Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 452
  • 770
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Потърси в дрогериите. Лили, ДМ. Има такива гъбки.

# 226
  • варна
Благодаря за отговора, но гъбката от пудриерата на МУФЕ няма нищо общо с масовите гъбки.Може би си въобразявам, че нанася продукта в пъти по- добре, но ако открия същата с радост ще си купя 5!

# 227
# 228
И аз това щях да постна- в сайта на МУФЕ се продава. Наистина нанася продукта чудесно и няма общо, но рошавата страна се изтърква лесно.
Звезди, имам нова от един цвят, който ползвам като бронзър, мога да я получа след няколко дни в БГ. Пиши ми.

# 229
  • варна
Благодаря ви момичета!Вие наистина сте прекрасни!Щом я няма в BG ,ще се добера до нея от чужбинско:grinning:Скоро си идват приятели от Щатите и ще си поръчам, че не ми се занимава с превозвачи.Знаех си , че няма да я има тук, та поръчах още една пудриера за всеки случай.Чудна е!Чудна!Ния, благодарение на теб съм със Смашбокс24ч и съм супер доволна!

# 230
  • София
Момичета, видях  Морфи да се предлага вече в Дъглас Blush
https://douglas.bg/marki/https-douglas-bg-marki-morphe-brand

# 231
  • Варна
Леле чак на 3 страница е темата.

Днес съм така с палитра на Революшън. Дълго не бях слагала сенки, а само СС крем, спирала и червило. Днес съм с руж и хайлайтър.

petrova, не е съвсем лилаво, но пак става.

# 232
Здравейте,каква е разликата между сетваща пудра и фиксираща пудра ,и коя след какво се слага ?След фондьотена сетваща пудра ли се слага и после бронзър и руж?И фиксиращата за края на грима ли е.когато вече е сложено всичко?

# 233
И аз много ще се радвам на малко информация за тези пудри.Имам една на Диор нюд,така и не й разбрах точното й предназначение, но откраднах идея от темата за Фон дьо тени и си я поставям под фон дьо тена за да не лъсвам и съм много доволна.

# 234
Здравейте,каква е разликата между сетваща пудра и фиксираща пудра ,и коя след какво се слага ?След фондьотена сетваща пудра ли се слага и после бронзър и руж?И фиксиращата за края на грима ли е.когато вече е сложено всичко?

Бронзер и руж се слагат винаги след пудра..така няма да станат на петна и по-лесно ще се разнасят.

# 235

Бронзер и руж се слагат винаги след пудра..така няма да станат на петна и по-лесно ще се разнасят.
Няма такова нещо. Може въобще да не се ползва пудра и все повече хора не носят, вк. и аз. директно слагам върху гола кожа или ако нося фон дьо тен, което е рядкост.

# 236

Няма такова нещо. Може въобще да не се ползва пудра и все повече хора не носят, вк. и аз. директно слагам върху гола кожа или ако нося фон дьо тен, което е рядкост.
Тоест слагате само бронзер и руж примерно!

# 237
  • В полите на Пирин планина
Аз нося само ББ крем / коректор при нужда и върху него слагам хайтлайтера и ружа. Според мен сетваща и фиксираща пудра са продукти с подобно, да не кажа идентично предназначение.

# 238
  • в 1001-та нощ

Идеята е, че като се нанесе течен / кремообразен продукт - той се фиксира с прахоообразен - от смесването на двете се създава по-устойчива структира. По същия начи има сетващ или фиксващ спрей - когато нанесете пудра - за по-голяма стабилност и да не стои брашняно - пръсвате фиксващ или сетващ спрей, който прави фина мъгла около лицето, без да го мокри и да се стичат капки.

Разбира се, ако балансирано нанасяте продукти, подходящи за кожата - не е необходимо да се клепат 100 неща за фиксване и сетване Simple Smile

# 239

Разбира се че може да се слага на гола кожа...но помислих че точно питат в случая с пудра ..преди или след пудра..

Общи условия

Активация на акаунт