Образователен Говорилник - 21 - Рецепта за красота

• 26 659
  • 775
  •   1
Отговори
# 675
  • в страната на чудесата
Важното е чиповете да са извън тЕлото (засега).
Аз платих някаква ултра яка камера. Сигурно ще искат и стативи...

# 676
  • София
Аз още никакви подаръци не съм измислила Sad  Чувствам се безидейно. Но пък има откъде да взема микрочипове за кучета. Пак е нещо...с чип. Simple Smile Ако някой проявява интерес мога да му пратя с панделка. Joy Ветеринар нямаме в темата, нали? Joy

# 677
Ветеринар нямаме, ама ние имаме мъжки пудел на 4 месеца, е, няма такова шило. Въобще не се спира, голям чаровник е.

# 678
  • в страната на чудесата
Пуделите са най-любимите ми кучета. Умни, възпитаващи се лесно, здрави и с чувство за хумор.

# 679
Много е красив, като плюшено меченце беше, преди да го подстриже вчера девойката, половината народ по Витошка спираше да му се радва. Той още си е бебе. Ще ходи на даскало, има програма за три месеца напред. Младите не си поплюват.

# 680
  • София
Подаръците за най-голямата сме ги решили за няколко години напред мисля - купихме й нова кола. Joy Малката иска нов телефон - последен модел - та мисля и нея да я пишем отметната за два-три празника. Само най-малкият е скромен в желанията, което не е много типично за него. Може би защото разбра, че няма дядо Коледа. Satisfied

# 681
Нови айфони има ли, чух, че нямало. Нямам време и зор, та не съм проверявал, от А1 може да ме гъбаркат, защото имат пари да ми дават.

# 682
  • София
За Коледа малката иска електрическа китара с усилвател. Голямата - космическата совалка на Лего 😂

# 683
Подаръците за най-голямата сме ги решили за няколко години напред мисля - купихме й нова кола. Joy Малката иска нов телефон - последен модел - та мисля и нея да я пишем отметната за два-три празника. Само най-малкият е скромен в желанията, което не е много типично за него. Може би защото разбра, че няма дядо Коледа. Satisfied

Да го пратя на обучение при моята. Заяви, че още вярва в Дядката и ми представи списък. Simple Smile На 12 години. Wink

# 684
  • София
До миналата година вярваше, но след Коледа ми каза, че не вярва вече и му казах. При ребром поставен въпрос, вече нямаше смисъл да го заблуждавам.  Simple Smile Малко тъжно ми стана. И последното ми дете вече не вярва във вълшебства.

# 685
Много е тъжно. Най-скъпият ми спомен е голямата гушнала мече изпод елхата - “О, Дядо Коледа, ти съществуваш ….”

# 686
Е, моето до миналата година вярваше. Въпреки някои дразнещи съученички, които и обясняваха. Сега вече аз съм дядото. Но все пак каза, че вярва в магията.
А през годините сме разследвали оставени стъпки на килима, нахапани бисквити и изпито мляко.

# 687
  • София
Да се похваля, че и голямото ми дете тръгва на училище от понеделник. Всички паралелки в Испанската са събрали 50%. Само студентката остава онлайн, но на нея не й пречи. И без това работи по специалността от две години вече.

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 00:19 от sanaka

# 688
Моят син не само вярва в Дядо Коледа, но си имаме и елф ( елф от етажерката). Това чудовище не само, че прави бели, но всяка вечер отскоча до Северния полюс и докладва всичко на Санта. И между Чипи ( името на нашия елф ) и сина ми тече усилена кореспонденция. Живот си живеете вие.
Ето го Чипи, на път за Австрия

Последна редакция: сб, 04 дек 2021, 01:16 от Titina

# 689
  • Отвъд алеята зад шкафа
Не ми е коледно и не го мисля още.
Голямата тръгва от понеделник също. При 1300 ученика, 84 % са заявили желание за ПО. Само 3 класа от 50 паралелки не тръгват - 2 са на 50 %, 1 е на 22 % и каква изненада, че са 12-ти класове.

Общи условия

Активация на акаунт