Лакове за нокти - 156

• 39 842
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
На два пъти получих някаква алергия точно след като се лакирах. Мисля, че е от лакочистителя.На другия ден се събуждам с двойно око и зачервен клепач. Сега си измих хубаво ръцете, да видим. Сложих един много любим Мейбълин.

# 76
  • София
Moмичета, да ви питам, вие колко често ползвате маслото за кожички?
За първи път си поръчах, защото само с кремове и мазане не се получава добро омекотяване и на 2 ден след почистване на кожичките пак са станали "чудни", та се чудя колко често е правилно да се нанася. Всяка вечер? Само след маникюр?

# 77
Всяка вечер слагам маслото, но може и по няколко пъти на ден, няма ограничения.

# 78
Tина, от лаковете на Констанс карол имаше и нормални (не минита), гледах ги вчера. Но вероятно минитата като цветове не са различни. Иначе на мен съвсем същия ми изглежда и Astra 60- Cloud:
Скрит текст:

Явно на снимката са нанасяли много тънки пластове, защото аз не мисля, че е чак толкова прозрачен на 2 слоя. 🙂 
Mасло за нокти слагам всеки ден или когато имам нужда (според сезона).
Атама, неприятно. А защо не смениш лакочистителя, ако подозираш него?

# 79
  • София
Масло за кожички се старая да ползвам всеки ден. Оставила съм си по едно масло на бюрото вкъщи и в офиса и се мажа, когато се присетя. Когато кожичките ми са в по-добро състояние, честно казно, забравям да го ползвам толкова честно, но се старая да съм редовна. Много ми харесва маслото на Евелин; в офиса съм оставила едно на СНБ, което е доста по-сухо и съответно, по-бързо попиващо, но имам чувството, че не върши кой знае какво, но предполагам, че пак е по-добре от нищо.

# 80
Маслото - колкото е нужно за кожата, тоест като ги видиш сухи и ням да ти пречи на работата - мажи.

# 81
  • Варна
Долче, гледах ги и големите Констанс Карол, но точно 79 номер го нямаше, затова взех минито. Тази Астра прилича малко, но лакът на Осмичка ми изглежда доста по-плътен и искрящо бял. Ще видим като дойдат другата седмица. Пак натрупах много нови и неизпробвани лакове Grinning
И аз слагам масло на кожичките, когато се сетя, по-често на работа, след измиване на ръцете.

# 82
  • София
Този комплект си поръчах, че и червеният лак ми хареса
https://starnails.bg/bg-bg/category/product/podarachen-komplekt- … 3164195938125094/

# 83
Тина, да ти кажа, Астрата си е доста искрящ на живо ☺
Скрит текст:
Аз не мога на 100% да го хвана...

Това са снимки на вечерна светлина без светкавица, както и на дневна светлина, на полусянка. Със светкавица е направо заслепяващ...😅 С голям кеф бих си го подновила някой ден този лак.
Като си получиш поръчката, ще се похвалиш 😉

# 84
Не съм разбрала че има нова тема Simple Smile В момента съм с OPI Sleigh Ride For Two, показвам стара снимка, без декорация е сега:

Поръчах си това фолио за нокти от едни китайци, ще видя какво ще сътворя с него, взех си и пинсета за декорации за маникюр:
https://img.ltwebstatic.com/images3_pi/2021/08/09/1628478922cbc5 … umbnail_900x.webp Стикери се чудех дали да не поръчам, но така и не могат да ме грабнат, въздържах се, за сметка на това добавих и тези декорации:
https://img.ltwebstatic.com/images3_pi/2021/07/22/16269328817368 … umbnail_900x.webp 1-2 не ми допадат, останалите вече ги виждам в някакви планувани дизайни, разбира се, като дойдат и се заиграя - ще покажа.

# 85
  • Варна
Кристал, да не те разочаровам, но това фолио ми изглежда като твърди пластмасови парченца, и ако е така, големите няма да прилягат по нокътя. Но като го получиш ще видиш как е.

# 86
Кристал, да не те разочаровам, но това фолио ми изглежда като твърди пластмасови парченца, и ако е така, големите няма да прилягат по нокътя. Но като го получиш ще видиш как е.
Благодаря за отзива Simple Smile Никога не съм работила с фолио, сега за пръв път ще се пробвам, избрах го по рейтинг, но и цената му е такава, че няма да ме е яд, ако не става за нищо Simple Smile Ще споделя отзиви непременно.

# 87
И на мен ми приличат на парченца натрошена твърда люспа пластмаса, дано само на снимката да изглеждат така. Поне на снимки ноктите ти не ми изглеждат с особено плоска плочка и ще ти е трудно да ги слагаш тези неща ако съм права.
Ама пък изглеждат много интересно на снимката.

# 88
  • София
71 е номера

# 89

Атама, неприятно. А защо не смениш лакочистителя, ако подозираш него?
И аз се възползвах от промоцията на Старнайлз и поръчах лакочистител на SNB, както и три лака на Джесика. Единият беше 50 ст. 🤫Днес всичко е наред след вчерашното лакиране. Явно предните пъти съм си пипала лицето. Трябва да си създам навик като изсъхне, веднага хубаво да си измия ръцете. Та нямам търпение за тия Джесики. 🤩

Общи условия

Активация на акаунт