Образователен Говорилник - 21 - Рецепта за красота

• 27 025
  • 775
  •   2
Отговори
# 660
  • София
Даже 1,5 месеца, не е като да съм подранила да я изследвам...знам ли...може и да пусна, макар че никак не харесва да дава кръв.

# 661
  • София
И аз щях да предложа друга лаборатория. На Рамус не им вярвам много.

# 662
  • в страната на чудесата
Аз вече никак

# 663
  • София
Олив, пусни в ситилаб или другаде друг метод за антитела. Малко е странно месец след ковид да няма 150...
Аз малко преди да се разболея пуснах в Америмед (по AU са), но по тяхното резултатът ми излезна > 1000 BAU, което водят за много висок протективен титър. Подозирам, че лабораторията им увеличава резултата.

# 664
  • в страната на чудесата
И кое те съмнява?
Ти имаше съвсем лек ковид. Много хора не биха обърнали внимание? Или бъркам кейза?
Америмед не е място

# 665
Моята дъщеря също нямаше 150 бау след Ковида. Изследвах я около  месец и половина след боледуването в Рамус. Тогава бяха още по ау, но някъде около 1000 от техните ау отговаряха на 150 бау.
Аз имах завидните 30 ау и след ваксината ме е страх да отида да се изследвам, за да не се стресирам, че пак не съм образувала антитела.

# 666
  • София
И кое те съмнява?
Ти имаше съвсем лек ковид. Много хора не биха обърнали внимание? Или бъркам кейза?
Америмед не е място
Явно бъркам понятието "протективен титър", аз си мислех, че ме пази да не се разболея изобщо, не е ли така? Ти си лекар, знаеш по-добре, възможно е грешно да рабирам. Но да, ако не бях на темата "превантивна медицина", то нямаше и да разбера, че е Ковид- една хрема и кашлица по принцип, ако не беше силно нетипичния за мен лек световъртеж за секунди, нямаше да ме накара да се тествам. Благодаря ти за думите на лични и напътствията, защото тук не знаят, че и ти ми помогна да съм по-спокойна.
Лабораторията там не е перфектна, но просто изтъкнах, че ако гонят стойности, може би там ще ги постигнат.

# 667
А за Кандиларов какво ще кажете, че аз там си правя изследванията.

# 668
  • в страната на чудесата
Ами, Рейни, този протективен титър (ако изобщо за такъв може да се говори за инфекция като ковид) е уточняван в малки серии при направата на теста, съвсем в началото. После се оказа, че значението му не е голямо, не е и протективен...
Важното е, че беше добре и леко.
Не знам, Мецане. Преди бяха добра лаборатория. Не съм забелязала някакви нередности.

# 669
  • София
Тръгват в понеделник и големите, дано е за повече време този път /и да не им секнат ентусиазма с много изпитвания и тестове/!

# 670
  • в страната на чудесата
Стискаме палци!

# 671
Схванаха ни се палците от стискане, не е ли време за празници и каквото, такова😀

# 672
  • в страната на чудесата
Е досега кво правиха...
То делници не останаха...

# 673
  • София
Може и да сме безДелници, но не сме без празници Joy

# 674
Успех на тестовете пожелавам тогава! И да купите подаръците навреме. Без чипове, щото такива няма, скоро няма и да има.

Общи условия

Активация на акаунт