Цистоцеле, Ректоцеле, Пролапс на матката на 28 год.- ПОМОЩ!

• 13 904
  • 75
  •   1
Отговори
# 60
Аз правих лазер и стол във Фемиклиник, прегледа ме лекарката, която прави процедурата, но не знам точната специалност. Беше мила, но нещо уау чак не. Но аз и нямам сериозен проблем.

# 61
  • София
Здравейте мили дами,
След ген. преглед , АГ е препоръчал на майка ми спешна операция поради сериозно смъкване на генеталиите, но без да я насочи към конкретен доктор. Моля ако някоя дама скоро е преминала  през такава операция, да сподели мнение относно специалиста, защото информация в ингернет е оскъдна. Благодаря.

# 62
Здравейте мили дами,
След ген. преглед , АГ е препоръчал на майка ми спешна операция поради сериозно смъкване на генеталиите, но без да я насочи към конкретен доктор. Моля ако някоя дама скоро е преминала  през такава операция, да сподели мнение относно специалиста, защото информация в ингернет е оскъдна. Благодаря.
За София ли ? Вижте д-р Альона Митева , ако тя не може да направи може да ви препоръча някой. Работи в болница Лозенец, преглежда в частен кабинет през super doc.

# 63
Понеже минах лутайки се и търсейки ценна информация по тази пътека т. е. сдобих се с диагноза пролапс и имах нужда да срещна специалиста, указанията и профрсионалната му помощ споделям:
Намерих специалиста, човека и така нужната подкрепа в superdoc.bg.
Д-рИван Димитров.
След преглед, изследвания само в един преглед разбрах, че ми предстои операция. Нямаше стрес, притеснения и страх, защото д-р Димитров и неговите чудесни сътрудници поднесоха информацията точно, коректно, с грижа и с точните насоки за следващите стъпки.
Последва среща с д-р Джунков и неговия  млад екип.
Така по пътеката бях придружена от професионализма, вещината, вниманието и човешкото отношение на д-рДимитров, д-р Джунков и техните екипи от млади лекари, акушерки, помощен персонал.
Нямаше страх, несигурност, напрежение.
Пожелавам им здраве и все така да се грижат за жените, които достигат до тях.
С радост ще отговоря на всички въпроси, ако имате към мен.

# 64
  • Sliven
Можете ли да споделите повече за самата операция?Каква е цената,колко дни е болничният престой и други неща,които биха били полезни?Може и на лично.Благодаря предварително!

# 65
Тук ще е полезно за всички.

# 66
За съжаление не бих могла да отговоря с точност за цени, дни престой и детайли защото е индивидуално с оглед специфични особености на всеки организъм.
Основното, което е важно да споделя е усещането за сигурност продиктувано от професионализма на лекарите и непрекъснатата грижа съобразена с индивидуалните особености.

# 67
  • Стара Загора
С радост ще отговорите на всички въпроси, пък като ви питат за малко повече подробности- нищо.
Хубаво е, че сте намерили решение на проблема си, но не виждам как постът ви с нещо допринася по темата, освен, че сте била обгрижена от професионалисти.

# 68
  • Варна
Em_Co,

хубаво нещо е рекламата, особено там, където човек има нужда от помощ, но не е лошо да бъдете по- конкретна и да дадете повече подробности около процедурата. Да, темата е лична и отношението на екипа - важно, но вашия пост остава във въздуха.

# 69
  • Sliven
Аз и без "рекламата" съм се насочила към д-р Джунков,макар,че ми е на 300 км. В друг форум изчетох доста и подробни мнения като цяло за процедурата.Ако някой иска,мога да му пратя линк на лични, защото не съм наясно дали правилата не забраняват да го пусна тук.

# 70
Ако някой иска,мога да му пратя линк на лични, защото не съм наясно дали правилата не забраняват да го пусна тук.
Моля, изпратете ми линк. Благодаря!

# 71
От 4 жени, които бяхме в стаята бяха със своите специфични особености както за диагнозата, така за развитието на състоянието след операцията и заплащането.
Пиша, за да споделя колко важно бе да усетя сигурността, че съм в ръцете на професионалисти.
Пожелавам на всяка жена в подобно състояние да бъде така обгрижена, както  мен и другите жени!
Дали ще са 5, 7 или повече дни ... ще бъдете точно толкова, колкото е нужно за
вашето здраве, не повече.
Що се отнася сумата, която ще е нужна - тази информация получих точно, в детайли още заедно с нужните пълни изследвания.
Пожелавам на всяка жена с нужда от консултация, операция и лечение да срещне не само специалистите, но и човешкото отношение, както аз!

# 72
Здравейте , момичета ! 🌸
Имам въпрос към дамите с инкотенция 🥺
След раждане я получих , и е голям психологическа травма .
Правих стола EMAELA имах и намерение да да направя и лазерна процедура , но непланирано съм забременяла ( имам син на 2 годинки ) .
Как протече бременноста при вас с тази инкоренция ?
Супер много се страхувам , дали като нарасне корема няма да започна неконтролируемо да се изпускам 😳🥺🥺

# 73
От 4 жени, които бяхме в стаята бяха със своите специфични особености както за диагнозата, така за развитието на състоянието след операцията и заплащането.
Пиша, за да споделя колко важно бе да усетя сигурността, че съм в ръцете на професионалисти.
Пожелавам на всяка жена в подобно състояние да бъде така обгрижена, както  мен и другите жени!
Дали ще са 5, 7 или повече дни ... ще бъдете точно толкова, колкото е нужно за
вашето здраве, не повече.
Що се отнася сумата, която ще е нужна - тази информация получих точно, в детайли още заедно с нужните пълни изследвания.
Пожелавам на всяка жена с нужда от консултация, операция и лечение да срещне не само специалистите, но и човешкото отношение, както аз!
Чудесно и вярно но толкова ли е трудно да добавите и информация за цената за вас. Ясно, че ще е ориентир. Няколко пъти ви питат и все въртите неща, които всеки знае.

# 74
А, що се отнася до личната информация...
Познаваме ли се?
Бъдете здрави!

Общи условия

Активация на акаунт