"БРАТЯ" - сезон 3

• 28 662
  • 789
  •   1
Отговори
# 210
Не. И да заподозре няма да каже.

# 211
Дениц чак сега се сети да каже различна информация на всеки, за да види кой го порти. То това и дете щеше да се сети.
Хич не ми хареса , че Симо забеляза телефона на баща си, че е хакнат. Жал ми е за Ива, много лошо и се пише, ако Калин разбере.
Да, добре че го написах преди няколко дни в темата, та го прочете Денис. 😜 😂
Калин като разбере за телефона ще прокуди пак жена си. Познайте накъде ще се насочи Ивето? 🤔 😜

# 212
Ива да се връща при Черкезов. Или да си намери някой нов.
С Калин песента им отдавна е изпята.

# 213
  • Пловдив
Черкезката що звъня на Ива?

Нали телефона на Калин е хакнат? Та...що Денис не разбра веднага за обаждането му към Сандо...?

Първата брачна нощ няма да я коментирам...

# 214
Мая и Велин бяха култови снощи Joy

# 215
  • Галифрей
Е че какво й беше на първата брачна нощ? Само се гушкаха и цункаха, гълъбчета 😘 На двама не им се правеше секс, все пак са затвора, нормално е. Като пуснат Лора и отидат на меден месец тогава.

# 216
Е как какво,ако виждах мъжа си веднъж на няколко дни,и ако има вероятност да не си легнем в едно легло следващите 15 години,цяла нощ щях секс да правя с него. Grinning
Пък Лорка дори не успя да остане будна по-дълго.Grinning

Според мен ще завъртят нещо друго по тази сюжетна линия с Ива и Черкезов.Толкова бързо ли да иска пак да бяга от мъжа си?Постоянно ги дават колко са влюбени.

# 217
Е как що, да пита "защо ми пращаш покана за приятелство, какво искаш още от мен" и т. н. Той нали си е малко многострадална Геновева. Grinning

# 218
  • Пловдив
Е как що, да пита "защо ми пращаш покана за приятелство, какво искаш още от мен" и т. н. Той нали си е малко многострадална Геновева. Grinning
пращала му е покана...? Мислих, че просто си разглеждаха профилите по едно и също време...

Не държах на секс аз, ама поне да си бяха говорили или въобще за кво беше? Пълнеж...инак сатенени чаршафи имаше Simple Smile А Лорка изтрепана от деня заспа веднага...

# 219
Да, бе, то ще кажеш, че три дни хора и ръченици е друсала на тая сватба. 😂

# 220
Ванилия, в последно време голямо чувство за хумор струи от теб. Не бях забелязала досега, харесва ми. Hug

# 221
Дали ще се усети Сандо? Дано не. Или Калин с хакнатия телефон дали ще отмени акцията за пореден път. Въпреки че не виждам причина да го прави. Едва ли му пука дали Сандо ще загази. Нещо мине притеснено. Имам чувството, че някой яко ще пострада, и то от тези, на които симпаризирам :/

# 222
Никсъна ще загази, почти сигурна съм. Сандо ще оцелее за другия сезон, защото е Братя, а и трябва лоши, за да има съспенс. Радо също, защото е най-близък, а за Никсъна вече загатнаха, че ще го убиват и предполагам, че той ще падне жертва. А и той имаше проблеми с близостта си с Лорка и съмнението е посято вече в Денис, както и силната ревност. Мафиотите не прощават такива неща и никога вече няма да бъде близък с Николай, което автоматично го прави отлична жертва. Жертва ще има със сигурност мисля.

# 223
  • Галифрей
Незнам,ще видим. Искрено се надявам да не загине. Ама те дори мафиотски филми не са гледали 😂 Другата седмица е финалът.

# 224
Усещам, че се задават големи драми като за финал. Не знам дали ще ни хареса.
Дано поне Радо и Силвето останат щастливи. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт