Професионални серии за коса- тема 152

• 48 608
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Момичета, Денсифик е много споменавана серия и ме заинтригувате с “двойната коса”. Моята е с тънък, фин косъм и винаги търся обем. Та Денсифик хидратираща или балансирана ли е и кои продукти от серията си струва да се вземат?

Внимавай с Денсифик.
Както чета в темата май дава двоен обем само на момичета с и без това гъсти и обемни коси.

Аз съм с тънък косъм и при мен косата залепна за главата и обема беше 0.
Затова си купух и маската от серията, защото мислех че ако са двете ще видя завидния ефект обещаван от марката.
Е, след маската косата ми стана на мазни клечки а отмих много добре и изхлеждаше двойно по тънка, така че не знам...

Никога не съм ползвала по гадно нещо псвен може би един крем шампоан на нивеа преди години против пърхот с който се бях измила като бях на гости че нямаше друго и след измиване косата ми изглеждаше по мръсна от преди.
Ама сметнах че е бил развален 😂

Въэможно е и да е от вида коса. При мен с много гъста коса и достатъчно натурален обем, но и не съм нито боядисана, нито обеэцветена или с иэтощена коса, ефектът е точно лъв при Ш и М. Няма никакво слепване, омаэняване, иэсушаване. Самата коса стои още по-тежко. Эатова и маската още не ми е свършила (500 мл) от май месец насам, прекалено голяма ми става косата эа често полэване. От шампоана имам обаче литров и го полэвам с удоволствие веднъж седмично. Майка ми е с много права, иэрусена, но гъста коса и при нея ефектът е мигновен обем, блясък и подредена коса след Денэифик. Една приятелка с рядка коса също го полэва, тънък косъм, беэ обем, но от Денэифик каэва, че вижда уплътняване и обем.

Та... проба грешка е.

# 556
Съгласна съм, хубаво е , че пуснаха и травъл комплекти. Много по-лесно и финансово безболезнено е да се пробват повече продукти от една серия. Щеше да е добре, ако се предлагаха повече малки разфасовки на профи козметика, на мен лично пълноразмерните бързо ми писват, често подарявам, разменям, раздавам.

# 557
Пълноразмерната профи козметика идва в литри и галони  Wink

# 558
Агент, энаеш кое стреля в сърцето. Joy

# 559
Здравейте! Наскоро си взех шампоан и маска Kerastase Densifique. Бях ги тествала в един фризьорски салон и така ги реших. Не знам какво бъркам,но ефектът не е уау-косата ми не ми допада на пипане,сякаш не е хубаво измита, лесно се наелектризира, завива,което за мен не е желано.
Чудя се, имате ли наблюдения в/у сериите за косопад и боядисана коса? Търся хидратация, лесно разресване и подхранване (косата ми е боядисана, но не много суха).
Благодаря!

# 560
Агент, энаеш кое стреля в сърцето. Joy
Винаги Wink

PS Последната туба е 10 ЛИТРОВА Simple Smile
(9.46353l за да съм точна)

# 561
Felis,
Пробвай серията Discipline на Кerastase. Само пропусни от нея Ш без сулфати, другият е по-добър.

Casual,
с всички перипетии, чуденки и желание за пробванки е най-смешно, когато понякога резултатът е това:

# 562
Малко ми напомня моята коса понякога този померан 😂😂😂

Мега сладък е!

За да не е офтопик ще споделя, че напоследък захаресвах отново термото на Олиосета. Купих го и уж ми хареса, но след това нещо ме издразни и го отписах някъде навътре в шкафа.

И един въпрос - мнения за Joico Defy Damage? Четох назад коментари ама не мога да се ориентирам особено какво точно прави (или не прави).

# 563
За мен Joico defy damage Ш и Б са много приятни балансирани продукти, хем блясък, хем плътност, миришат чудесно. На мен ми идват супер, но за по-третиран косъм може и да е слабо.

