Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 366
  • 770
  •   1
Отговори
# 630
Момичета, палитрата Conspiracy на Jeffree Star с добро качество ли е? Жълтият цвят толкова наситен ли е в действителност?

# 631
Здравейте,предложения за розово към лилаво преливащ се хайлайтър може ли да ми дадете като марка.Такъв подобен цвят е

Това е на mac хайлайтъра но не мога да го намеря в бг сайтове .
Този цвят го има в Нотино в два варианта, намалени и двата

# 632
Момичета, палитрата Conspiracy на Jeffree Star с добро качество ли е? Жълтият цвят толкова наситен ли е в действителност?
На мен ми харесва ужасно много. Не е толкова наситето жълтото. Не го използвам аз, не е мой цвят.

# 633
Наситено жълто има в Jawbreaker. Може би и в банановата.

# 634
Да, в банановата има.

# 635
Дами, следя ви с голям интерес. Нямам много опит в гримирането. Като по-млада слагах най-много фдт, спирала и молив за очи. В момента работя такава работа, че обезсмисля почти всякакъв грим, освен може би водоустойчива спирала. Но бих желала в свободното си време да започна да се гримирвам. Бихте ли ми препоръчали с какви продукти да започна,вид, марка, фдт, пудра, коректор ? Само да отбележа, че в момента нямам нищо у дома. Така, че ще трябва да започна буквално от нула. Благодаря.

# 636
При такива постове е винаги добре да напишеш какъв е бюджетът ти, за да знаем дрогерийни или висок клас продукти да препоръчваме. Както и какъв е типът на кожата ти, какъв тип грим искаш (лек ежедневен или по-тежък) и тн.

# 637
При такива постове е винаги добре да напишеш какъв е бюджетът ти, за да знаем дрогерийни или висок клас продукти да препоръчваме. Както и какъв е типът на кожата ти, какъв тип грим искаш (лек ежедневен или по-тежък) и тн.

Извинявам се и веднага допълвам. Има бюджет за висок клас козметика, но предпочитам да започна с добра дрогерийна козметика, може би и комбинация от двете. Кожата ми е нормална към мазна в Т зоната, както и на клепачите. Бих желала по-лек грим.

# 638
За покритие от дрогерията моите любими са CC крема на Lumene и NYX Cant stop, wont stop ФДТ.
Коректор - Maybelline Eraser
Пудра, бронзър и хайлайтър нямам любими от дрогерияга. Сенки също.
Спирала - Maybelline lash lift /има и водоустойчива версия, но нея не съм я пробвала/. Очна линия - essense ink.

# 639
Аз страшно много харесах фдт на Loreal Fresh wear 32h. Много е лек и приятен, а покрива добре. Аз съм с по-мазна кожа, но NiaV също го похвали.
Също една от любимите ми палитри за контуриране е на Nyx 3 steps to sculpt.

Не съм използвала коректор до сега и онзи ден взех да пробвам ма Catrice camouflage.

# 640
По-висок клас пудра, хайлайтър, руж и бронза т какво бихте препоръчали и задължително ли е да се ползват всичките или мога да използвам само някои в гримирането? И последно, имам мазни клепачи така, че май основа за сенки ще ни влезе в употреба, коя да бъде?

# 641
  • В полите на Пирин планина
От дрогерийните харесвам на Артдеко и Никс базите за сенки. Задължително ползвам такива. Лично аз съм доволна от сенките на Революшън.

# 642
О, база за сенки - Smash box! Една тубичка ми стига за една година, а слагам сенки всеки ден! Хабя втора тубичка и после ще купя и трета. Не заменям тази база! Трайност на сенките около 18 часа /тествала съм го умишлено 😀😀😀/.

ФДТ Fresh wear 32h го имам и аз, но проблемът ми с него е, че никога не ми сетва на кожата. Постоянно го усещам и сякаш не е попил и слял с кожата, а стои мазно отгоре. Нанасям тънки слоеве и пак имам мазно усещане за нещо, което не е попило в кожата. А ако си пипна лицето, веднага остава следа. Не е моят продукт това, а тооолкова много исках да ми хареса, заради многобройните хвалби тук!

# 643
По-висок клас пудра, хайлайтър, руж и бронза т какво бихте препоръчали и задължително ли е да се ползват всичките или мога да използвам само някои в гримирането? И последно, имам мазни клепачи така, че май основа за сенки ще ни влезе в употреба, коя да бъде?
Аз много харесвам фиксиращата пудра на Too Faced и KVD, за бронзър на Benefit-Hoola  и на Too Faced-Chocolate soleil, аз също не съм опитна с грима, но с тези се работи много лесно. Относно хайлайт, този на Сефора и на Фенти са много хубави и трайни. Тепърва ще пробвам Нарс за руж и бронзър.

# 644
За сенки препоръчвам ВН cosmetics - травел палитрите, към 35 лв са в ДМ. Страхотно качество, на нивото на висок клас са. Харесвам ББ крема на Гарниер за мазна кожа - лек и приятен. Пудрите на Катрис са хубави, както и ружовете им, по-нагоре похвалих и техен хайлайтър. За бронзант - Physicians formula Butter bronzer - има го в Нотино и Мейкъп. Спирала - L'Oréal Lash Paradise или Maybelline The Falsies - имат чудесна четка и за моите мигли са топ. От продуктите за вежди съм фен на помадата на Бенефит, както и на тънките моливчета за вежди на Мейбълин.
Четки за грим препоръчвам на Real techniques - достъпни като цена и много трайни, ползвам повечето мои от 2017 г. - не са мръднали.

Общи условия

Активация на акаунт