Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 626
  • 770
  •   1
Отговори
# 90
  • в 1001-та нощ
Много добре се е получило Simple Smile

# 91
Изхвърлих огромно количество вече остарели червила.

И аз. Оставих си седем червила и два балсама, на Джефри и на Пат, и вчера поръчах още един на Пат плюс едно червило. Над 50% бяха намалени в сайта й. От оставените червила четири не изхвърлих, само защото са още в срок. Гланц за устни нито един не остана, всичко в коша. От течните продукти за лице по един фдт и коректор си оставих. Прахообразните продукти още стоят, но тях ги бях разчиствала през лятото.

# 92
Направих огромна чистка и изхвърлих стари, а подарих нови гримове.
Адресът ми не го ли знаеш 😱
И аз сега се гримирам по-малко, но със завръщането на работа започвам все повече 😀

# 93
  • София
Ей тук малко се вижда, като се вгледаш Simple Smile бяхме в планината и май само аз бях с грим...

Каква хубава жена!:hugs:

# 94
Ейй, събудих ви. Да не заспите пак?! 🤣

# 95
O, и аз реагирах "Колко красива жена!" за Sparkling Eyes.

Та щом сме го докарали до апатия може да попреразгледаме т.нар. one and done продукти и техники за гримиране Wink

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 00:50 от Agent Provocateur

# 96
  • в 1001-та нощ
На мен не ми е апатично, дори напротив Simple Smile Но по-рядко ходя в офиса сега и с приятелки по-рядко се виждам Simple Smile

# 97
Аз това отдавна го практикувам. Всичко с бронзър или руж.  Laughing

Направих едно велико откритие. Коректорът под очите само влошава нещата, при мен поне. Може би съм пробвала всички прилични и хубави коректори, които се продават. В началото уж добре, после след няколко часа става по-зле, отколкото без него. И моментално вдига годините. Satisfied Та и коректор почти не ползвам, освен тук-там по лицето евентуално. Обаче като реша да се гримирам, пудри мажа обилно. С цвят, без цвят, лъскави, матови, всякакви. Главно Hourglass. Сигурно изглеждам странно, но кой ти гледа в тази пандемия.

# 98
Аз се мажа доволно и ежедневно сутрин преди работа, но не е нещо забележително и затова не споделям снимки.

# 99
А коректор и аз не нося и не съм го правила. Имам винаги само по един на Мас за пъпки евентуално.

# 100
Носите ли нюд червила?
Разбирам, че Mac Myth е бледо и стои твърде бяло, но пък Honeylove е добро. Или Cherish.

Последна редакция: ср, 12 яну 2022, 10:02 от Darbiss

# 101
  • София
Agent Pro......
Откъде са тези снимки на гримираните модели, има ли някъде видео урок?
В мой стил са и страшно много ми харесаха?

# 102
  • Варна
За много години! Да сте здрави, все така красиви и щастливи!

Аз всеки ден се гримирам, но нямам време да се снимам.

За малки и тънки устни почнах (за 5 път сигурно) масажите на Гала и този път, ако ще още една пандемия да дойде, ще съм редовна! На 10-ти ги почнах, първоначално се правят 3 седмици всеки ден, после по 3-4 пъти в седмицата като поддържаща процедура за запазване на резултата. Естествено не е като с филърите, но аз и не целя такъв ефект. Също ще почна и 5-минутния масаж за лицето.

Ако днес остане време и съм сама в стаята, ще се снимам.

# 103
  • При децата ми
Спарки, чудесно изглеждаш!:smile:

Няма сила, която да ме накара да сложа нюд червило! Изглеждам, като смъртник с тях, и като цяло никога не съм харесвала нюд грим.

scalestone, какви са тези масажи на Гала?

# 104
  • Варна
https://youtu.be/rPzn0qNdF2w

Ето този е за устни, но има и за цяло лице. Козметичката ми каза, че нейна клиентка със сбръчкано чело е почнала да ги прави и сега имало видима разлика. Станало доста по-гладко. Виж и в инстаграм galasecrets.

Надявам се не е проблем, че не е много по темата грим, но пък е свързано с лицето, а хубавият грим е още по-хубав върху добре изглеждащо лице с минимални дефекти.

Общи условия

Активация на акаунт