Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 007
  • 770
  •   1
Отговори
# 720
Копче, много си хубава.
Такъв грим харесвам аз и не е до смелост.

# 721
И на мен много ми харесваш Копче Simple Smile

# 722
Здравейте, от къде може да се закупи тази палитра?

По препоръка на приятелка се обзаведох и аз с една лъщявиня на Revolution Pro. Води се Goddess Glow Shimmer Brick - Afterglow. Много съм доволна от палитричката!

От както я получих всеки ден я нося!
Долният ред за брознър контуриране, а горният за хайлайтър на скули, нос, под вежда. Тук съм с нея
Скрит текст:

# 723
  • София
Купих от тук аз
https://www.pinkpanda.bg/produkt/revolution-pro-goddess-glow-shi … fterglow-231_1413
Благодаря ви момичета! Hug

# 724
  • При децата ми
Ето от тази пудра на "Голдън роуз" съм изключително доволна:

Ползвам я, като хайлайтър. И друг път съм я хвалила. Дава лек загар тип "целуната от слънцето", и е много, много икономична.

# 725
Копче, прекрасна си! Страхотна визия, допълнението зад теб също е приятно 😀😀😀 Много добър резултат с тази палитра, тя изглежда ала Боби Браун бриковете, стои ти чудесно!

# 726
  • Варна
Hrispa, говорим за 08 нали. Тя си е точно хайлайтър. И аз мнооооого си го обичам и въпреки изобилието което имам, всеки ден съм си с него 😉
А това и любимия руж - 102

# 727
  • При децата ми
Hrispa, говорим за 08 нали. Тя си е точно хайлайтър. И аз мнооооого си го обичам и въпреки изобилието което имам, всеки ден съм си с него 😉
А това и любимия руж - 102

Точно за него говорим. Simple Smile

# 728
Копче, много си красива. Жалко, че не можах да видя снимките на останалите дами. Аз от Аура харесвам една блендираща четка, от около 3 години я имам, разлепи се дръжката, но с малко лепило положението се оправя. Препоръчвам.

# 729
  • обл. Шумен
Момичета, ако има някой в Обединеното Кралство да каже, защо си слагат жените там черен молив под очите?
Гледам сега едни серии, където си търсят къщи и всички жени - млади и стари с черно под очите.
Момичета, много ми е интересно и приятно да ви чета, въпреки, че съм "боса" по темата и не се гримирам много. Та за черният молив, опитвала съм отгоре по клепача, но сякаш изглеждам изцъклена и не се харесвам 🤪 Но отдолу, във вътрешната част на клепача, изглежда много секси.

# 730
Не на всяко око черен молив отдолу във вътрешната част на окото е секси. На моите очи, например, това изглежда постресаващо, а и да си призная - и на почти всички жени, които съм виждала с молив във въпросното място, ми изглеждат така.

А и това оптически смалява около. Далеч по-добре е молив цвят слонова кост. 🙂

# 731

А и това оптически смалява около. Далеч по-добре е молив цвят слонова кост. 🙂

Това пък е ужасно.

Черен молив във водната линия ми харесва почти винаги.

# 732
Аз използвам син молив във вътрешната част и най-много ми харесва резултата.

Последна редакция: вт, 06 сеп 2022, 16:31 от DzhuliB

# 733
Kopche e красавица. Любимата ми имфлуенсърка ❤ Винаги намира продукти от дрогерийния клас с високо качество, които по нищо не отстъпват на скъпите марки. Почти винаги купувам каквото похвали и не съм грешила.

# 734
  • София
Sladkishi Hug, много мило! Благодаря! Flowers Tulip
Радвам се, че съм била полезна!
И аз слушам много форума!

Общи условия

Активация на акаунт