Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 183
  • 770
  •   1
Отговори
# 705
Лъвице, както винаги цветна и открояваща се от масовката Simple Smile
Съвсем наред си е според мен това червило за сенките. И аз не ги бих комбинирала с нюд.

# 706
LaCumparsita благодаря, да ,това казвам и аз,че този грим "носи " червило в цвят фуксия.
Ти също обичаш да се гримираш, видяла съм аз. Simple Smile Обичам такива жени, грижещи се за красива и цветна визия.

# 707
Lioness, червилото е тъкмо, не е за нюд. Кожата обаче е стъкло, толкова прекрасна свежа, идеална си наистина! Ти имаш силен цвят коса, аз от април съм със сходен вариант, по към сьомга розово, тя носи на грим, не изисква да се кротува или да е семпло. Очите се открояват, устните са ярки, но цялостно има баланс.

# 708
Всъщност,трябва да ми е червена косата,но това е 10 дни преди боядисване и доста е изсветляла. Та,  червения цвят коса никога не ми е пречил, или пък да се съобрзявам много в грима. А и никога не съм била от "кротките" и "семплите" - винаги провокативно !
Благодаря още веднъж за добрите думи, Данита 14.

# 709
Лъвице, честно казано с твоя стил според мен винаги цветно червило ти ходи. И ако се метнеш в темата с нюд грим и червило просто няма да те позная.

# 710
Ааа Нийче, имам бе, ще ме познаеш всякак🤣

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 15:43 от Lioness77

# 711
И без грим си прекрасна Simple Smile

# 712
Аз съм с 2 леви ръце и се възхищавам на жени, които могат да се гримират така прекрасно! Та добре е че публикувате реални примери 🤗
Може ли да дадете акъл кой хайлайтър дава добър “загар” по скули. Не съм с много светла кожа и мога да си позволя. Може би мина модата, но на мен ми харесва нещо по-леко

Имам няколко хайлайтъра и не дават достатъчно акцент, последно на The balm

# 713
Аз съм с 2 леви ръце и се възхищавам на жени, които могат да се гримират така прекрасно! Та добре е че публикувате реални примери 🤗
Може ли да дадете акъл кой хайлайтър дава добър “загар” по скули. Не съм с много светла кожа и мога да си позволя. Може би мина модата, но на мен ми харесва нещо по-леко

Имам няколко хайлайтъра и не дават достатъчно акцент, последно на The balm

Моят е на Wet n wild - Precious petals. Доволна съм много от него.

# 714
Аз наскоро си взех този на Катрис и много ми допадна

А най-накрая се сдобих с така хваления бронзант на Physicians formula и нямам търпение да го пробвам 🥳

# 715
Аз вече няма да купя нищо на Аура.
Втори продукт взех, който е абсолютен боклук. База за сенки, от която не виждам никаква полза. Може би за суха кожа помага за по-добро разнасяне на сенките, но при мен моливът отгоре се размазва още по-бързо и от случаите, в които не слагам база.

# 716
  • София
На Аура са ми любимите бронзър и руж,  ползвам също чат-пат пудрата с блещулки, както и една палитра, която дъщеря ми ми подари.
Чак пък боклуци Close

# 717
Льоня, говоря за продуктите, които купих аз. За мен се оказват такива, колкото и да ми е неприятно, защото ще заминат директно в коша.

# 718
И аз не харесах нищо от нещата, които съм пробвала от Аура, в този ценови диапазон има по- добри според мен.
Аз съм със суха кожа и не се спогодих с тази база.

# 719
  • София
По препоръка на приятелка се обзаведох и аз с една лъщявиня на Revolution Pro. Води се Goddess Glow Shimmer Brick - Afterglow. Много съм доволна от палитричката!

От както я получих всеки ден я нося!
Долният ред за брознър контуриране, а горният за хайлайтър на скули, нос, под вежда.
От Пинк панда.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 15:36 от kopche

Общи условия

Активация на акаунт