Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 419
  • 770
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Hug Аз познавам такъв човек, който прави най-изящната очна линия- Ел Мем. Нашата Стефи! Heart Eyes

# 436
Hug Аз познавам такъв човек, който прави най-изящната очна линия- Ел Мем. Нашата Стефи! Heart Eyes
О да, тя също е ненадминат майстор и то без да е професионален гримьор.

# 437
  • варна
А спомняте ли си Фокси? Момичето,което дори с пръсти правеше шедьоври!Подкрепяхме я и тя мисля,че стана профи. Всяка нейна визия беше различна.Нежна,дръзка,семпла, провокативна.И очната и линия беше съвършена!

# 438
За мен Адел е винаги с перфектна очна линия, освен по време или след купон. 😆 Бях чула да казва, че ползва очна линия на Пат.
Понякога ми харесват чуждите очни линии, но отдавна вече знам, че това не е за мен.

# 439
Помня Фокси, даже я следвам и във Фб. Отскоро е и маникюрист. Има уникален талант това момиче.
Ел Мем също следя. И тя е перфектна.

# 440
  • В полите на Пирин планина
А спомняте ли си Фокси? Момичето,което дори с пръсти правеше шедьоври!Подкрепяхме я и тя мисля,че стана профи. Всяка нейна визия беше различна.Нежна,дръзка,семпла, провокативна.И очната и линия беше съвършена!

Да, тя е профи гримьор - следвам я във Фейсбук. Simple Smile Вече прави и маникюр.

Иначе и Ел-Мем е супер!

# 441
  • При децата ми
Помня Фокси, даже я следвам и във Фб. Отскоро е и маникюрист. Има уникален талант това момиче.

Може ли да споделите линкове?

# 442
Мога да препоръчам на Есенс очната линия с четка, има черна и кафява. Аз ползвам кафявата, защото е по-мек цвета. Трябва да се слага възможно най-близо до миглите, да се слага по-малко и после да се наслои, ако има нужда. Може да се започне първо с опашката и като се свикне на нея да се продължи към началото на окото.
Може ли да кажате, коя точно очна линия, защото при мен откривам 4 вида (нито една от тях няма в кафяво и не мога да се ориентирам):
liquid ink eyeliner
eyeliner pen extra long lasting waterproof
super fine eyeliner pen
24ever ink liner

# 443
  • в 1001-та нощ

Може ли да споделите линкове?

https://www.facebook.com/VerjiGanchevaMakeUpArtist/

# 444
Алена ме е изпреварила за Фокси.
https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cCUzQSUyRiUyRmVhdGxvdmVtYWt … yM21zZzQzODIyOTU1 това е блогът на Ел мем. Има го на първа страница, така че си позволявам да го публикувам отново.

# 445
  • При децата ми
Алена ме е изпреварила за Фокси.
https://m.bg-mamma.com/url.php?u=aHR0cCUzQSUyRiUyRmVhdGxvdmVtYWt … yM21zZzQzODIyOTU1 това е блогът на Ел мем. Има го на първа страница, така че си позволявам да го публикувам отново.

Благодаря, знам го този блог и го следя. Аз мислех, че има и Инстаграм профил.

# 446
  • в 1001-та нощ
Има, най-долу във футъра са връзките към социалните платформи.

# 447

Може ли да кажате, коя точно очна линия, защото при мен откривам 4 вида (нито една от тях няма в кафяво и не мога да се ориентирам):
liquid ink eyeliner
eyeliner pen extra long lasting waterproof
super fine eyeliner pen
24ever ink liner
[/quote]

liquid ink eyeliner - капачката на кафявата е в бронзово-златисто. Може да я няма заредена, аз рядко я откривам и като успея си взимам 2.

# 448
  • Варна
Уикендът бях в Созопол на моминско парти. От петък вечер гримът ми е този

От събота нямам в близък план, но и по-добре, че не ми се получи.

А от вчера е този по случай именния ми ден. На патерица ви черпя с каквото искате!

Още не бях се събудила, та затова ми е заспал погледът.

На 9 юли съм шаферка и от сега почвам да тренирам, ако ми се получи гримът тези дни, ще се покажа.

# 449
Пробвай нещо с черен опушен молив, според мен ще ти движи.

Общи условия

Активация на акаунт