Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 458
  • 770
  •   1
Отговори
# 210
Мина ми през ум, че ако срещна украинка с афинитет към грима, ще й подаря почти всичките гримове, които притежавам. Което е тъпо разбира се, но си помислих, че може пък и да се зарадва. Да, тъпо е.
Браво, поздравления!❤

# 211
Кифленско ми се струва. Само им е да грим на жените, но пък и слабостите са човещинка.

# 212
Тази Наташа мисля и аз да я прибера в къщи при сестрите ѝ! Ния, бебето при лудата леля Петрова! Ти на просеко и пъпеш Heart
Напоследък такава апатия ме е обвзела, че нося супер скучен грим, колкото да покрия прекрасното хормонално акне, което имам последните месеци. На пък преоткрих ББ на Миша. Много добре ми седи, а преди не го понасях.
Soft Click, може и да е кифленско, но със сигурност ще донесеш усмивка на човек, който има нужда точно от това!

# 213
Украинките много обичат да се гласят и гримират, така че бас ловя, че биха се изкефили на такъв подарък.
Ние вчера с колеги подготвяхме и дарихме неща от първа необходимост на червения кръст за украинци, но приемат само нови неща, така че палитрите автоматично отпаднаха от играта. Иначе и аз бих подарила, имам толкова много ползвани по 1-2 пъти, които само си седят в чекмеджетата.

# 214
Soft Click, не мисля че е тъпо, напротив. В средата на седмицата от тук ще минат 2 жени, запътили се за към теб всъщност (говоря за държава, не точно място), та ще ги питам от какво имат нужда козметично- много добра идея!

Agent, пъпеш споменах, за страст никой не говори! Край на страстта, + 16 кила съм за разлика от миналата бременност и страст повече няма да има!
За тези палитри говоря, не знам как не се сети като дадох точното описание ‘с вълничките’ 😁:

# 215
Soft Click, не мисля че е тъпо, напротив. В средата на седмицата от тук ще минат 2 жени, запътили се за към теб всъщност (говоря за държава, не точно място), та ще ги питам от какво имат нужда козметично- много добра идея!

Питай и ми пиши. Аз ще отида до местните Каритас и Диакони да питам има ли пристигнали украинки и деца. Не за палитри, може примерно преводи на немски да им трябват, ако са склонни да говорят на руски.

# 216
Ще питам и ще пиша в темата ❤
Редактирам се-писах на лични. Ако някой иска да помага- отново на лични моля, не ми се влиза в полемики и политически нагласи в темата- не е мястото.

Последна редакция: чт, 03 мар 2022, 11:37 от Анонимен

# 217
Може ли да ми препоръчате основа под спиралата?

# 218
  • в 1001-та нощ
Максимайзера за мигли на Диор

# 219
  • Варна
Честит празник, момичета!

NiaV, душа, честита радост!

Аз днес съм на вълна миене на четки, че последно време  само СС крим, спирала и червило слагам. Пак нещо ми се прецака кожата... petrova, дано и на теб бързо ти се оправи лицето!

Юли съм шаферка (дърта) на моя приятелка и ще търся рокля пепел от рози или ще шия, та си мисля гримът ми да е лилаво нещо, но има много време дотогава, де.

Иначе последната палитра, която си взех е на Makeup Revolution Reloaded Provocative. Да благодаря и на pretova за молива за очи на Golden rose. Ва своя глава взех и лилав на Aura. И двата са меки, а аз такива искам.

# 220
  • обл. Шумен
Серума на Диор изглежда страхотно. Имате ли впечатления от нещо по-евтино, 😆 което пак да върши работа?

# 221
  • Варна
Може ли да ми препоръчате основа под спиралата?
И един бюджетен варянт ,купен под влиянето на блогарка,но учудващо  се оказа много добър  и съм силно впечатлена.
https://www.parfimo.bg/l-oreal-paris-paradise-extatic-osnova-za- … a-za-jeni-7-2-ml/

п.п esmeralda23 Не съм я позвала с тази която препоръчваш,но от любопитство я пробвах под Шисейдо,Рубинщайн,Кларанс,Герлен ,Мак дори една цветна Лоран ами под всички се държи добре!

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 13:57 от desuri

# 222
Основата за спирала на Лореал наистина е супер, в комбинация със спиралата paradise прави чудеса с миглите ми. Препоръчвам я и аз.

# 223
Agent, пъпеш споменах, за страст никой не говори! Край на страстта, + 16 кила съм за разлика от миналата бременност и страст повече няма да има!
За тези палитри говоря, не знам как не се сети като дадох точното описание ‘с вълничките’ 😁:

Споко, мило, страст ще има, със или без кг, всъщност се оказва, че те са много важни само за нас Wink Да не говори, че ти си Теле, ерго инат, ерго ще ги свалиш!

Ма разбира се, много съм загубена! И двете ги имам...

Последна редакция: пт, 04 мар 2022, 18:37 от Agent Provocateur

# 224
  • варна
Моля, ако някой знае къде мога да си купя гъбка, като тази в пудриерата на Мейк Ъп фор евър, ще съм много, много, много благодарна.

Последна редакция: пн, 07 мар 2022, 16:10 от zvezdelina6407

Общи условия

Активация на акаунт