Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 438
  • 770
  •   1
Отговори
# 300
Аз лично се похвалих също не се хваля с визии- ново бебе, старо бебе и от вчера травма на секциото, та всеки ден съм с едно и също- лек ФДТ, филтъра на Шарлът за хайлайт и един лек руж на rare beauty. Даже спирала не нося напоследък. Но се радвам на твоите визии. Я кажи какви сенки ползваш ти та не се виждат? Всъщност се виждат- лек грим и кожата ти изглежда чудесно.
Агент, баш това е, погледни пак като имаш път. Ти кой цвят взе? Колко е пигментирано?

# 301
  • в 1001-та нощ
Моите са все горе-долу едни и същи, та затова по-рядко участвам, но ето нещо синьо Simple Smile

Скрит текст:

# 302
  • София
scalestone, прекрасна си! Радвам се на напредъка ти с брекетите! Много нежно и фино излъчване имаш! Simple Smile

Аз съм го закъсала с очите пак. Алергична реакция от водата вече имам всяка сутрин. Гримирам се доста обрано...

# 303
  • Варна
NiaV, знаеш, че си ми на сърце! Желая ти бързо да се оправиш, бебчето да е спокойно и скоро да ни радваш с нови визии!

kopche, благодаря много за милите думи, стопли ми сърцето! Наистина! А за брекетите имам силикон, гледайти, завиждайтиии. На 16-ти ще имам и още един.

А иначе и аз миналия месец имах проблеми с очите и кожата около тях. Нещо направих и имаше някаква реакция. Подуваха ми се клепачите като ги разтъркам. Беше ужасно гадно. За щастие мина ми. Дано и на теб скоро ти се реши проблемът.

# 304
Наистина завиждамиии!

Алена, много ми харесва този грим, а това Барби червило мисля че само на твоята руса особа отива, но все пак моля за марка/номер.

# 305
  • в 1001-та нощ
Благодаря Simple Smile Червилото е на Том Форд - Tom Ford LIP SPARK 15 Baby. Доста червила накупих от серията - много са трайни без да са матови Simple Smile

# 306
Благодаря, аз също го харесвам и в момента е на много приятно намаление в Скарлет бюти.
Точно това разбира се дъщеря ми го изяде.

# 307
NiaV, дъщеря на майка си е голямата кака Simple Smile)) След години ще ги унищожава и по предназначение, сигурна съм! Ти обаче си шампион толкова скоро след раждането да се връщаш към себе си и към грима! Бързо възстановяване от травмата от секциото и оттук насетне никакви неприятни и болезнени изненади!

# 308
Агент, баш това е, погледни пак като имаш път. Ти кой цвят взе? Колко е пигментирано?
Не бре, прекрасна, аз си купих YSL като не намерих препоръчания NYX.

# 309
Ми ще вземеш YSL разбира се, я колко хубу мирише. Ирония, ама това, балсаместото на YSL бе едно от първите изядени от първородната. Онзи ден намерих едно със следи от зъби в чантата и се жалвах на Петрова- що не изяде H&Mското в същата чанта това дете! И то толкова красив коралов цвят погълна…
Данита, никакви адмирации за връщане към себе си не заслужавам, отворих си 2 шева с телешкия си акъл. Но като съм тройна след раждането и заради безсъние от огледалото ме гледа баба Яга, гледам поне нещо да пооправя естетически и да изтествам коя козметика няма да се трансферира на снежно бялата шапка на бебето- това червило на Никс например- не мръдна гадта. Много доволна! Благодаря за пожеланията, сега ще си седя на д-то и ще почакам с физическо натоварване.

# 310
Дами ползвате ли някакъв app за проверка на състава на козметиката и гримовете си?  
Забелязах че любимият ми tinted moisturizer LM съдържа съставка която чета че не е ОК при проблем с ЩЖ
Скрит текст:
Скрит текст:
" Когато се прилага върху кожата като съставка в слънцезащитни продукти, козметика и/или лосиони, BP-3 се абсорбира в тялото, където нарушава ендокринните нива... "

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 12:01 от Casual

# 311
Не проверявам нищо, не ме вълнуват такива неща. Имам два сериозни ендокринни проблема.

Последна редакция: чт, 05 май 2022, 12:01 от densi

# 312
Аз имам ендокринен проблем и ги проверявам. Трудно се намира хубав продукт без вредни съставки. Поради тази причина внимавам кога и колко често ползвам подобни продукти. Като цяло е трудно почти невъзможно да се избегнат. Аз съм преценила за мен или да ползвам изключитрлно рядко или комбинация безвредни с вредни (само понякога)

Последна редакция: пт, 06 май 2022, 02:11 от Lale_Lili

# 313
  • София
Да, ползвам такъв App. INCI Beauty. Член съм, даже. Качвам продукти, снимам етикети, помагам да се ъпдейтне листата им. Всеки бар код сканирам и гледам. Ако примерно съм в ДМ и се колебая между 2- продукта за коса, ползвам винаги Апа да реши вместо мен. Внесла съм си в списъка с продукти, към които съм алергична. Видя ли продукт с алергени, го отказвам.

# 314
  • София
Току що и аз си свалих същото приложение. Както се стремим към здравословно хранене, така е добре да внимаваме и с какво "храним" кожата си.

Общи условия

Активация на акаунт