Аз съм на 39,с тотална хистеректомия на 29 годишна възраст,с премахната щитовидна жлеза на 35 годишна възраст,имах болни паращитовидни жлези,вероятно УК или глутенова ентеропатия,не знам точно,след 17 колоноскопии така и никой не ми даде обяснение какво се случва.В тънките черва не съм съгласна да бъркат,така или иначе лечение няма да получа,спазвам диета,доста бедна за съжаление.
Имам ужасен проблем с постоянно потене,наистина ме измъчва много.От главата ми се лее пот на вади.Има ли някакво решение БЕЗ инжекции с каквато и да е химия,имам много алергии и не съм сигурна някой изобщо ще се съгласи ли да ми инжектира каквото и да е.
И още един въпрос:Искам да си сгъстя косата.Тя опада,скалпът прозира,просто не мога да се гледам.
За да видите и Вие,снимах:

Много ми е трудно и тежко да приема външния си вид,направих и силна алергия към боя за коса,но не искам да продължавам да ходя с бяла коса.Идеи за боядисване?
Опитах с естествена къна(от био магазин,уж изцяло натурален продукт,без PPD и каквито и да е изкуствено оцветители...),но получавам сърбежи.
Моля,помогнете ми по някакъв начин.
Ходила съм три пъти досега на дерматолог,имам и проблем с много, много суха или дехидратирана кожа,допреди операцията на щитовидната жлеза беше мазна.
Та така:
1.Как да овладея потенето?
Нямам вариант за ХЗТ,противопоказна ми е
2.Как да си помогна за косата,имах буйна,гъста и красива коса.Искам пак да е такава,едва понасям това,което виждам в огледало.
Имам алергия към салицилова киселина и аналгин,без хининова вода и т.н.
Пробвала съм Фитовал лосион,ампули Ревалид...Нямам възможност за по-скъпи продукти,а и полза няма никаква.
Присаждане на коса не ми е вариант по финансови причини.
3.С какво съветвате да се боядисват алергичните пациентки?
Мен ме съветват изобщо да не се боядисвам и да не правя опити за боядисване,но аз не мога да приема външния си вид и държа косата ми да е оцветена.