Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 399
  • 770
  •   1
Отговори
# 420
Някой да е пробвал новата палитра на Анастасия? Мнения?

# 421
Айде, пак нова дума научих! Дрейпинг! Хайде, разкажете повече! 😊

Аз съм майстор на това, защото като ученичка само така се гримирахме. Яко руж във високата част на скулите, слепоочията и външната част на клепача. Всъщност го правихме по- драматично, отколкото трябва.😆  Много трудно се отървах от този навик на гримиране, но много се радвам, че се върна. С две четки и си готов, а и ми харесва.

Последна редакция: нд, 19 юни 2022, 18:41 от Анонимен

# 422
  • София
Значи, без да съм знаела, съм го прилагала! 😄

# 423
Някой да е пробвал новата палитра на Анастасия? Мнения?
Аз я пробвах и качих снимки и суотчове в инста,има ги в папка Sephopa в хайлайтс. Матовите се ронят, както винаги, блестящите са масло, напривих грим с тях добре се получи. Красива е, но аз не ползвам и моите, не ги харесвам и няма да купя и тази. Моя приятелка я купи, тя е колекционер на нейните палитри и ще качва суотчове и гримове тепърва с нея.
Ето качи
https://instagram.com/stories/desislava_atanasova/28642881790563 … shid=YmMyMTA2M2Y=

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 00:17 от densi

# 424
Дрейпинг има под различни форми и техники, но Soft Click го е описала в общи линии. Моят грим е с разлика в това, че слагам някаква основа- например по-прозрачен, пастелен например розово-коралов руж, вместо контур върху него концентрирам друг- където трябва да се падне сянката на скулата- любим ми е един червен на H&M. Над него, вместо бронзър слагам малко оранжево-коралов или друг, подобен цвят- любим ми е един на YSL, хайлайтът отгоре често е лайм или с някакъв отблясък на цвят. Звучи мега циганско, но направено добре е жесток, много пипнат и едновременно естествен грим. И ако се прави с една или две четки- още по-добре- всичко се прелива много готино. Тамън се преместих в нова къща, като си разопаковам кашоните ще покажа какво искам да кажа Simple Smile.

Последна редакция: пн, 20 юни 2022, 00:55 от Анонимен

# 425
Здравейте, имате ли съвети за очна линия? От известно време опитвам, но или няма да стане или ще са различни. Вярно ли е, че самата линия трябва да сочи към края на веждата, за да са максимално еднакви на двете очи?

# 426
  • в 1001-та нощ
Те и очите и веждите не винаги са еднакви, но това може да е ориентир.  За мен добрата очна линия е водоустойчива и тънколивка, с тънък писец - четка.

Харесвам на МАС и Инглот, разреждам ги с Duraline. Четката ми е китайска.

# 427
Мога да препоръчам на Есенс очната линия с четка, има черна и кафява. Аз ползвам кафявата, защото е по-мек цвета. Трябва да се слага възможно най-близо до миглите, да се слага по-малко и после да се наслои, ако има нужда. Може да се започне първо с опашката и като се свикне на нея да се продължи към началото на окото.

# 428
На Huda и KVD са добри ...Artdeco също и на Maybelline в стъклено бурканче..

# 429
Да се включа с мнение за очна линия - напоследък ползвам такава на Радиант (кафява),  много нежна, устойчива. Цветните им спирали също са супер.

# 430
Мога да препоръчам на Есенс очната линия с четка, има черна и кафява. Аз ползвам кафявата, защото е по-мек цвета. Трябва да се слага възможно най-близо до миглите, да се слага по-малко и после да се наслои, ако има нужда. Може да се започне първо с опашката и като се свикне на нея да се продължи към началото на окото.
Точно нея използвам, водоустойчивата. Много съм доволна от нея не е там проблема, просто все още не съм свикнала да слагам, макар стотиците опити.

# 431
  • София
Дрейпинг има под различни форми и техники, но Soft Click го е описала в общи линии. Моят грим е с разлика в това, че слагам някаква основа- например по-прозрачен, пастелен например розово-коралов руж, вместо контур върху него концентрирам друг- където трябва да се падне сянката на скулата- любим ми е един червен на H&M. Над него, вместо бронзър слагам малко оранжево-коралов или друг, подобен цвят- любим ми е един на YSL, хайлайтът отгоре често е лайм или с някакъв отблясък на цвят. Звучи мега циганско, но направено добре е жесток, много пипнат и едновременно естествен грим. И ако се прави с една или две четки- още по-добре- всичко се прелива много готино. Тамън се преместих в нова къща, като си разопаковам кашоните ще покажа какво искам да кажа Simple Smile.

Аааа, това битото момиче на последната снимка, не е за показване, направо! 😏

Благодаря ти за подсказката!🤗

Аз много се стараех да слагам лятото бронзър на лицето във формата на 3. Отгоре слагам руж, обичайно. Нищо особено и на скулите хайлайтер. И един ден, колежка ме заговаря на тема грим. Аз, аха да отворя уста и да и обясня, колко ги разбирам аз тия работи и тя отсича: Аз виждам твоя стил! Нанасяш ружа като хайлайтер по височината на скулите! Харесва ми!
Аз хлъцнах, щото кво да и обясня, що труд съм метнала сутринта! 😄

# 432
Новата Anastasia ми привлече вниманието, но пак съм загазила с очите и го карам само на хубава кожа и червило.... затова чакам Ния да се покаже с този дрейпинг... иначе първата снимка много ми харесва, другите сякаш ми идват прекалено розови...

# 433
Как я слагаш очната линия?

# 434
Днес бях на обяд с Таня Христова. Не можех да откъсна очи през цялото време от очната и линия. Не познавам човек, който да я прави по- добре и еднакво. Вдъхнових се да направя утре, но ми минава мерака, защото с този паднал клепач нещо няма да направя в 7 часа сутринта.

Общи условия

Активация на акаунт