"БРАТЯ" - сезон 3

• 27 477
  • 789
  •   1
Отговори
# 45
Казах, че няма да задълбавам с безкрайно възникващите въпроси, но каква беше логиката да не задържат наркотиците във влака защото Топал го нямало, а сега да правят акция само за половината от тях въпреки че пак Топал го няма там и как ако ги бяха намерили щяха да натопят Топал за тях? Има още много въпроси по всички линии, но сякаш сценаристите са решили да го карат много повърхностно и всички герои да са като полуидиоти за да има с какво да се запълнят сериите.

# 46
Благодаря за новата тема!

Не мисля, че ще има нещо между Мая и Радо, та тя може да му е майка. Добре са си с Вели, сега ще има и на него да му чисти чакрите като го вкараха в бизнеса 😄

Както и очаквахме, Поли продължава с дрогата… много гадно.
Черкезов вероятно няма да повярва на Симо.
хахаха ее ти пък, чак майка! Grinning  Не виждам химия между тях аз, но никога не съм харесвала ниския стар Велин до нея. Тя е твърде интересна, красива, лъчезарна жена ... стига се занимавала с проблемите на хората, време е нещо хубаво на нея да се случи. Преди идваха във фирмата някакви готини, високи мъже, а тя им отказваше заради Велин...
Не мога да го харесам това чиче, особено до жена като Мая!

Тази Ива не е добре. Сдобри се с Калин, обича го и ще го пържи на мъжа, с който му изневери. И като разбере Калин? Ще я трепе ли, какво ли? Кой си рискува семейството така?
+ 1 Колкото и да й пука за Лора, колкото и да й е длъжна, да й завижда или да изкупва грехове, не може да й е по-важна от съпруга й, (ако държи на него де). Сега в главата й може и да се върти някаква идея, ако го издаде на Денис той да измъкне Лора, а те двамата да заминат, Калин с времето да се успокои, да го приеме и да няма повече драма, но се съмнявам много да стане така.

# 47
И аз не харесвам Велин. Сега се опитва да се реабилитира, но в миналия сезон по време на побоищата направо го мразех... И честно казано не очаквах Мая да се върне при него, много бях изненадана, че се събра с този насилник, макар и бивш... Аз никога не бих била сигурна кога пак ще му прищрака нещо в главата, ще пийне и ще се озова на дъното на някой водоем... (Извинявам се за лиричното отклонение, но за тези неща съм непримирима и смятам, че веднъж насилник, човек си остава такъв... Много рядко може да има велика метаморфоза и това по-скоро е изключение, което потвърждава правилото.)
Та, да, аз също искам друг мъж за Майчето, най-светлият женски образ в този филм. Simple Smile

# 48
Зайко и зайка вече не ги изтърпявам.

# 49
Ей много е добър Радо! Страхотна игра!

# 50
И той, и Денис са невероятни.

# 51
А да,като актьор е ок и Владо,но тия мутренски истории ми идват в повече.
Ся той не разбра ли кой пише смс-и на Калин? Аз реших,че е разбрал за Сандокан. Пък той тепърва ще ги измъчва да си кажат.
ПолитУу ми е много дразнеща. Да я пращат в клиника и да се приключи.

# 52
Радо за Оскар! Направо ме изкефи в тая сцена! Евала! Wink

# 53
  • Пловдив
Понеже бях супер фенка на сериала Под прикритие, даже съм го гледала два пъти, тук в Братя мутренските истории са много софт. Направо приличат на квартална банда. Някак не ги възприемам за топ мафиоти.

За ченгетата да не говоря. Банда олигофрени.

Продължавам да гледам само заради Радо и Никсъна. А Радо ме изкефи в тази сцена.

# 54
  • Галифрей
Каква прекрасна силна игра на Мартин и Владо!! Уникални са  ❤❤  Оскари!!
Леле стана ми гадно. 😔 Оф тия сценаристи. Мъчно ми стана за Радо, той не заслужава това.Той заслужава много по-добре!!  
Ех за какво трябва да бие всичките? Едиственият,който трябва да бие с пръчка е Сандокан. Защото той е гадното ***** 😤
Ам само как се награбиха Лора и Драго пред лабораторията 😂 А те защо бяха на изледвания? Лорчето ще е излезе,че е бременна?

Чезката повярва на Симо, да вкарат Поли в клиника и да се лекува.
Тая сватба ще е през декември.

# 55
За брак трябва Васерман, затова са на изследвания.

# 56
  • Берлин
Изключително достойна постъпка от Симо. Реабилитира ми се в очите и му прощавам...присъствието.
За първи път гледам артиста (не знам името) в ролята на Радо в бг продукция. Къде е бил досега този човек??? Много добра работа. А Владо е класа.
Не знам с какво ще му помогне на Денис разгологъзването на "заподозрените". Май съм мигала и не схванах. Ок, унижение, пречупване - разбирам, но практическата полза ми се губи. И тъпото приложение не показва ли номера? Да си сипя още едно малко или да псувам сега 😂 тъкмо ми стана интересно и уикендът дойде.

# 57
  • Стара Загора
Коя беше българската песен, която пуснаха в епизода в четвърък когато Лора и Драго се прегърнаха (13:25)? Опитах се да потърся по текст в Google, но не успях да я открия.

# 58
  • Велико Търново
На предишни страници има отговор на този въпрос, включително и самата песен.

# 59
За феновете на Мартин Димитров (Радо Андреев), които питат къде е бил досега - в театър София си беше. Simple Smile Гледала съм го в много постановки там преди "Братя", наистина страхотен!

Общи условия

Активация на акаунт