимназия, а преди това в едно училище в Бояна без уточнения.

# 372
  • в страната на чудесата
Не знаем още, Дъждец. Чакаме резултати, но е кофти. Ако дойде положителен резултат ще кажа...

Какво имаш предвид на тепсия?

Днес е денят на адвокатите, честит празник на всички адвокати тук!

# 373
  • София
Лейче, за първи път го чувам това, но прочетох. Това е ужасно, дано не е това!

Дъждец, не ти разбирам последното.. питаш какво сме готвили ли?

# 374
  • Отвъд алеята зад шкафа
Съболезнования, Пули!

Общи условия

Активация на акаунт