"БРАТЯ" - сезон 3

• 28 406
  • 789
  •   1
Отговори
# 75
На мен не ми допадаше особено играта на Калин Врачански. Но то и образът му беше един такъв смотан, слаб, емоционално нестабилен... А Владо Михайлов е класа!

# 76
Въпрос на предпочитания. 😜
Аз не харесвам Владо. Много недостоверен бос, сравнен с Бахаров и Билалов например. Но допускам, че и сценария играе важна роля в това. 😜

# 77
Може да е недостоверен, но ми харесва така, малко по-софт версия. Grinning

# 78
Е страшен бос е Бахаров Grinning На мен ми е смешен.Но да,въпрос на предпочитания. Hug

Радо напоследък и аз много го харесвам,снощи ми стана мъчно за него.Изобщо не е честно да бъде подлаган на това.Аз си мисля,че след този случай,актьора като нищо ще изчезне от сериала.

Калин и Ива са бляк, чак се налага да си затварям очите на техните сцени.

# 79
Ееее, чак пък смешен. Той, ако е смешен, в този сериал сякаш комедийни, или по - зле - пародийни образи правят - и на престъпници и на полицаи. 😜 😂

# 80
Бахаров си изигра ролята в кариерата за мен в този сериал. Всичко, което видя, сравнявам с "Под прикритие". Всичко друго, освен един 6 серии сериал по БНТ1 с него, ми бледнее.
Той и Билалов бяха класа в сериала. Нормално, не може да се хареса на всички.

И за мен Калин Врачански си играеше супер. Понеже аз гледах сезон 1 късно, вече бях чела, че Врачански обиден и не участва в сезон 2. Гледайки сериала си дадох обяснение, че просто героят му е такъв и го пресъздаде страхотно, но хората симпатизират на лошите момчета. Не че Врачански не е играл добре. То и в "Под Прикритие" симпатизираха на мафиотите.

Последна редакция: сб, 20 ное 2021, 17:47 от Merelenda

# 81
Бахаров беше топ като мафиот, в нито един момент не ми е бил смешен.
Виж, в Билалов по-може да се намери нещо комично.

# 82
Аз гледах точно до сцената със събличането на Радо.
Сценаристите са малоумни.
Кой нормален човек, пък бил и мафиот, ще прости на шефа си подобно унижение?
За историята с Никсъна дори не ми се споменава - можеше да умре от стреса.
На тяхно място щях да се махна и да оставя Драго да си работи с брат си.
За него само разпити, няма унижения и пистолети в главата под моста...

# 83
  • Велико Търново
Хора, с тези зайковци на няколко пъти се замислям да не сте объркали темата. Добре че навреме се усещам, че и тук ги има. То зайко до зайкото, мила моя майно льо, е положението...

Всичко друго, освен един 6 серии сериал по БНТ1 с него, ми бледнее.
Кой точно визираш?

Много се надявам и аз Денис да има логично и правдоподобно обяснение за пред Радо за нетърпимото си поведение спрямо него.

# 84
Визира сериалът Денят на бащата. На мен също ми хареса.

# 85
‘Денят на бащата’, беше много хубав.

# 86
+1 за "Денят на бащата". Simple Smile

# 87
  • Велико Търново
Да, така предположих и аз, но си помислих да не би да е някой, който съм пропуснала.

# 88
Денят на бащата е прекрасен драматичен сериал.
З. Бахаров е брилянтен актьор (неслучайно участва в касов чужд продукт). Единственото нещо, което е нетипично за него, понеже е алфа мъжкар, е бавният говор.
Определено доста неща са копирали или най малкото взели идеи от Под прикритие (Митовски трудно ще го стигнат), но все пак се различават сериалите. Но, да, нивото на Под прикритие е по-високо.Но пък радва, понеже е сериал за ъндърграунда - интересна тема, и е пълно с лоши момчета. Simple Smile И съответно с нови, красиви и талантливи актьори.

# 89
Страхотна игра на Мартин Димитров! Сцената много ми хареса!

Калин Врачански се справи добре според мен , просто ролята му беше много противоречива.

Аз пък се зачудих дали заради унижението Радо няма да отиде да работи при Юлия. Денис доста прекалява напоследък.

Общи условия

Активация на акаунт