Лакове за нокти - 156

• 39 611
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
# 691
  • Измир
Джаста, Катерина 💙💙 Дайс❤ прекрасни!
Джаста как се държат при теб Топ Фейс и каква е четката?

# 692
Лаковете са,golden rose ice chic 13,catrice spectra light 01,руска ваденка.И не излиза реалния цвят.Сега се чудя дали да сложа снежинка.

# 693
Олга, четката им е хубава, голяма и заоблена, добре се работи с нея.
За това как се държи марката, тепърва ще пиша, защото днес слагам лак от нея за първи път. Ще снимам и останалите, но ми трябва време и прилична светлина. Около 20 лака са. Sunglasses
Пп Момичета, много ви благодаря за хубавите думи. Hug
Пп Кате, много нежно се е получило, а елхичката е супер. Heart Eyes
Дайсче, Heart Eyes, Лили Heart Eyes.

# 694

trend it up 171

# 695
Зеленото е много хубаво,Грийни.На безименният ваденка ли е или рисувано?

# 696
reninel, не е ваденка. С точкатор ги направих.

# 697
Чуседно е станало Simple Smile .Аз толкова голям точкатор нямам Simple Smile .

И една елхичка в маникюр по-напред се е получила много нежно Simple Smile .

# 698
Май не съм показала последните два маникюра.. Picture Polish отговаря буквално на името си, сякаш гледам истинско кадифе на живо Heart Eyes Естествено не мога да го хвана на снимка...
https://www.instagram.com/p/CXWajHyoeyR/?utm_medium=copy_link
https://www.instagram.com/p/CXWao6CIpqD/?utm_medium=copy_link

# 699
Както писах вече, с печатите нищо не стана. Но това пък направих днес. Като за първи опит, не ми се вижда много зле. Joy

Последна редакция: пт, 17 дек 2021, 01:58 от dark magnolia

# 700
Джаста, страхотен!
Снощи го поръчах това синьо, сега като го видях на теб изобщо не съжалявам Blue Heart

Всички сте много тематични!

За печатите да кажа, според моя опит лаковете и боичките, с които се правят са по-важни, не с всички се получава. Моят маникюр от неделя е правен с печат, пробвах с 21 козметикс и станаха снежинките. Бях извадила 5-6 тъмно сини лака, за да имам готовност за проба/грешка, но ми се получи от първия опит с 21.

# 701
Имам такъв мек силиконов тампон за печат, както и едни стари които са от доста по-твърда гума. Някои лакове се вземат по-хубаво от плочката с мекия тампон, а други с твърдия. Моите предимно са вземани някога си от левчетата и просто не са добре гравирани част от фигурките. За това няма оправия. Но за другото си е проби и грешки докато установя кой лак с кой тампон. Силиконовият работи много добре с по-гъстите лакове и с по-фините детайли. Ако имам по-дебели линии или направо широчки участъци да се вземат, поне аз не успявам да ги взема хубаво с него, а с по-твърдата гума стават.

# 702
Ей значи, за всяко нещо си има пиниз.
Много ми е мерак да правя красоти с лаковете.
Видях едни лентички за украса, дали ги ползвате и вие?

# 703
Ей значи, за всяко нещо си има пиниз.
Много ми е мерак да правя красоти с лаковете.
Видях едни лентички за украса, дали ги ползвате и вие?

Аз получих преди дни от makeup.bg.
Ефектно е, лъскаво, нали съм като гарга и аз:)
На лявата ръка се получи добре, но на дясната....
 Проблем имам с рязането на лентичката, доста е фина и с ножица е трудно. Излизаха крайчета извън нокътната плочка, закачаха се и бързо паднаха. Чудя се другите как/ с какво ги режат.

# 704
Аз си купих от китайски магазин една козметична, много фина, тъничка, леко извита ножичка с която рязането на лентичките е много удобно. Нещо такова е, изключително тъничка е и много лесно се работи с нея, но с лявата ръка ми е по трудно рязането:

Пп Иначе и при мен някои крайчета на лентичките се закачат, независимо, че не излизат извън нокътната плочка, добре ги прилепям уж, слагам и топ и пак някои са  "непослушни". Grinning

Общи условия

Активация на акаунт