Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 399
  • 770
  •   1
Отговори
# 375
Тъмният от пролетната колекция ли? Разкошен е. Така и не го купих, но много го харесвам. Може ба трябва да го взема.

# 376
Не, другия. И тъмният е много хубав. А този в опаковката изглежда по-скоро като руж, но си е бронзър. Тен като на поизгоряла кожа придава.

# 377
Аз се чудя за тези Multi-Use glow stick Baume Essentiel на Chanel. Някой май беше споменал, че има такъв, но не помня в кой цвят. Триумя се между Sculpting, Perlescent и Or. Имате ли впечатления от тях?

# 378
Да аз, имам две лимитки едната от пролетната колекция. Тя е просто уникална и е един от любимите ми грим продукти въобще. Блясък стъкло и става за цяло лице вк. устни.

# 379
Този стик от пролетната колекция е невероятен.

# 380
Според мен, за да се заиграваш с полагането на повече от 1 цвят сенки, трябва да си доста изкусен в гримирането. Скоро си попаднах на снимки, в които доста съм се вихрила с ярки цветове, поне 2, и не ми хареса никак това, което видях. А тогава явно съм била доволна от резултата. Или съм си завишила критериите с времето, или съм станала скучна, не знам. Но както и да е, сега нито имам време, нито желание да си рисувам толкова много по очите - още повече клепачите ми не дават особено голямо поле за изява, и за да не се получи някоя изгъзица, слагам най-често само една сенка, или най-много по-светло във вътрешната част на окото и по-тъмно в края. Или пък изобщо никакви сенки не слагам, особено за през деня. Дори и очната линия ми е минавка.

# 381
Да аз, имам две лимитки едната от пролетната колекция. Тя е просто уникална и е един от любимите ми грим продукти въобще. Блясък стъкло и става за цяло лице вк. устни.

densi, кои цветове имаш?

# 382
Аз започнах отново да се гримирам. Много ми харесва пастелната палитра на Наташа. Имате ли мнение за нея?

# 383
Пастелната на Наташа е хубава, но примерно Jawbreacker на Джефри е доста по-хубава, с повече цветове и двойно количество. С тази на Наташа не може са се направи цялостен грим според мен, но е хубава. Пробвах я.

# 384
Знам,  Агент Grinning С това се занимавам Wink
Aria, постът ми не беше свързан с твоя, а беше просто напомняне към всички, че не е необходимо да е сложно или професионално изпълнено за да се нарече грим. А за теб не знаех Simple Smile Покажи ни нещо, което те привлича като визия напоследък!

# 385
Не ме привлича нищо конкретно, нося различен грим всеки ден, изцяло зависи от настроението ми. Инспирирам се от различни артисти когато нямам идеи. Преди месец два бях в период Euphoria и пресъздадох доста от визиите, сега нямам нищо конкретно.

# 386
Аз си признавам, че нямам никакво настроение и грима съм го минимизирала - при мен това означава само 5-10 продукта, вместо 15+ и супер изчистени визии - перфектна кожа и още нещо  дребно. Даже си разпродадох повечето палитри - от 4 големи на Денона остана само Biba, от средните - Bronze, запазих и малката Nude, разкарах и 2 Tom Ford, сега съм вдигнала мерника на Nars + Too Faced. Но съм се наводнила с червила...

# 387
Аз съм хвърлила око на последната на Худа само. Само чакам да я пуснат намалена, честно казано нямам желание да я плащам на пълната цена, при положение, че имам Ретроградния Меркурий и още 30+ палитри Grinning Но много я искам…

# 388
И аз напоследък все по-рядко се гримирам, свикнах покрай тея маски да ходя много без грим. Жал ми е за съкровищата по куфарите, въпреки че и аз последните 2-3 години минимализирах покупките. Все някоя Худа ме изкушава от време на време. Загледала съм се по Urban Decay  Cyber  палитрата откак е излязла,ама....като знам колко се гримирам и колко хубави неща отседяват, и ми е жал да заворя поредните 100 лв,..

# 389
Някой има ли снимка с мигли на Aura, Ardell, Eylure, Kiss?

Общи условия

Активация на акаунт