Ревност към жена с която знам че нямам бъдеще а и не искам да имам

• 5 338
  • 122
  •   1
Отговори
# 60
страх ме е да не я изгубя искам да и върна интереса като в първите срещи беше много приятно какво да направя дайте съвет
Това няма как да стане. Ако искаш първоначалните тръпки, сменяй жената.

# 61
страх ме е да не я изгубя искам да и върна интереса като в първите срещи беше много приятно какво да направя дайте съвет
а след като ги няма първоначалните тръпки дали все още има интерес в една такава връзка

# 62
  • Далечният изток
И какво толкова я мислиш след като не искаш да си с нея?
Знаеш, че нямате бъдеще заедно, не искаш да имате бъдеще заедно, нали така?
Ами разбери се със себе си, определи приоритетите си, действай според това какво искаш, а не какво иска някой друг или какво трябва.
Защо мислиш, че нямаш бъдеще с нея? Защото тя има дете? Защото близките ти казват, че така не е редно? Или има някаква друга причина?

# 63
а след като ги няма първоначалните тръпки дали все още има интерес в една такава връзка
Първоначалните тръпки се наричат така, защото ги има само в началото, с времето дават фира.

# 64
И какво толкова я мислиш след като не искаш да си с нея?
Знаеш, че нямате бъдеще заедно, не искаш да имате бъдеще заедно, нали така?
Ами разбери се със себе си, определи приоритетите си, действай според това какво искаш, а не какво иска някой друг или какво трябва.
Защо мислиш, че нямаш бъдеще с нея? Защото тя има дете? Защото близките ти казват, че така не е редно? Или има някаква друга причина?
Защото за два дни писане спах с нея и сега мисля че ще и пише някой симпатяга тя ще го хареса и ще му обърне същото внимание като на мен въпреки че съм чул за нея че не изневерява ако има човек до нея

# 65
Оххх, вярно, на колко години сте вие двамата? Това са тинейджърски драми направо...както и да е. Явно още не са наясно, какво точно искат.

# 66
не изневерява ако има човек до нея
Да де, ама ти не си точно до нея. Няма да изневери.

# 67
не изневерява ако има човек до нея
Да де, ама ти не си точно до нея. Няма да изневери.
е нали тя ми каза че не може да прави вече просто секс със мен защото има чувства аз и обясних че щом наистина го иска ще спра да пиша с други жени и ще бъда със нея тоест сме заедно виждаме се всеки ден със секс само дето спиме по домовете си а не заедно

# 68
Хлътнал си. Айде, признай й го и да се приключва таз мъка. Smile

# 69
Как сам не си губиш мисълта с тази липса на препинателни знаци... ако и на нея така й пишеш, верно ще я изтървеш

# 70
Хлътнал си. Айде, признай й го и да се приключва таз мъка. Smile
да така е 😃 но искам и тя да хлътне така а не да се чувствам гадно всеки ден да не би да и омръзна и да ме отреже

# 71
Абе кой има вечна сигурност в тоз живот?!

# 72
Абе кой има вечна сигурност в тоз живот?!
Точно затова искам и тя да е малко под напрежение има интерес към мен

# 73
  • София
Ами кажи го! Онова с О и ако и тя каже същото, давай. Ама си дръж на думата, след като си го казал.

# 74
Ами кажи го! Онова с О и ако и тя каже същото, давай. Ама си дръж на думата, след като си го казал.
знаеш ли преди излизах с момиче държах се много добре с нея търсих я постоянно и какво ли не но жените като видят такова нещо и според мислят че щом съм хлътнал по нея може да си ме върти на малкия пръст а когато си по гаден към тях те имат по голям интерес

Общи условия

Активация на акаунт