Образователен Говорилник - 21 - Рецепта за красота

• 27 300
  • 775
  •   1
Отговори
# 375
  • в страната на чудесата
Оооох, стискайте палци. Ангажирани са целите синуси, с оток на едното око, смутено зрение, засега костта не е ангажирана. Чакаме лицево челюстните.

# 376
  • София
Не разбирам от болестта, но звучи ужасно, Лейка, всичките ми стиснати палци имаш!!

# 377
Беше препратка към дискусията в темата за до, че децата в чу получават всичко на тепсия, но след постовете на Лейка и Пули не е много на място, за което съжалявам.

Лейка, и аз стискам палци да се оправи.

# 378
  • София
Съболезнования, Пули!
Лейка, стискам палци Hands Pray

След съботния размисъл реших, че не мога да направя чак такъв компромис със себе си и да гласувам. За това ще си мълча. Ясно е, че  ще продължим да се оправяме както можем, обаче жалко за децата ни, които изглежда ще чакат пролетта, за да ги върнат в училище.

# 379
  • софия
Лейче, не знам какво е това, но явно е много страшно съдейки по притеснението ти.
Дано дано дано не са верни опасенията ти...

# 380
  • София
Дъждец, сега разбрах след пояснението Simple Smile

# 381
Много съжалявам да прочета Пули и Лейка.

Обмисляме един вариант и ние, но мислех дали ще е лесно да се намери читав учител ( онлайн ) по всички предмети по френски за осмокласник за частни уроци в Бг?

# 382
Конти, в САЩ има онлайн учила. Инструктори и а повсички предмети...като ДО.
Трябва и в Канада да има.

# 383
Това е единият от вариантите и проучваме няколко.

Последна редакция: пн, 22 ное 2021, 21:41 от Анонимен

# 384
  • София
Подозирам, че заради бъдещото задължително ваксиниране в Канада, планират връщане в БГ, така ли е Конти?
По принцип със сигурност, особено за частен ще се намери. Има група из фейса за хоумскуулинг и сигурно ще са ти полезни.

# 385
  • в страната на чудесата
Ми сигурно може да се намерят учители. Ама тя не може ли да посещава онлайн училището? От друга страна чадовата разлика е малко кофти

# 386
  • София
Контеса, може да пишеш на Бояна, синът й учи във Френския лицей, мисля, че ви трябва нещо подобно. Евентуално да учи онлайн във ФЛ като ученичка.

# 387
О, не, не планираме връщане. Въобще даже.

Последна редакция: вт, 23 ное 2021, 14:30 от Анонимен

# 388
  • София
Тази вечер имах удоволствието да изгледам първото празнуване в НДК на поддръжниците на РР. Дунавското хоро, предвождано от Първата дама, не ме смути - като цяло харесвам веселието и се радвам, когато хората са щастливи. Запитах се обаче защо в затворено пространство никой не спазваше противоепидемичните мерки - най-малкото нямаше маски. Да не са ги отменили? Миналата година един политик бе глобен заради това, че бе седнал на пейка в парка, а сега това е Държавият глава все пак и го даваха по телевизията. Сигурно съм старомодна Ill

# 389
  • в страната на чудесата
Старомодна си.

Общи условия

Активация на акаунт