Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

32 годишен мъж със 17 годишно момиче.

 • 10 258
 • 337
 •   1
Отговори
# 30
 • София
 • Мнения: 1 119
Разликата с моят мъж е 12 години.
Вече имаме брак над 16 години.

Момичето е младо, дори и нищо да не излезне от връзката, не е страшно.

# 31
 • Мнения: 498
Разликата не е фрапираща, това първо, но все пак 23 годишна със 38 г. мъж по би се приела.  Кой какво е търсил тук и е намерил, принципно също не е за учудване, примери в БГ и другаде бол.
Иначе много рядко от такива връзки се получава нещо стабилно и дълготрайно. Все пак има изключения, има и големи ,,любови" но са още по-редки.

# 32
 • Мнения: 287
Да кажа, че на мен лично, когато ми се наложи да контактувам с някой на 22-25 години ми е мноооого трудно... Все едно че говорим на различни езици и живеем на различни планети.... Явно съм си дърт по душа... Simple Smile))

# 33
 • Мнения: 13
Споделял е ,че за първи път е с толкова малко момиче(девствено.....). Казва,че се е влюбил и я обича.И все пак се чудя, как можеш да харесаш момиче на 17 години, чисто като жена.

Ами слънце, не можеш, ако си 15 години по-голям от нея, а тя още не е завършила средно образование. Прочети какво си написала и пак си помисли. На думи всички мъже могат, особено като знаят, че ще им мине номера при девойката. Не е нормално, води си се чиста педофилия.

# 34
 • Мнения: 287
На 17 са си достатъчно зрели физически, дето се вика - в някои етноси вече децата на 17-годишните тръгват на училище... обаче разговори, акъл....

# 35
 • София
 • Мнения: 21 279
Добре, изрази се правилно, обясни на хората и пак ще говорим.
Хайде, есета пишеш.

# 36
 • Мнения: 136
Търси младо момиче без опит с мъжете и съответно лесно за манипулация, за да я превърне в перфектната за него домакиня или каквото там иска.

Първо си задай въпроса какво му има на този господин, че жените на неговата възраст не го искат.

Edit: Сега се сетих за предишните теми на авторката. Вземи наблегни на ученето, вместо да се занимаваш с любовни терзания по разни чичковци.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 17:22 от Tessaria

# 37
 • Мнения: 498
Чак пък педофилия? не е ли малко пресилено. На 17г. 10-11 клас още преди време имах съученички със по-големи приятели, и в един момент се изпожениха за тях. Хайде да речем че въпросните са били студенти някои, и с по 5-6, 7-8 г. по-големи.

# 38
 • Мнения: 136
Тук говорим за 15 години разлика с непълнолетна, за мен си е педофилско. Мъжът ми е на тази възраст (30+), за него девойчетата под 20 са си деца.

# 39
 • Мнения: 3 836
Могат ли да просъществуват такива отношения?  Какво може да търси и да намери един мъж на 32 в толкова младо момиче,освен секс? Същият твърди ,че е влюбен и обича .
Наивност и липса на опит в общуването с другия пол.
Причината е комплекси, най-вече страх.
Нещо като 24 годишните, които се заяждат и бият 15 годишните по дискотеките.
Избягвай такива взаимоотношения, само болка ще ти донесат.

# 40
 • Мнения: 23
Нито одобрявам, нито низвергвам. Само ще отбележа, че нито него, нито нея сме видяли да пишат в темата.
И поради тази причина ще ви кажа, че съдите прибързано.
Може и да сте прави, но може и да не сте. Без разговор и с двамата това няма как да се знае.

# 41
 • Мнения: 5 577
Вероятно порасналите жени го плашат и комплексират. Вероятно не е достатъчно мъж в очите им, но виж, в очите на едно 17 годишно, сигурно е бог.
Не е изключено да има чувства, но дори при това положение, не е стока. Комплексите му ще започнат да я мачкат след време, ако отношенията се запазят.

Едно младо момиче лесно се манипулира, лесно се получава секс от нея. Лесно си вярва и самата тя, че още на тази възраст, мъжете намират стойност в нея и избират нея пред останалите жени. Много привлекателно и общо взето му е в кърпа вързана...

Най-добрият изход е наистина да я ползва само за секс и да му омръзне скоро. Ако има намесени някакви емоции от негова страна, ще е тъжно, защото както казах, нещо му има на този човек.

# 42
 • Мнения: 142
Работя в гимназия. 11 и 12 клас са още деца по акъл, по тела не съвсем. Имат къде-къде по-важни неща в момента- учене за изпити, прием в университет и пр. Моята разлика с учениците ми /най-големите/ е 6-7 год. Визуално, понеже съм младолика/не се хваля, ген ни е/ не се различаваме особено. Но по разсъдък сме на различни планети.  Познавам подобен случай- 19 год с 31. "Младежът" е откровено инфантилен, неадекватен и развитието му е стигнало докъм 3 курс в университета. Изглежда си по-възрастен, но по поведение е по-скоро със забавени реакции. Тя също е девствена, но той не я натиска- тоест и секс не търси... Мен обаче би ми светнала лампата- защо 25-30 год. или не го забелязват, или тпй не ги харесва? Ако е първото, значи той сигурно също не е особено "израстнал"=> бягат от него, ако той "не ги харесва, щото са му стари"=> това си е формална педофилия/непълнолетна с повече от 5 години разлика/.

# 43
 • Мнения: 23
Никога не съм проявявал сексуален интерес към значително по-млада от мен жена, но мога с чиста съвест да кажа, че съм познавал жени, по-млади от мен с 12-15 години, които са ме впечатлявали със зрелостта си и с погледа си върху живота.
Много бързо ги осъдихте.
Хайде да си дадете и мненията за реципрочната ситуация?
Например 38 годишен мъж с 57 годишна жена. На него какво му е та е с нея?

# 44
 • Мнения: 136
Не бих казала, че е същото, примера ти е за зрели хора. На 17 си дете, не само физически недоразвито, но и без житейски опит.

Общи условия

Активация на акаунт