От НОЕМВРИ много не остана, коя ли ще е следващата мама? - Ноемврийски мами 2021 - Тема 8

• 27 956
  • 256
  •   1
Отговори
# 90
Честита радост Ирен. Дс е жив и здрав и Бързо възстановяване ❤

# 91
Честит да е Марио! Бързо възстановяване и прибиране вкъщи на двамата!

# 92
Честита рожба! 🎉😊Да ви е живо и здраво момченцето! ❤ Бързо възстановяване!💐

Как броите на какъв интервал суче бебето? От началото на храненето или като приключи?

# 93
За сученето е от начало до начало.
Ирен честит да ти е малкия Марио. Жив и здрав да е а на теб бързо възстановяване Simple Smile Не останаха почти бебоци за раждане Simple Smile Чакаме и другите с нетърпение

# 94
Честито, Ирен! Добре дошъл на света, Марио! Flowers Four Leaf Clover

# 95
Честити бебчета на Мечта и Ирен, много да ви радват! А на мамите бързо възстановяване!
Не знам при вас как е, но Бебка суче тези дни по 15-16 пъти за денонощие...

# 96
Честито, Ирен! Здрав и много щастлив да е Марио!
Относно буденето - имам приятелка с дете на 4, което още пие мляко нощем (беше на АМ) и много други, чиито деца се будеха по цяла нощ до третата година, без да искат да ядат . Моите две от друга страна спряха да се будят щом спрях кърменето. Докато се будеха имаха добри нощи - само с 1-2 сукания и лоши - с по 3-4-5 и нагоре и то след първата година. Всичко е до дете, не знам дали човек изобщо може да влияе.

Аз не броя колко пъти суче, всякаква бройка ми се струва ок щом има нужда. Мънички са още, всичко им е позволено.

# 97
Мен ме притеснява, че в края на деня, след 22.30 вече не й стига млякото, а иска да суче. Пробвах да давам замразена кърма в шише или АМ, но не иска - плюе и не яде, залъгалки също не иска. Не знам какво да правя, страхувам се да не е гладна.

# 98
И аз имах такива притеснения. Няколко дни под ред искаше да суче през час. Накрая разбрах просто че ако 4 часа суче през час за по 40мин накрая спи един дълбок сън от 4-5 часа. Ако има мокри и мръсни памперси бебчето значи всичко е ОК.

# 99
Sweety, желанието за сукане не опира само до глад, а и до нужда от близост и успокоение, особено ако бебчето не ползва залъгалка. Дали се храни добре можеш да съдиш по памперсите- ако пиша и ака нормално, всичко е наред. Пък и то се чува кога преглъща. Толкова са мънички още, че е нормално да сучат и по 16 пъти на денонощие. С най-големия ми син си водех дневник в колко ч започва да суче, наскоро го бях отворила и видях, че първите два месеца е имало цели дни, в които е сукал на час-час и половина (той беше много нервно бебе). Нали за това сме ние- да откликваме на нуждите Simple Smile

# 100
  • бургас/софия
Да се похваля и тук, най-накрая и аз родих. 3700, 52см, Борис. Като за раждане мина добре...нооо не е като да си на сладкарница Simple Smile останаха ли още бременни? Айде чакаме и те да се похвалят.. Толкова се радвам че разтоварих големия корем...

# 101
Честит да е Борис! 💝 Много да е здравичък и спокоен!

Ако сме започнали кърменето да кажем в 18ч., един час суче, един час спи, значи се храни на 2 часа?

# 102
nuance честито бебче Борис! Да е здрав, силен и усмихнат! Balloon

Как се кърмите 1 час? Това без почивки ли е? При мен през нощта Мила яде по 5-10 минути и пуска и заспива. След уригане пак няма шанс да й дам още. През деня яде 10-20 мин и пак същото. Няма шанс да й предложа още като заспи.

# 103
Отива един час, понеже се унася, подремва, оставям го в кошарата, но веднага се събужда и пак иска да суче, като видимо е гладен. Лапа си юмручето и търси с главичка гърда.

# 104
Буди го. И аз кърмя относително бързо нощем за около 30мин откакто почнах да натискам нослето, да бутам крачето, да стискам зад рамото но трябва да си упорита в буденто за да имаш ти час- два сън през ноща. Ако суче един час заспал, после ще дремне 30 Мин макс в леглото и пак ще иска. Не винаги става бъдемето но и 3 дни в седмицата да имаш сън пак е нещо ..

Общи условия

Активация на акаунт