Turkish Airlines, AnadoluJet, Pegasus, SunExpress, Corendon

• 49 996
  • 741
  •   1
Отговори
# 150
Е, аз съм ходил в Сирия, не ми се пътува в Ракка сега, хаха. А в Йемен... само о-в Сокотра ме блазни. Ама с тия 3 промоции едновременно, направо ме застреляха тия ТНY. Отделно и Pegasus.... луда работа.

# 151
Вече е изтекла промоцията. Но се учудих как Пегасус действат съвместно с hotels.com, както и Wizzair действат с booking.com

През септември 3 промоции на Turkish Airlines и 2 на Пегасус, а още не е минал месецът...

# 152
Нова тридневна промоция на Пегасус. Този път вместо за Европа, промоционалните цени са за Близкия Изток, Кавказ и Азия .
Период на пътуване: 15 ноември-25 март

Истанбул-Тбилиси-Истанбул 60 eвро
Истанбул-Техеран-Истанбул 61 евро
Истанбул-Кувейт-Истанбул 78 евро
Истанбул-Бахрейн-Истанбул 89 евро
Истанбул-Ереван-Истанбул 101 евро
Истанбул-Баку-Истанбул 103 евро
Истанбул-Мускат-Истанбул 181 евро
Истанбул-Бишкек-Истанбул 184 евро
Истанбул-Алмати-Истанбул 256 евро

Последна редакция: ср, 21 сеп 2022, 14:08 от diziler

# 153
Нова промоция на Тurkish airlines за 4 и 5 октомври. Вътрешни полети в Турция за 16.50 евро

# 154
Супер добра новина. Вече е готово метрото до летище Сабиха Гьокчен. Линията М4 е удължена с още 4 спирки и така се прави удобна връзка и от европейската част, чрез Мармарай. От автогарата и от жп гара Халкалъ може да се стигне до Сабиха Гьокчен изцяло под земя, за около час-час и половина.
Скрит текст:
Наземно в задръстванията ми е отнемало минимум 3 часа (с метро М1, трамвай Т1, ферибот и автобус Е11)

Ето картата. М1 е с червен цвят,  Мармарай с жълт цвят, М4 с лилав цвят

От автогара Есенлер (Байрамаша) (47 км):
Метро М1 до ЙениКапъ
подземна смяна с Мармарай до Айрълък Чешмеси
подземна смяна с Метро М4 до Сабиха Гьокчен

От жп гара Халкалъ (64 км):
Мармарай до Айрълък Чешмеси
подземна смяна с Метро М4 до Сабиха Гьокчен

Последна редакция: ср, 05 окт 2022, 11:01 от diziler

# 155
  • София
Здравейте,  може ли да ми помогнете с информация как да стигна от новото международно летище до квартал Fener в Истанбул? Колко време може да е необходимо за предвижване? Благодаря?

# 156
Промоция на Turkish Airlines до 20 октомври:  129 евро

София-Истанбул-София
Варна-Истанбул-Варна
https://www.turkishairlines.com/en-int/flights/flights-to-istanbul/
Период на пътуване: 31 октомври - 31 март (без 14-29 дек)

При Pegasus до 40% намаление при вътрешните полети в Турция. Като намалената цена излиза накрая, чак при плащане:

Последна редакция: ср, 12 окт 2022, 17:33 от diziler

# 157
  • Берлин
Побърках се сутрин и вечер да дебна разписание...средата на май, август и октомври планирам от Берлин до Истанбул /или директно Анталия и Алания/. Ама само си планирам...Разписание йок (Пегасус чаках , но...).
С тия цени на билети не знам вече

# 158
Имаш предвид Берлин-Анталия/Алания? За август точно не препоръчвам, освен ако не са ти проблем 45 градуса. За май и октомври е екстра. А за Истанбул кога? Искаш едно пътуване до Истанбул и едно до Анталия ли? Ще потърся и аз

# 159
Pegasus още не са пуснали цени за летния сезон. Преди два дни поне са заредили часове, след време и цени. Simple Smile

# 160
Ама то има много време дотогава. Изчакай промоциите около Нац. празник на Турция, Черния петък, Нова година, Св. Валентин и двата Байрама. (Аз именно от една промоция за Св. Валентин си бях купил на Пегасус полет до Грузия на половин цена, а от една промоция за Рамазан Байрам си бях взел до Казахстан с 40%). Отсега до лято 2023 има дооооста време, а тепърва идат празници и намаления, изчакай.  Но не забравяй, че това е висок сезон и цените са други. През лятото си е скъпотийка.

p.s. Сега ги гледам за двете дестинации за средата на май:
 най-"евтини" са Aegean airlines"  Берлин-Истанбул-Берлин зa 219 евро двупосочен, от 9 май нататък
Берлин-Анталия-Берлин са 228 евро двупосочен на Pegasus

Последна редакция: чт, 13 окт 2022, 01:00 от diziler

# 161
  • Берлин
Ми датите са ми до Истанбул от 12-ти до 21-ви 05 според цената Берлин - Сабиха- Берлин; 30.09-9.10- Берлин-Газипаша-Берлин. Другите пътувания са плаващи и мога да местя според билетите. Мисля и варианта за октомври Берлин-Сабиха (хотел на летището)-Аланя. То стоковата борса да следях, нямаше толкова да се взирам 😂

# 162
Това с Алания е доста трудно. Няма полети от Берлин дотам. Въобще, на летище Гаазипаша кацат много малко авиокомпании.
Скрит текст:
До Истанбул или Анталия ще ти е по-лесно и евтино от София. Ако си направиш прекачването в България ще ти бъде ли трудно? Има над 10 автобуса дневно от София до Истанбул, влак има... Директни полети София-Анталия на Пегасус също Grinning

# 163
  • Берлин
Благодаря ти. Има директни полети,ама цената идва колкото ол ин за двама. До София не виждам смисъл да летя. Сигурно ще направя нощувка в Истанбул (хотелът на самото летище Сабиха е 50-80€) и вътрешен до Газипаша. Има време живи и здрави само

# 164
  • София
Благодаря ти. Има директни полети,ама цената идва колкото ол ин за двама. До София не виждам смисъл да летя. Сигурно ще направя нощувка в Истанбул (хотелът на самото летище Сабиха е 50-80€) и вътрешен до Газипаша. Има време живи и здрави само
РAPURCHE MEHURCHE, нямам представа дали си отсядала в хотела на Сабиха Гьокчен, но ако не си ще си изключително приятно изненадана.  Невероятно хубав хотел.
Първият път като отседнахме в него се притеснявахме, че ще се чуват самолетите, но изолацията е толкова добра, че абсолютно нищо не се чува. А като прибавиш към това, че получаваш 24 часов безплатен трансфер от и до летището, и изключително добрата и чиста стая, която е в пъти по-хубава от повечето средно бюджетни хотели в Истанбул си заслужава нощувката в него.
За мен това е един от хотелите с най-добро съотношение между цена и качество в Истанбул.

Общи условия

Активация на акаунт