Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 372
  • 770
  •   1
Отговори
# 555
Аз пък да похваля хайлайтъра на Wet N Wild MegaGlo Highlighting Powder, ами очарована съм от него. Хем наситен и бляскав, хем стои нежно на кожата , и я озарява прекрасно. Определено ще ми стане любим продукт.

Последна редакция: ср, 27 юли 2022, 21:56 от Lioness77

# 556
Идвам с отчет какви ги свършихме с моята родна- първородна относно грима.

Така и така кремът й за лице, който ползва в момента й свършвал, взехме тониран крем на Авен, съобразен с възрастта й, матиращ и със слънцезащита 30- ти фактор.
Една палитра с хайлайтъри и една с ружове и два хайлайтъра в нея- и двете на Революшън.
Сетинг пудра на Сефора. Отделно, там тя си поднови спиралата и гела за вежди.
Четки от NYX и Радиант.
Преди малко й показах как да се грижи за четките си и как да ги "пере".
Доволна е много.

# 557
Днес в любимото ми зелено

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 20:03 от Lioness77

# 558
Лъвица, красива жена сте, но всички тези аксесоари и привличаща вниманието коса имам чувството, че отвличат именно вниманието от вас самата. Не го приемайте като критика по никакъв начин. Просто споменавам мисли на глас Simple Smile

# 559
Ооо няма проблем, благодаря за комплимента,  но това съм аз и така се нося. Харесва ми да е  точно така,  и определено бижутата не отвличат вниманието от мен. Simple Smile  А цветът на косата е от години,  и да, не желая да се сливам с тълпата. Различна съм и това ми харесва.

Последна редакция: чт, 28 юли 2022, 16:20 от Lioness77

# 560
Наистина си много хубава. Зелено стои страхотно на червена коса.
Съжалявам за оффтопка, но -
Ако си зодия лъв е обяснимо. Повечето от тази зодия, които познавам (плюс жените овни) обичат да носят големи и цветни бижута.

# 561
Lana Gatto благодаря, но не съм лъв , а съм една инатлива и свободолюбива рачка.

# 562
Lioness77, много ще съм благодарна ако споделиш как се грижиш за кожата си.

Lana Gatto, аз като лъвица пък не обичам такива бижута, имам и други лъвици приятелки и те са така. Мисля че егото ни не позволява на бижута да обират овациите вместо нас Grinning

# 563
  • Пловдив
Scalestone, дано не го приемеш като критика. Аз не съм про в гримирането, но ми се струва, че ако сложиш малко очна линия ще подчертаеш красивите си очи още повече. Малко черно не пречи. Пробвай, може пък да ти хареса. Аз не мога само сенки, винаги подчертавам с нещо, дори леко.
Lioness77, и аз като една рачка с червено - розово - лилава коса и големи аксесоари, бих казала браво. В известна степен спазвам някакви норми в грима, но понякога и там излизам малко. Нищо лошо не ми се е случило досега 😃
Харесвайте се, момичета. Както и да сте гримирани.
Всички, които показвате снимки и знания, много сте готини. Чета с интерес и попивам от вас.

# 564
Грижата за кожата ми се изразява в нормални рутинни процедури и ползване на не скъпа козметка. Сутрин измивам лицето си с измивен продукт /гел или пяна/ ,след което нанасям колаген/корейски продукт закупен от Нотино/, серум  и крем за лице. Отскоро слагам най-отгоре и слънцезащита, при все че това е първия път когато ползвам такава , освен на плажа ,разбира се. Най-вероятно като свърши, няма да подновя слънцезащитата, защото всъщност през деня, за много кратко време съм навън. Вечер трия грима с корейски крем за сваляне на такъв, и като втора стъпка довършвам с измивна пяна или гел. След което, отново колаген, серум и крем. Кожата ми никога не ми е създавала проблеми, никога не съм имала пъпки дори в онова далечно време когато бях тийн, и всъщност никога не съм ходила на козметик. Сега съм на 52 год, и няма начин човек да избегне естественото увисване на кожата  на бузите и около устните. Но аз не харесвам, и по никакъв начин не бих си причинила сега модерните начини за подмладяване на лицето/ботокс, мезоконци, филъри и пр./. Всъщност кожата ми е ген. Баба ми , Бог да я прости, помня, че дори и на 80 г беше с опъната кожа на лицето, с минимум бръчки.
А що се отнася до големите бижута, слабост са ми и не се отказвам от тях. Всъщност те просто ме допълват в цветността ми и не ме засенчват в никакъв случай.
Unforgiven* благодаря, Аз  харесвам дръзките и цветни жени, жени които се противопоставят на статуквото по един или друг начин,  и да, вероятно като едни особени и нестандартни рачки, бихме си допаднали като цветоусещане.

Последна редакция: пт, 29 юли 2022, 08:24 от Lioness77

# 565
Прекрасна си Lioness 77🙂Адмирации,за това как изглеждаш и как се чувстваш

# 566
Arrllen благодаря, чувствам се така, защото знам какво ми харесва, какво искам и как да постигна моето, и най-вече защото много отдавна не ми пука - какво аджеба ше кажат хората за мен.

# 567
Lioness77, много ми харесва червилото, кое е?

# 568
Lioness77, много ми харесва червилото, кое е?

Заповядай

# 569
  • Варна
Unforgiven*, благодаря! Аз съм показала и очна линия, но не съм много уверена в поставянето й.

Общи условия

Активация на акаунт