Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 407
  • 770
  •   1
Отговори
# 360
И аз най-доброжелателно ще кажа, че освен лъскави светли сенки, грим не виждам. Ако наистина те интересува гримирането, почвай да гледаш клипчета и то много.
За 50 евро от Дъглас може би някоя четка.

# 361
  • в 1001-та нощ
FDT, спирала, Максимайзера на Диор за мигли, друг консуматив, който често ползваш. Имат и лакове.

# 362
Според мен проблемът с невиждането на грима е от качеството на снимките плюс намесата на форума в притъпяването на цветовете при качване. Аз затова бях питала какви сенки ползва Scalestone.

# 363
Вижда се гримът - кафяви сенки в свивката и светло шампанско на подвижния клепач.

Аз от Дъглас бих си взела нещо на theOrdinary, но щом не искаш бяла козметика, разгледай Смашбокс и Джефри Стар.

# 364
  • Варна
Благодаря за препоръките, ще видя какво ще си харесам, а и имам време.

От лаковата тема знам, че форумът нещо не показва реалните цветове, а и телефонът ми е  за смяна, особено ако става дума за камерата.

NiaV, в инстаграм съм качила снимка, би трябвало там да виждаш по-добре цветовете.

# 365
Вчера имах рожден ден и много си харесах грима, но не успях да направя хубави снимки. Днес го направих пак.

Благодаря на petrova17 и illlzy за пожеланията!

Без червило съм, защото бях на ортодонт след това.
При мен всичко се вижда може, ако някой гледа през телефон да е от това.
Много хубави грим.
А сенките коя марка са?

# 366
  • Варна
fsyyy, благодаря! Ползвах на Essence 2 хайлайтъра от една тройна палитра.  Кафяв молив на Golden rose (petrova17, благодаря!) и кафяви сенки от Революшън. На рождения ми ден по-сполучлив беше, но нямах време да се снимам.

# 367
Работата е в това, че представата за грим (+ възможностите за гримиране и използвани продукти) на всеки е различна.
За някои поставянето на един цвят сенки върху клепач е голяма промяна и усещане за напълно преобразена визия, на други пък е необходимо да прелеят 15 цвята (образно казано), за да се усетят по същия начин.
Пожелавам на scalestone хубав празник,  да продължава да се радва на цветовете и да експериментира!

# 368
Абсолютно! За хора, които се занимават с това два цвята са недопустими направо Grinning Но това е съвсем различен поглед над нещата Hug

# 369
Има всякакви видове грим - и моно и минималистичен и драматичен и естествен и цветен и етц.

# 370
Знам,  Агент Grinning С това се занимавам Wink

# 371
Scalestone форумът и скапва снимките. В Инстаграм са и много хубави и се вижда Blush Напоследък носа много сочен грим, само кремообразни продукти. Сенки не съм слагала от скандално дълго време. Залагам на цветни спирали. Още с излизането на пастелната на Наташа я награбих и още не съм я пробвала. А дано ми мине дупката скоро и се покажа с някой хубав грим. Нещо много ни е позамряла темичката и ми липсва

# 372
И аз съм много зле с гримирането, стана дълго време. Поне разчистих ненужните продукти и не купувам нищо излишно. Всъщност не купувам нищо. 😆

# 373
Не се гримирам със сенки, освен по събития някакви. Разчистих и аз рядко купувам. Ружове нося, бронзанти, хайлайтъри, червила.

# 374
Аз като се гримирам от дъжд на вятър, слагам сенки, но колкото да контурирам окото. Никакви цветове. Иначе с удоволствие мажа новия руж бронзър на Шанел. С него не може да се прекали.
Много често нося кафявата спирала на Джефри. Хем ненатрапчиво, хем с вода се маха.

Общи условия

Активация на акаунт