Гримиране - идеи и техники. Тема №85

• 68 326
  • 770
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Не съм казала че съм открила топлата вода, просто ми направи впечатление че с всички трикове и чудесии, с които ни заливат постоянно никой не споменава този изключително лесен и всъщност ефективен начин.

Пошегувах се!

# 691
Hrispa, хахах , не съм видвла каква глупост съм написала, явно съм била без очила.
Запечатвам базата с малко пудра и сенки.

# 692
Гримът ми от днес. Да видим колко ще се задържи този молив без да се размаже:
Скрит текст:
Трябваше да сложа малко коректор под очите, но така и не мога да се наканя да отида да си купя.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 12:08 от LaCumparsita

# 693
Много си красива.

# 694
LaCumparsita, много е свеж грима.
П.П. Срамувам се да показвам мои снимки, но много си приличаме Grinning

# 695
LaCumparsita, много е свеж грима.
П.П. Срамувам се да показвам мои снимки, но много си приличаме Grinning
Наистина? Много ще ми е интересно да видя Simple Smile
На лични ми прати, щом те е срам. Няма да показвам на никого.

# 696
Имам същия цвят очи, форма на лице и нослето. Simple Smile
Утре имам излизане и ще се щракна след грима.

# 697
Ще се радвам да те видя, Glossycherry. Хем да видя разликата между това как се възприемам аз и как ме възприемат другите Simple Smile

# 698
Днес така, без сенки.

Последна редакция: ср, 31 авг 2022, 20:35 от Lioness77

# 699
Лъвице, кое е червилото?

# 700
Лъвице, кое е червилото?
Снимам и показвам

# 701
Момичета, ако има някой в Обединеното Кралство да каже, защо си слагат жените там черен молив под очите?
Гледам сега едни серии, където си търсят къщи и всички жени - млади и стари с черно под очите.
Помня едно време Даяна така ходеше, докато не я научиха, после Кейт в началото и тя имаше период с черен молив.
Едно време хайде нямаше информация толкова много, но сега интернет-  в ютюб, инста е пълно с мацки, които дават съвети за грим и начини за гримиране. Това някаква национална особеност ли е, какво е...

# 702
Вчера гледах една мацка в ютуб, показа точно такъв грим-в синьо и лилаво, хареса ми комбинацията и реших да пробвам. Та това се получи накрая.

Последна редакция: пн, 05 сеп 2022, 15:43 от Lioness77

# 703
Истинска красота, Lioness! Любими цветове в страхотна хармония си постигнала, с тази прекрасна кожа! Много, много ми харесваш!

# 704
Благодаря Danita 14  Simple Smile  Понякога противно на нормите в гримирането - на силно гримирани очи, да се слага бледо /нюдово/ червило, аз обичам да е в тон със сенките, както е в случая. Но когато съм със сиви/опушени/очи, или в зелената  гама, тогава задължително червилото е нюдово. Просто някои цветове/като тези например/ за мен търпят и "по-силно " червило.

Общи условия

Активация на акаунт