Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 462
  • 770
  •   1
Отговори
# 195
# 196
[/spoiler]
В ежедневието съм абсолютна Французойка Simple Smile
Когато излизам вечер с малък нюанс от хАмериканките Wink

Последна редакция: чт, 24 фев 2022, 10:07 от Casual

# 197
Французойките в масовия случай въобще не се гримират.

# 198
  • В полите на Пирин планина
И на мен "френч сайд" ми харесва повече, макар че за себе си използвам молив за очи+неутрални сенки. И леко тониран балсам за устните. Simple Smile И ББ крем на лицето. Изобщо не понасям разни тежки фондютени с пълно покритие.

# 199
има ли все още фирмен магазин на NYX в софия и къде?
а в лили дали се предлага този молив - Jumbo 604 Milk? на сайта им го няма

# 200
  • в 1001-та нощ
В Парадайс имаше магазин на NYX, ако не са го затворили. Тук го има молива: https://www.pinkpanda.bg/produkt/nyx-professional-makeup--jumbo- … 4#product-details

# 201
благодаря!

# 202
Има го магазинът в Парадайз.

# 203
  • София
Има го, а в Сердика в Лили ги има тези моливи на много нисла цена, но май цветни само.

# 204
Въпреки че съм в България и се радвам на снега тези дни (умрях от кеф като се събудих уикенда и видях какво е навън), най-накрая си харесах нещо, което да събуди пролетната ми душица от зимен сън и тотална апатия към сенки. Цяла зима палитрите ми си стояха почти недокоснати, обаче вече имам пъклен план за съчетания на по-неутрални палитрички с различни подтонове и това пролетно бижу. Дебна, поръчвам и ще покажа резултати и отзиви.

# 205
GASP! Grinning Grinning Grinning

Макар, че аз не трябва да се обаждам, защото напоследък си играя с това (като топъри най-вече и най-вече прекрасният крайно десен дуохром - Super Cosmic)

Последната палитра, която си купих още си стои девствена и се чудя дали да я отварям или няма нужда, щото така или иначе повтаря моите си цветове.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 16:58 от Agent Provocateur

# 206
Дай малко кредит с този гасп, мила Провокаторке. Само си представи- лек тоуп навсякъде, лека праскова/мента/неон нейде, първа вечер навън без бебе на просеко и пъпеш с тен, лИлавото и пъпеша… виждам го, вече ги помирисвам. Само да не стане като със смотаната петниста палитра на Норвина миналата година, която харизах на детето. Блясъците изглеждат чудо, а палитрата на Нарс според мен е абсолютен идеал за път и много ще движи на една на марката, която имаме и двете за очи/лице- една с вълнички, сещаш ли се?

# 207
Хъмммммм!?!?!?

Винаги оценявам високо и дивите ти цветове съчетания и още по-дивия ти оптимизъм, Н. Grinning "Страст под италианските звезди СЪС просеко и БЕЗ бебе" викаш, а Grinning Grinning Grinning

Продължвам да се чеша замислено за коя палитра спомена, тази?

PS

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 23:47 от Agent Provocateur

# 208
Мина ми през ум, че ако срещна украинка с афинитет към грима, ще й подаря почти всичките гримове, които притежавам. Което е тъпо разбира се, но си помислих, че може пък и да се зарадва. Да, тъпо е.

Последна редакция: ср, 02 мар 2022, 23:33 от Анонимен

# 209
Мина ми през ум, че ако срещна украинка с афинитет към грима, ще й подаря почти всичките гримове, които притежавам. Което е тъпо разбира се, но си помислих, че може пък и да се зарадва. Да, тъпо е.

Не е тъпо! НЕ Е! МИЛО Е! Човечно е! Но не и тъпо Hug

Общи условия

Активация на акаунт