Лакове за нокти - 156

• 39 663
  • 738
  •   1
Отговори
# 660
# 661
Блъд, има шанс, аз днес получих моята пратка от Лили, с два вместо три лака (1 Вибо и 1 Еси), но съм доволна 😀

# 662
Лошото е, че аз съм я платила и чета тук в темата за Черния петък, че платените нямат опция преглед.. та аз как да знам дали всичко е вътре и после как ще ми възстановят парите...

# 663
  • Варна
И моята от Лили днес са я пратили, но най-вероятно ще я взема в събота.
Поръчах лакове на Вибо, Флормар, един детски за проба, gr prodigy, лакочистители, разредител, дано всичко да е там.

# 664
# 665
Единия лак на Вибо не са ми го изпратили. Детски и аз взех, с пръстенче, също разредител, коректор за маникюр, римувър за кожички, тях ги изпратиха. Нямах преглед защото поръчката ми беше до автомат.

# 666
  • В полите на Пирин планина
Малко префасониран вчерашен маникюр:

# 667
След един басейн Пиер-чето се обели.  Не изкара 24 часа, и ето с какво го смених:

Golden rose rich colour 59

# 668
# 669
  • София
Всъщност, адски мразя сняг, но сезонът е такъв и отдавна не бях вадила печатите

# 670
  • Измир
Прекрасни сте момичета и много цветни!
Руми, този захаросан лак кой е?

# 671
21 cosmetics 53 + GR extreme glitter shine 207

# 672
  • Перник
olgarita - Лака е на Avon - Crushed crystals

# 673
Днес набързо,,че се наложи да излизам и не можах да изчакам добре да изсъхнат точките и съответно се разляха Sad ,но ще търпи няколко дни...

# 674
Рени, страхотно е. Heart Eyes
Ще ме накараш да вкарвам точкатора в действие.

Ох, момичета, всички сте прекрасни. Не искам да изброявам, че ще пропусна някой. Печатите на Пепе са разкош и на Преслава тоя лак и цвят и стои много нежно. Забравих да похваля на Витаминче маникюра със снежинки показан преди време.

Моята Мейкъп поръчка пристигна днес, откъм качество на обслужване, време на доставяне, опаковане(надлежно, прилежно и так дале), плащане, всичко е ток и жица. Просто няма какво повече да се желае. За пореден път съм много доволна от тях. Обаче се чудя в това малко кашонче как бяха успели да съберат толкова много опаковъчна хартия, стигаща да се опакова най малко статуята на свободата. Joy
Обаче лаковете, ах, лаковете, ма Божке, един с един не си приличат от показаните в сайта. Напоръчала съм си куп бабешки лакове, то са перлени текстури, то е чудо на чудесата. Joy Бе, ще станат за ползване, ама още преглъщам перлените отблясъци Joy, та утре ще показвам какво - що съм поръчала. Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт