Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 67

• 84 685
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Sl-може ли линкове и за лед маска и радио честотен лифтинг?

# 631
  • някъде под слънцето...
Ще ти ги пратя на лични, да не спамя, че има цяла тема за машинарийки
Heart

# 632
Момичета споделям мнение от този шампоан 2 в 1 на Cien. Косата става много мекичка, лъскава лесна за разресване. Страхотно евтино попадение!!!

# 633
  • София
Кристал, а каква ти е косата?

# 634
Супер права Sad

# 635
Суха, мазна, нормална?

# 636
# 637
Да ми препоръчате някакъв продукт за приглаждане краищата на косата, независимо дали е балсам/серум или друго. Обикновено след изсушаване винаги се начупва много грозно в края /4-5 пръста и повече/ и искам да стои по-пригладена. Innocent

# 638
  • София
На мен 7 минутната маска на Глиз за боядисана коса супер много ми приглажда косата.

# 639
Да ми препоръчате някакъв продукт за приглаждане краищата на косата, независимо дали е балсам/серум или друго. Обикновено след изсушаване винаги се начупва много грозно в края /4-5 пръста и повече/ и искам да стои по-пригладена. Innocent

7 секундната* на Глис и аз съм доволна - след шампоан, преди балсам:
Скрит текст:

L'Oreal 8 second wonder water обаче ми допада повече, има прекрасен мирис:
Скрит текст:

Не намирам разлика между двете, но ми правят косата гладка, не утежняват, нямам и хвърчащи кичури.

# 640
Благодаря ви! Ще пробвам една от двете. Само че не ползвам балсам към момента, а само шампоан и маска. Между двете ли се нанася или след маската?

# 641
Благодаря ви! Ще пробвам една от двете. Само че не ползвам балсам към момента, а само шампоан и маска. Между двете ли се нанася или след маската?

Между двете Simple Smile

# 642
  • София
След маска го нанасям аз. Тези продукти са на принципа, че "затварят" косъма ( от там идва въпросното приглаждане), та е малко безсмислено да се нанася маска след тях.

# 643
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
7-секундната аз я ползвам вместо маска и не слагам балсам след това.Става твърде много за моята коса.

# 644
7-секундната аз я ползвам вместо маска и не слагам балсам след това.Става твърде много за моята коса.
Аз също не слагам балсам след това 7 секундното. То прави косата като ламинирана, не виждам балсам какво би добавил към това. През няколко измивания го ползвам де, през останалото време нормален балсам слагам.

Общи условия

Активация на акаунт