"БРАТЯ" - сезон 3

• 27 483
  • 789
  •   1
Отговори
# 60
Аз си мисля,че Денис знае кой го порти.Невярвам да е толкова прост и да не се сеща.Незнам така си мисля,то не остана и ще се разбере.

# 61
  • Другата България
Страхотен епизод.
Стра-хо-тен! Heart
Влади и Мартин изнесоха последните епизоди, дано е игра това с Радо, защото ако не е, ще е загуба напускането му. Тъй като със сигурност ще напусне след това унижение, аз отдавна бих го направила. Да не говорим, че смисълът на това приложение е точно никакъв. Егати и мафиота е Денко, аматьор! Получил СМС Калин от арменския поп.....ама от попа ли е, от попадията ли е, от игумена ли е, от някоя монахиня ли е....и докато се установи кой точно, какво? Още в следващия епизод виждаме Сандо да обяснява за доверието, пародия абсолютна. Ако Радо го е отнесъл, ще ме загубят сигурно.
Зайко и Зайка, офффф! Imp
Гади ми се, буквално.
Сгреших за Поли, явно си се друса.
Симо се прояви като пич, браво.
Пак да питам - кога е финала на сезона?

# 62
Мисля, че ако актьорите Искра Донова и Стойо Мирков прочетат коментарите във фейсбук и във форума, на колко хора им се гади от техните еротични сцени, определено ще им създадем комплекс за цял живот в сексуално отношение, но наистина са отблъскващи. Joy Не знам защо трябва да се набляга толкова на техните креватни занимания в сериала, има далеч по-приятни неща за гледане. И Калин като присвие тия тънки, злобни устнички и съвсем...
Драго и Лорчето са номер 1! А във фейсбук бяха предположили, че Юлия ще застреля Лора в булчинската рокля...
Дано наистина сцената с Радко да е постановка, но така се беше разтреперил и афектирал, че не ми се вярва... Май друг кум ще трябва да си търси Драго.

# 63
Не, не, няма да убиват Радо!
И без това и мафиоти, и полицаи са пълни аматьори, остава единствения адекватен да свитнат и съвсем ще забият… 🤦

Добре, че в шапката на сериата показват Шопов, иначе напълно забравихме за участието на падрето. 😁

# 64
  • Галифрей
Коя беше българската песен, която пуснаха в епизода в четвърък когато Лора и Драго се прегърнаха (13:25)? Опитах се да потърся по текст в Google, но не успях да я открия.

Песента на Владо enjoy ❤ https://youtu.be/-_p7J2X5a4Y
Финалът на сезона е на 3 декември

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 09:04 от Диана Бишоп

# 65
Калин снощи как успя за 30 секунди да се съблече,да се изкъпе и да облече халата?! ММ вика какво точно си изми за толкова малко време?.. 🤭😆😂 То и за "онова" не стигна.
Шопов хич не ми липсва. По-скоро Марин ли беше онзи. 😁 Беше забавен.

# 66
Драго е пълна пародия на престъпен бос.
След смс-а беше елементарно да се сети да раздели Радо и Сандо и поотделно да им подхвърли за плановете си за следващия ден.
Иначе голямо откритие направи - някой от вас ме порти на полицията. Ама, чакай малко, ти това си го знаеше вече.
За целувката с Лора пред лабораторията - тооооолкова фалшива. А полицаите, които доведоха Лора - ами влезте в скапаната лаборатория и си говорете и се прегръщайте колкото искате. А те оставиха влюбените да си разиграват сцената пред публика.
Да не говорим, че кръв могат да ѝ вземат и в затвора - не е нужно да я разкарват до лаборатории.
А зора за сватба в затвора какъв е? 🤔
Нали плана е скоро да излезе.
Такава липса на всякаква логика, че.... не само, че мигам ми направо заспивам от скука.
Пък нелепата сценка със събличането.... 🙄
Денис преди 2 серии - Радо, не си тръгвай, ти си единствения на когото вярвам, стани ми кум..... И няколко дни по - късно.....това. 😏

# 67
Така де, сценарият се мисли в движение. Може би и на две, три питиета Satisfied И к'вот стане Smile

# 68
Така де, сценарият се мисли в движение. Може би и на две, три питиета Satisfied И к'вот стане Smile
Ама поне мааалко логика да внасят по ягодите. 😜😏
Дъщеря ми на 5 разказва по - логични приказки. 😂

# 69
  • Пловдив
А излизащия дилър и зяпащия го Драго пред лаболаторията и очите на Калинчо? Пълен смях! До преди малко вътре утоварят сделка, после отвън всички да се сетят Joy

# 70
А излизащия дилър и зяпащия го Драго пред лаболаторията и очите на Калинчо? Пълен смях! До преди малко вътре утоварят сделка, после отвън всички да се сетят Joy
И естествено, напълно "логично", излязоха едновременно. 😜 😂 😂 😂

# 71
  • Галифрей
Туй могат сценаристите а  понякога имам чуството,че гледам Съдби на кръстопът крими. Само липсва говорителя са каже “София”  😂 Незнам дали сте забелязали,но от доста епизоди се чува шумоленето на микрофоните им.  Аз го слушам със слушалки и просто ужасно

# 72
Шопов го държат в интрото, така както държаха и Врачански - за разкош. Joy Забавното е, че двамата са най-големите имена участвали в сериала, а се справиха най-зле. Да не ми се сърдят фенките им... ако има такива де.
Мислих, че не мога да харесам повече М. Димитров и Радо, но след снощния епизод ми е #1 любимец. Heart Ако напусне след изцепките на Драго и не участва в 4-ти сезон, ще е голяма загуба.
Истината е, че ако актьорите бяха некадърни като в "Пътят на честта", бая народ вече щеше да се е отказал да будува до късно, за да гледа сериала. Все пак дупките в сценария не са една или две, както вече сте отбелязали.

# 73
Ааа, Врачански си беше много добре откъм игра.

# 74
На мен не ми беше достоверен през по-голямата част от времето, а съм го гледала на други места и ми допадаше преди. Frowning1

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 15:24 от Yo_Ana19

Общи условия

Активация на акаунт