Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 610
  • 770
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте. В търсене на палитра за контуриране съм. Да има и хайлайтър. Харесах в Пинк панда тези на Make up revolution. Има ли някой ползвал ги, биват ли? Не търся нещо скъпо и професионално, защото се гримирам рядко. Мисля, че ще ми е по-лесно ако са кремообразни, само хайлайтъра прахообразен. Не знам така ли са всички палитри...
Също така и палитра сенки в кафява гама. На същата марка доволни ли сте?

# 76
  • София
Момичета, Lisa Eldridge е заредила отново от True Velvet червилата си. Аз купих и Cinnabar, което изпуснах миналия път. Налично е в европейската версия на сайта.

# 77
Един клип за вдъхновение и отскок. Между другото, докато го гледах през цялото време си мислих за Агента. Ще да е било заради Шисейдото.

# 78
Simple Smile)))) разсмя ме!

При толкова червено (страхотно е!) е изключително важно кожата да е направена безупречно!
С оттенъци на винено също се получава суперефектен монохромен грим като този!

# 79
Здравейте.
Може ли да ми дадете идея за опушен грим, ежедневен?
Клипче ако може да ми препоръчате и палитра сенки.
Много клипове изгледах, но, все е някак сложно.

# 80
  • в 1001-та нощ
Ежедневен и опушен грим са малко оксиморони. А зависи и от типа на окото, като форма, дълбочина. Добавете снимка на очите, които ще гримирате - но без грим. Както и снимка - какво разбирате под ежедневен опушен грим.

# 81
Момичета, има ли доволни от палитрите за очи на Дъглас ?

# 82
Имам една мъничка от коледна колекция. Не е нищо особено.

# 83
  • Варна
Скрит текст:

Днес се престраших да нося сини сенки, които цял живот избягвам. Взех си две четки на Sigma (E42, E33) и цветните сенки се блендват, така че ми стоят нежно и опушено (като wash of color).

Последна редакция: пн, 20 дек 2021, 10:08 от viksdesire

# 84
  • в 1001-та нощ
Много нежно, браво за смелостта Simple Smile

Аз напоследък наблягам на сенките от коледната колекция на MAС - много са добри!

# 85
Днес без сенки и по-семпло, за сметка на вчера Relaxed

Последна редакция: чт, 23 дек 2021, 08:31 от Lioness77

# 86
За много години. Какво стана, не се ли гримирате? 😬
Аз го правя на седмица веднъж най-много и то само леко по лицето и спирала, за капак е кафява. Взех на Джефри, хубава като черната, но интересен кафяв цвят. Обикновено почти не личат тези спирали на миглите ми и стоят като черни, но тази явно е със силен пигмент и много ясно се вижда цветът. Може и да си въобразявам, но си мисля, че стои подмладяващо.
Иначе, трагично негримиране. Чак такова чудо не е било.

# 87
  • в 1001-та нощ
Аз рядко се гримирам - като ходя на работа. Наскоро открих спиралата на Pat Mcgrath - най-хубавата, която съм ползвала. Успява да тушира и долните ми мигли, които са доста тънки. Добре и равномерно се разпределя туша.

# 88
Не се гримирам почти. Направих огромна чистка и изхвърлих стари, а подарих нови гримове. Изхвърлих огромно количество вече остарели червила.

# 89
Аз пък се гримирах за нова година. Това ми беше.
Специално си взех синьо-зелени брокати, заради роклята си.
Обаче въобще не се сетих да си снимам самия грим. Ей тук малко се вижда, като се вгледаш Simple Smile бяхме в планината и май само аз бях с грим (не че ми пречеше).
Мисля че трябваше само повече очната да дръпна , но ме беше страх да не прекаля, че хич не обичам твърде дълги опашки.
Скрит текст:
благодаря ви]

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 10:45 от sparkling eyes

Общи условия

Активация на акаунт