Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Как да разберем дали един мъж е влюбен?

 • 5 668
 • 174
 •   1
Отговори
 • Мнения: 12
Каква е границата между симпатията , влюбването и любовта?  По какъв начин се влюбват мъжете? Каква е мъжката  психология?

# 1
 • Мнения: 301
Мъжете се влюбват също като жените - първо визуално - симпатия, после искаш по-често да виждаш обекта, откриваш приятни черти, другите не ги виждаш, щото си с розови очила, после в един момент мислиш все по-често за обекта, искаш да се грижиш за него, искаш да си лягаш и събуждаш до него - вече го обичаш.

# 2
 • София
 • Мнения: 7 377
Едва ли има алгоритъм, по който даден човек, независимо от пола, се влюбва. А на въпроса как да разберем дали е влюбен - по делата.

# 3
 • Мнения: 11 325
Първосигнално - масово. Според мен.  И не задължително във вънщността, а в усещането (енергията), която ги привлича.

# 4
 • Мнения: 5 082
Може да разбереш дали един мъж е влюбен в тебе, когато видиш какво прави за тебе. Ако се върти постоянно около тебе, внимателен е и те обгрижва, това означава, че е влюбен в тебе.

# 5
 • Мнения: 1 813
Очаквам Танграта в темата с невероятно нетърпение. Също Вяско и другите, де.
 Иначе подкрепям angel wing, абсолютно бързо и нелогично се влюбват мъжете. Не, че е задължително после да действат импулсивно, обаче импулса си го има и ако наблюдаваш,си личи.

# 6
 • Мнения: 2 416
Каква е границата между симпатията , влюбването и любовта?
Според мен независимо от пола, когато е само симпатия, няма сексуален интерес към дадения човек. По-скоро го приемаш като брат/сестра. Когато има увлечение (влюбване, което още не е минало на следващото ниво), сексуалното желание определено е там и е водещо. А когато е любов, тогава имаш не само физически нужди и желания, свързани с този човек.
Колкото до това как да разбереш какво чувства към теб, вече са ти отговорили - не се предоверявай на думи, съди според (без) действието на човека.

# 7
 • онче бонче бонбонче
 • Мнения: 3 127
За границите на сипматиите и любовта виж в речника. Чети и любовни романи, там всичко е описано подробно. Иначе мъжете от реалния живот определено не знаят отговора на такива неща,  само тези дето са професионални писатели горе-долу налучкват теорията, въпреки сигурно и те се обръкват като се стигне до реални отношения ¯\_(ツ)_/¯

# 8
 • Мнения: 6 852
Каква е границата между симпатията , влюбването и любовта?  По какъв начин се влюбват мъжете? Каква е мъжката  психология?
Ясна граница едва ли има. По-скоро преливат едно в друго. Мъжете се влюбват според мен както жените - ето схема Wink :
Тръгва от очите => симпатия=> прехвърчат феромони=> привличане => омайване и замайване.
Но за да се получи любов, трябва време - четвъртото  измерение.
Според мен, мъжете са малко по-прагматични, жените - по-романтични. Все пак би било грешка да се говори за всички мъже обобщено, защото и те са си различни: има откровени, има манипулатори, има силни, слаби, сериозни, безотговорни - всякакви, както и жените не са само една жена с определен характер.

П.П. А как да разберем дали е влюбен? Ако иска да е с теб, ако той предлага  да се виждате, ако се старае да ти се хареса - значи най-малкото е увлечен.

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 15:54 от Uncommon

# 9
 • Мнения: 2 415
Обикновено се разбира съвсем ясно кога един мъж е влюбен във вас. Освен в случаите когато не искате да го видите/разберете. Щото влюбването е като напикаването- всички го виждат, но само ти си усещаш топлината....Simple Smile

# 10
 • Варна
 • Мнения: 1 146
Обикновено се разбира съвсем ясно кога един мъж е влюбен във вас. Освен в случаите когато не искате да го видите/разберете. Щото влюбването е като напикаването- всички го виждат, но само ти си усещаш топлината....Simple Smile
Понякога жените сме като коне с капаци, последният път всички около мен твърдяха за един мъж, че се опитва да ме сваля, само аз не видях това нещо. Продължавам да твърдя, че не е свалка.

# 11
 • Шотландия
 • Мнения: 2 495
Как да разберем дали един мъж е влюбен? Когато чуем "Влюбен съм в теб" или "Обичам те ".

# 12
 • Мнения: 2 748
Да разбереш, едва ли би могла.
Има значение обаче..
Дали сте във връзка или е преди началото на такава!
Защото ако сте, а ти си задаваш тези въпроси, явно нещо не е ОК и едва ли има значение.
Ако пък не сте..Важно е ти колко си и дали би рискувала.

# 13
 • Мнения: 242
Много дълга за обсъждане тема. За мен най-красноречиво си проличава дали един мъж е влюбен, или поне силно заинтересован е чрез своите действия. Колко често търси една жена, интересува ли се от нея, от живота й, след това - физическата близост, погледът, примесено с нотки на срамежливост дори от страна на мъжа. Малките жестове, детайлите, които той е запомнил за нея, без да подозира.
В днешно време се е появила някаква много смахната тенденция, а именно мъже да карат жени да ги преследват, харесват, търсят, канят, най-просто казано - да ги свалят. Това дори ако те харесват жената. За мен това са пълни глупости, присъщи на момчета от гимназиален етап.

# 14
 • София
 • Мнения: 31 692
Ами - гледа влюбено, пише влюбено и се старае да намери време, за да се видите. Ако се налага жената да го търси и да го ръчка за среща - не е влюбен.
Както и за всичко останало - съобразява се с жената и гледа да й е комфортно.
Това е, няма голяма философия.

Ако щете вярвайте, много, много е показателно това да ви покани на среща и да продължи да го прави. Наложи ли се вие да направите компромис 'какво пък толкова" - веднъж, два пъти, в един момент се усещате, че имате някакво магаре, което само трябва да се дърпа! И накрая бяга!

Последна редакция: вт, 16 ное 2021, 17:23 от Rockstar

Общи условия

Активация на акаунт