# 564
Felis,
Пробвай серията Discipline на Кerastase. Само пропусни от нея Ш без сулфати, другият е по-добър.

Casual,
с всички перипетии, чуденки и желание за пробванки е най-смешно, когато понякога резултатът е това:

Това съм аз, когато косата ми не е видяла термична обработка 😁🤣

# 565
  • Някъде по Дунава
Благодаря, че ме подсетихте за този серум на GG. Преди време го ползвах срещу косопад в комбинация с витамините на Макси Хеър и не знам точно от кое от двете, но резултатът беше страхотен при мен.

Доста време ползвах за протеинова серия Инфорсър на Лореал - шампоанът и маската. Толкова много, че напарво се радвам, че най-после свършва. Въпреки че съм много доволна искам да я сменя. Какво бихте ми препоръчали, с което да я заместя. Моля само да не е нещо на Керастаз. Ако може и да е по възможност в ценовия диапазон на Лореал.
В Инфорсър има биотин. Тази съставка я има и в Редкен за дълга коса https://www.arlen.bg/product/20238/balsam-za-poddarzhane-na-dalg … tioner-250ml.html

# 566
  • Варна
Здравейте! Включвам се за съвет. Имам тънка коса, светлокестенява изглежда все едно съм правила кичури в краищата по-светла. Не е боядисана, но си имам единични бели косми тук там изцяло и разбира се твърди. Косата цъфти, бавно расте да не казвам хич. Тъй като е чуплива леко и лесно податлива дори само с вода мога да оформя къдрици на масури, но ежедневно балсам и сешоар. И това от години. Не е мазна в корените, но проблема са цъфтежите, не ми е гъста, но точно заради къдриците стои по-обемна. За косопад въпреки бременност предишна, дълго кърмене, а сега и Ковид смея да твърдя приемлив.
    Та тия дни в карантина изнамерих време да помисля и за това т. е. себе си. Най-напред си поръчах един комплекс на Rene Furterer Complex 5, който съм ползвала и преди. Успях да го хвана намален в една аптека онлайн Galen.
  Моля за съвет дали серията на Kerastase  Resistance
е подходяща според описанието за мен?Според мен има нужда да се подхрани, да заздравя косъма, за да не се разделя и оттам предполагам би започнала да расте с подходяща грижа. Отделно има ли смисъл да поръчвам и зеления Resistance   термик? Явно това е едно от основните на фона на сешоара? Имам очакване с някой от въпросните термик кремове да оформя къдриците.
   Колебая се за Rene Furterer Absolute Keratine има в комплект шампоан и крем. Някой изпробва ли го е, изобщо какво смятате за техните продукти? Благодаря.

# 567
Момичета, в Нотино има код xmas3 за 20%, влизат Керастаз и Шу. Досега никога не бях заглеждала в продуктите на последните, но бих метнала един шампоан за обем за пробата. Добри ли са цените?
Също така в Дъглас има нелошо намаление на Балмен. Там стилизиращите продукти изглеждат супер. Бих пробвала солен спрей и парфюм за коса. Някой с впечатление? Исках и шампоан, но като видях, че пише без СЛС и силикони и бързо затворих. Харесвам си косата с химия Grinning
Много съм доволна от Керастас. В момента ползвам комплекта за руси коси - шампоан, маска и олио. Мисля,че бяха околко 100 лв.

# 568
ГГ интенз и Дензифик нямат нищо общо като формула и дори действие...
...Така че са ябълки и круши.
Ябълките и крушите са от едно семейство(ябълкови) Hands Point Up както и двете споменати серии са от едно семейство.
Продуктите от сериите действат различно на "много гъста,небоядисана, нито обеэцветена или иэтощена,млада  коса" и при изрусени,третирани,къдрави и т.н. коси.
Тук споделяме мнения,не размахваме пръст, без да сме наясно с някои неща... Hands V

Jollie Joico Defy Damage е балансирана серия за по-скоро третирани коси.На тънки,нетретирани е вероятно да утежнява,особено ако се ползва цялата серия.
Леко уплътнява косъма,премахва фриза и придава блясък,поне при мен

# 569
При мен Joico Defy damage лееекинко утежнява, но съвсем леко. Косата ми е боядисана, средна гъстота, нормален към фин косъм. Шампоанът е безсулфатен, да си знаете. Финишът от серията е много готин, много добре си пасна и с Терапист.

Общи условия

Активация на акаунт