Ревност към жена с която знам че нямам бъдеще а и не искам да имам

• 5 324
  • 122
  •   1
Отговори
# 45
Ми пич, не става хем онуй до края, хем душата в рая. Вземи се определи какво точно искаш, щото ще я загубиш накрая.
днес ще напазарувам аз ще и взема цвете какво още

# 46
Разбрах май, той не иска по-сериозно обвързване, но се бои да не загуби настоящото положение на нещата, което е ок за него. Thinking

# 47
  • СИ
Бас ловя, че у каката, дето му готви и сервира, той една бутилка вино не е занесъл, ти нещо с врати да купи...
Каката си запълва свободното време и му разказва сладки приказки за лека нощ.
А авторът какво да направи? С този капацитет - нищо...

Какво значи привързан, бе човек?! Влюбен ли си?

Защо да носи? Готвят му, сервират му, после му пускат на аванта. Обаче каката има дете и няма да го търпи до безкрайност. Ще го пробва още малко и после следващия. Мераклии за необвързващ секс, дал Господ. Той ли е най-хубавия? И както казваш: С толкова капацитет, това е... Седи и се чуди, как да задържи жена с дете.

# 48
Бас ловя, че у каката, дето му готви и сервира, той една бутилка вино не е занесъл, ти нещо с врати да купи...
Каката си запълва свободното време и му разказва сладки приказки за лека нощ.
А авторът какво да направи? С този капацитет - нищо...

Какво значи привързан, бе човек?! Влюбен ли си?

Защо да носи? Готвят му, сервират му, после му пускат на аванта. Обаче каката има дете и няма да го търпи до безкрайност. Ще го пробва още малко и после следващия. Мераклии за необвързващ секс, дал Господ. Той ли е най-хубавия? И както казваш: С толкова капацитет, това е... Седи и се чуди, как да задържи жена с дете.
е какво да направя за да не съм досаден но и да съм интересен за да не я загубя

# 49
Най-печеливш ход виждам да вкараш друга жена (конкуренция) в играта. Simple Smile

Ако е игра, а не е любов (разбира се).

# 50
Най-печеливш ход виждам да вкараш друга жена (конкуренция) в играта. Simple Smile
показах и че бивша нейна приятелка която тя много мрази ми е изпратила покана във фейса тя се ядоса

# 51
  • Далечният изток
показах и че бивша нейна приятелка която тя много мрази ми е изпратила покана във фейса тя се ядоса
О, не...... Rolling Eyes

Пич, кАжи честно на колко години си.
Не знам жена с дете какво изобщо прави с теб... Слугува ти, "ходи ти по г*за", храни те, пои те, а ти пък пари нямаш, кола нямаш, не си надарен... Thinking

Лори, добре ти се получава. Smiley

# 52
  • СИ

е какво да направя за да не съм досаден но и да съм интересен за да не я загубя

Защо не искаш да я губиш? Прави хубава мусака? Или нещо друго? Явно си стар ерген и си скръндза. Това е жена с дете. Тя мисли първо за детето и после за себе си. Трябва да види, че детето те приема. Колко мислиш, че ще те търпи за неангажиращ секс? Като не искаш да я губиш, трябва да покажеш ангажираност. Тя ще го усети.

# 53
О, не...... Rolling Eyes

Пич, кАжи честно на колко години си.
Не знам жена с дете какво изобщо прави с теб... Слугува ти, "ходи ти по г*за", храни те, пои те, а ти пък пари нямаш, кола нямаш, не си надарен... Thinking

Лори, добре ти се получава. Smiley
май съм гогин пич само може това да я кара да е с мен 😃

# 54
  • СИ

май съм гогин пич само може това да я кара да е с мен 😃

Неотразим си направо...! Щом опря до сама жена с дете...
Мисля, че в скоро време ще ти намажат ските. Особено след офертите по Фейса...      Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 55
  • Далечният изток
Какво разбираш под "готин пич", много ми е интересно?

# 56
  • Пловдив
"Хем сърби, хем боли, хем драго ми е, Ленче ле!"

# 57
Искам да кажа че когато се скараме нещо в главата ми се върти въпросът защо се сърдя като знам че нямам бъдеще с нея нали всичко беше просто секс чукай си я и се прави на луд обаче като съм с нея и после си тръгна в този гаден сезон в който трябва да съм посттоянно вътре и се стъмва рано тогава почвам да мисля нон стоп за нея какво става с мен

# 58
  • Далечният изток
Ти на работа ходиш ли? Приятели имаш ли? Хобита? Или целият ти свят се върти около тази мацка?

# 59
Ти на работа ходиш ли? Приятели имаш ли? Хобита? Или целият ти свят се върти около тази мацка?
работя нямам много приятели но когато съм с тях или на работа пак мисля за нея

Общи условия

Активация на акаунт